Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Jordana написа:Е сега 21 годишния катил ще опърди наровете в ареста и другия път може да получи мозъчна конвулсия на мисъл при вида на пешеходци пред колата . Майка му продава парцали на същите туристи дето тоя ги блъска с юмруци . Баси племето .
Karma is a bitch... някой от районното ще е зет/син/братовчед/шурей/бадже на ударената жена и тоя малкия ще е бит и ебан за назидание...
който търси --> намира!
няма недосегаеми!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
А дано, ама едва ли. Ако този е кореняк от Несебър, те там са така от малки и света е техен що се отнася до държанието им. Това говорим ако е от стария. За тях дори другите от новия град са наричани, че са от квартала и са друг тип. Тия от стария град са си така. Не знам защо си мислите, че полицията ще го бие. По случая гласността също ще попречи за това нещо ако въобще някой е имал такова намерение.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Днес пак ми взеха предимство ама тоя път го чукнах човека.....в брадичката, че се опита да бяга първо, после като го сбарах на мъж се опита да се прави.
Пп: разминахме се за 20см, както си караше тоя и скочи да завива вляво все едно ме нямаше на пътя срещу него. Движеше се с поне 60-70, аз с 40-50, смятайте какви щяха да са пораженията
Пп: разминахме се за 20см, както си караше тоя и скочи да завива вляво все едно ме нямаше на пътя срещу него. Движеше се с поне 60-70, аз с 40-50, смятайте какви щяха да са пораженията

Последна промяна Don_Diego на 28 Юни 2017, 22:26, променена общо 1 път
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Е не съм го утрепал човека, само го събудих щото каза, че не ме бил видял
Преди малко е станало някакво меле на България, посока центъра под Витошка - една или няколко коли са смазани при пилоните на моста, окървавени младежи лежат по тревата. Днес си беше въпрос на време да стане беля, посока околовръстното поне 10 двойки коли и мотори се състезаваха и минаваха с поне 150-160 след Каблешков.
Преди малко е станало някакво меле на България, посока центъра под Витошка - една или няколко коли са смазани при пилоните на моста, окървавени младежи лежат по тревата. Днес си беше въпрос на време да стане беля, посока околовръстното поне 10 двойки коли и мотори се състезаваха и минаваха с поне 150-160 след Каблешков.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:Преди малко е станало някакво меле на България, посока центъра под Витошка - една или няколко коли са смазани при пилоните на моста, окървавени младежи лежат по тревата. Днес си беше въпрос на време да стане беля, посока околовръстното поне 10 двойки коли и мотори се състезаваха и минаваха с поне 150-160 след Каблешков.
Пффф ма нека бе, тъкмо докторите да зарадват пациентите с млади и пресни органи... щото нали всички са големи карачи, всички са много примерни и никой не превишава разрешените скорости и т.н.

- Батман
- младши ентусиаст
-
- Кара: х5 4.6is
- Детайли за колата: трака..на 8 цилиндъра
madafaka_donkele написа:Пффф ма нека бе, тъкмо докторите да зарадват пациентите с млади и пресни органи
Недей така, защото и ние караме и можем да станем неволни донори!
Поради такива състезатели ме е страх да карам мотора вечер + студ.град /мн. баДки там/.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Форумно баДки ли бяха отворили работа на КАТ и пътна помощ снощи на кръговото под околовръстното при Люлин? Видях няколко мигащи 36ци (едната напредничави на пътя), 2 или 3 патрулки и една пътна помощ
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз да попитам колегата със синя е46 седан (със стикер на форума) на Малинов преди 2-3 дни, защо първо кара с 20, а после слаломира измежду колите със 120??!?!
факсове ли получи, какво?

факсове ли получи, какво?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Всеки ден пътувам и кажи речи всеки ден има ситуации, в които да имаш основание да набиеш поне един на пътя за поведението му, ама това дали ще реши нещо? Господ да те пази на пътя, до този извод стигнах.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Elesar74 написа:Господ да те пази на пътя, до този извод стигнах.
Господ отдавна е напуснал българските пътища.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
dextuar написа:https://www.facebook.com/100012526993995/videos/117718735322359/
Е той как да не е за бой и еба*е?
Толкова безсмислено и излишно, че няма на къде повече. И този да го разстрелят няма да ми е жал.