Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
madafaka_donkele написа:http://btvnovinite.bg/video/bulgaria/mazh-napadna-grupa-slepi-turisti-v-nesebar-video.html
Karma is a bitch...
Добре, точно па на тоя пикльо явно с баща си, толкова ли не се намери един да го изкара от колата и да му плесне една тупаница. Не съм конфликтна личност, но това нещо не трябва да се търпи грам

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Ето и властите какъв пример дават...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
https://www.youtube.com/watch?v=XWHv53J ... e=youtu.be
знам че този трябваше да слезе да ме набие ... и че аз съм виновен както и оня в средна лента ... недейте ми го обяснява
знам че този трябваше да слезе да ме набие ... и че аз съм виновен както и оня в средна лента ... недейте ми го обяснява
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
На мен ми е чудно защо в заглавието не беше написано "мъж с Мерцедес..."? Това ме кара да се сещам за купищата жалки коментари как БМВ-то била за хлапаци, а Мерцедеса за улегнали хора знаещи какво искат.
Нищо чудно обаче, че тоя "Мерцедес" е каран от подобен имбецил. Сега тези модели са мечтата на всеки втори турбо-селянин, който казва, че Мерцедеса си е Мерцедес, но реално никога няма да кара истински Мерцедес защото все са скъпи. Тези и вторите ЕС класи сега са манията на много "мутри". Тоя обаче трябваше баща му или който бе с него да го няма в колата и като хукна да я гони да се подхлъзне и да не може да я стигне, голям смях щеше да е, освен ако не бе ударила човек де, но се съмнявам защото след тая разпра там всеки щеше да е заострил внимание.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Не стига, че виновен видя се как закача единия човек, па и слиза.... Тази, която му удари по прозореца явно им беше водач из курорта и браво, за постъпката и! Толкова недостойна, комплексарска, долна, гнусна, селяндурска и скапана постъпка от доста време насам не бях виждал. Може би от когато ония чифути биха младежа и на околовръстното, но тма нали имаше някакви компромати, че той ги бил засичал и тн, за да ги оправдаят. Да видим сега тука какво ще изкарат глупавите медии.

Той водача не е ли обратен, ааа пардон волана?

host написа:https://www.youtube.com/watch?v=XWHv53JSMW8&feature=youtu.be
Той водача не е ли обратен, ааа пардон волана?

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо

Хората спряли за ляв завой, пияницата ги връхлита отзад.. Е за т'ва на тоя завой, винаги седя на полусъединител и погледа само в огледалото ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Hater
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Не и БМВ
Пасата така се е сгънал, че това определено не му е първата тотал щета...
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A0DB6E7
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A0DB6E7
Минавам само, за да хейтя в "Извън темата".
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
правилно ли разбирам...
Тиграта е направила Пасат комби на ТОВА -->

Тиграта е направила Пасат комби на ТОВА -->

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
За съжаление, нямам видео материал, но вчера една постъпка ме изуми, колата отново е мерцедес, но "Ес" класа, сива с sha регистрация, действието е в Пловдив.
Вероятно някой познава този младеж, който е от Пловдив, все пак не са чак толкова сиви мерцедеси с регистрация sha.
Та, не познавам много добре Пловдив (въпреки че живея тук от доста време
), та горе долу ще опиша мястото и самата случка.
Има един Лидъл, на булевард, мисля че се казва бул. Източен, та излизам от там с колата, съответно целият булевард задръстен посока към макдонълдс и изчаквам колите за да се включа. Най-дясната лента е свободна, с изключение на една кола, която чака от дясна лента почти преминала в лява лента, голяма част от задницата и е в дясна лента и човека съвсем нормално си чака в задръстването.
В един момент, стоманено сив мерцедес с sha регистрация с газ до ламарината кара в дясна лента и стига до колата, която чака да се включи в лявата и съответно започва да му святка с фаровете и да бие по клаксона. Поглеждам вътре и виждам, че в мерцедеса има младеж, на не повече от 25-26 години с някакви туко-що наболи мустачки, както и още някакъв до него.
Святка, клаксони, ще речеш че кара баща си към болницата. Съответно човека, който запречваше пътя няма на къде да ходи, но все пак прави опити да се накове в бронята на този пред него, другият пред него, и той човека се опитва да мръдне малко, че да направи път на този зад него, че да освободи място на въпросните богове с мерцедеса. Да не се повтарям, но този с мерцедеса не спря да святка, свири, че дори и почна да се кара...
Как и да е, направиха му път, ония с бясна скорост се насочи на пред, където за всеобща изненада, реши без никакви мигачи да завие в следващата пряка в дясно. Там най-изненадан беше един човек с колело, който в този момент пресичаше уличката съвсем спокойно, и за малко мерцедеса щеше да го връхлети.
Тогава вече стана истински панаир. Въпросният младеж с мерцедеса излезе и започна да се заканва на човека с колелото, един вид му скачаше на бой. Човека с колелото не се подаде на провокацията и си продължи, но този с мерцедеса реши, че вече посоката, за която бързаше не е толкова важна, колкото новата цел, а именно този с колелото, който продължаваше по Източен, към Макдонълдс.
Последно видях, че на самото кръстовище, човека с колелото си караше и тея с мерцедеса спряха на ъгъла, отново бе излязал шофьора, с вид на младеж, който туко що му е поникнал мъх и нещо почна да се кара, на отдалечаващият се колоездач.
Наистина останах потресен от подобно малоумие, и въобще, що за човек трябва да си, че по подобен идиотски начин да се излагаш...
Вероятно някой познава този младеж, който е от Пловдив, все пак не са чак толкова сиви мерцедеси с регистрация sha.
Та, не познавам много добре Пловдив (въпреки че живея тук от доста време

Има един Лидъл, на булевард, мисля че се казва бул. Източен, та излизам от там с колата, съответно целият булевард задръстен посока към макдонълдс и изчаквам колите за да се включа. Най-дясната лента е свободна, с изключение на една кола, която чака от дясна лента почти преминала в лява лента, голяма част от задницата и е в дясна лента и човека съвсем нормално си чака в задръстването.
В един момент, стоманено сив мерцедес с sha регистрация с газ до ламарината кара в дясна лента и стига до колата, която чака да се включи в лявата и съответно започва да му святка с фаровете и да бие по клаксона. Поглеждам вътре и виждам, че в мерцедеса има младеж, на не повече от 25-26 години с някакви туко-що наболи мустачки, както и още някакъв до него.
Святка, клаксони, ще речеш че кара баща си към болницата. Съответно човека, който запречваше пътя няма на къде да ходи, но все пак прави опити да се накове в бронята на този пред него, другият пред него, и той човека се опитва да мръдне малко, че да направи път на този зад него, че да освободи място на въпросните богове с мерцедеса. Да не се повтарям, но този с мерцедеса не спря да святка, свири, че дори и почна да се кара...
Как и да е, направиха му път, ония с бясна скорост се насочи на пред, където за всеобща изненада, реши без никакви мигачи да завие в следващата пряка в дясно. Там най-изненадан беше един човек с колело, който в този момент пресичаше уличката съвсем спокойно, и за малко мерцедеса щеше да го връхлети.
Тогава вече стана истински панаир. Въпросният младеж с мерцедеса излезе и започна да се заканва на човека с колелото, един вид му скачаше на бой. Човека с колелото не се подаде на провокацията и си продължи, но този с мерцедеса реши, че вече посоката, за която бързаше не е толкова важна, колкото новата цел, а именно този с колелото, който продължаваше по Източен, към Макдонълдс.
Последно видях, че на самото кръстовище, човека с колелото си караше и тея с мерцедеса спряха на ъгъла, отново бе излязал шофьора, с вид на младеж, който туко що му е поникнал мъх и нещо почна да се кара, на отдалечаващият се колоездач.
Наистина останах потресен от подобно малоумие, и въобще, що за човек трябва да си, че по подобен идиотски начин да се излагаш...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
толкова писане, а дори един бой нямаше
показвам, как се прави -->
http://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A% ... 70439.html
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
vicho написа:толкова писане, а дори един бой нямаше
Като видя такава снимка в кола тип Вин Дизел, ми става ясно всъщност за какъв палячо става на въпрос. Чудя се баща му само /ако мъжа от колата е той/ как не го изкара и не му наби един тупаник в муцуната.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
В другата тема го написах и тука ще го напиша.
Отдавна сме свикнали вече, на боговете с новата ес класа, кю7 и тн скъпи коли. Но мен лично много, ама адски много ме изнервят пвсевдо боговете, купили си една е класа за 9-10к най-евтината от мобилето, или още по-зле взели я от бща си и го раздават много тежки и важни киселяци... Е това момче, е толкова "смело", защото е посещавало фитнеса няколко месеца, качило се зад мерника и вече се има за безсмъртен, цар бог на пътя. Смешна история са такива индивиди, а още по смешни са тези с разни тико, клио и тн. шльопки за по 600лв, който вече слизат, викат, псуват и скачат
Някой ден ще живеем ли в свят без комплексарщина? 
Отдавна сме свикнали вече, на боговете с новата ес класа, кю7 и тн скъпи коли. Но мен лично много, ама адски много ме изнервят пвсевдо боговете, купили си една е класа за 9-10к най-евтината от мобилето, или още по-зле взели я от бща си и го раздават много тежки и важни киселяци... Е това момче, е толкова "смело", защото е посещавало фитнеса няколко месеца, качило се зад мерника и вече се има за безсмъртен, цар бог на пътя. Смешна история са такива индивиди, а още по смешни са тези с разни тико, клио и тн. шльопки за по 600лв, който вече слизат, викат, псуват и скачат

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Нали се сещаш, че на някой на неговата възраст и акъл, нямаше така да слезе и да се ерчи, камо ли пък с тая трошка, където още автомата не и е научил... А някой с кинти и С-класа ме съмнява да слезе и да се саморазправя, такива хора има какво да губят, било то дори само заради общественото мнение...k.milanov написа:В другата тема го написах и тука ще го напиша.
Отдавна сме свикнали вече, на боговете с новата ес класа, кю7 и тн скъпи коли. Но мен лично много, ама адски много ме изнервят пвсевдо боговете, купили си една е класа за 9-10к най-евтината от мобилето, или още по-зле взели я от бща си и го раздават много тежки и важни киселяци... Е това момче, е толкова "смело", защото е посещавало фитнеса няколко месеца, качило се зад мерника и вече се има за безсмъртен, цар бог на пътя. Смешна история са такива индивиди, а още по смешни са тези с разни тико, клио и тн. шльопки за по 600лв, който вече слизат, викат, псуват и скачат![]()
Някой ден ще живеем ли в свят без комплексарщина?
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
vicho написа:толкова писане, а дори един бой нямаше
Как не се намери някой от тия хора да отиде да види как е женичката, да отиде някой да викне поне на лапето, щото е голямата мутра да го проснат по очи докато дойде полиция да си го прибере. Е§ахти обществото, в пълно безсъзнание са хората, будна кома навсякъде....
Добре че не съм баба, да мога да си изкарам морето, че гледам в бургаско нон стоп ги пребиват бабите

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е сега 21 годишния катил ще опърди наровете в ареста и другия път може да получи мозъчна конвулсия на мисъл при вида на пешеходци пред колата . Майка му продава парцали на същите туристи дето тоя ги блъска с юмруци . Баси племето .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...