Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
AmW написа:mu6a4 написа:Колеги някой може ли да изкаже мнение за тази кола:
http://www.mobile.bg/11496352703378103
Благодаря предварително
А на еърбега какво му има ? Нещо ми е странен...
Моя човек отишъл без да се обади и я купил преди 3 дни.
Колата работи добре ...не, че разбирам от дизели, но ми хареса как работи и върви.
Всичко друго свършва до там... Проверявали я в Бош сервиз но едва ли са му дали доставерна информация. Забележките са много!
Бега свети и му каза ли, че е от слаб акумулатор - глупости. М пакета не е добре паснат... шофьорската седалка е с дупка и изгорена кожа на борда от изгорял подгрев. Задното стъкло е сцепено. Уплътненията на вратите и прозорците са за боклука. Единия фар е със стопен рефлектор на дългите. Фаровете са за полиране, боята също е вехта. Има и доста пребоядисвани детайли, освен броните.
Рейката има сериозен луфт, а от спирачките се чува шум наподобяващ свиваща се пружина и също се усеща някакъв луфт. Това забелязах за 5-те мин. в които я карах и огледах..
14к лв за такова 530д в това състояние...все повече ме убеждава в близките години да не си пробавам колата
Здравейте,
Моля за мнение за читав сервиз в Хасково.
Харесъл съм една кола и в Четвъртък ще ходя да я вземам но колата е в хасково и нямам представа къде има читав сервиз.
По специално сервиз който би направил качествена диагностика за покупка на автомобил.
Благодаря предварително.
Моля за мнение за читав сервиз в Хасково.
Харесъл съм една кола и в Четвъртък ще ходя да я вземам но колата е в хасково и нямам представа къде има читав сервиз.
По специално сервиз който би направил качествена диагностика за покупка на автомобил.
Благодаря предварително.
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Здравейте може ли да се провери сервизната история на тази кола B390895 ? Благодаря ви много!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Чанев написа:Здравейте може ли да се провери сервизната история на тази кола B390895 ? Благодаря ви много!
295хкм преди два месеца, до 12.2015 256хкм много подробна история само в официален сервиз
- F.C.B
- Потребител
-
- Кара: e60 530xd
Колеги, някой може ли да ми каже как се сменят четките на вентилатора, който вкарва въздуха в купето...мисля, че се намира зад жабката....
Колата е е60 530xd

Колата е е60 530xd
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
F.C.B написа:Колеги, някой може ли да ми каже как се сменят четките на вентилатора, който вкарва въздуха в купето...мисля, че се намира зад жабката....![]()
Колата е е60 530xd
Не се намира зад жабката, а зад ССС-то, което е грубо казано. Като разбервш какво е ваденето му, ще ти се прииска да го смениш целия, а не само четките.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
F.C.B написа:Колеги, някой може ли да ми каже как се сменят четките на вентилатора, който вкарва въздуха в купето...мисля, че се намира зад жабката....![]()
Колата е е60 530xd
Трябва да свалиш цялото табло и ще откриеш вентилатора в един голям куфар

adovet написа:F.C.B написа:Колеги, някой може ли да ми каже как се сменят четките на вентилатора, който вкарва въздуха в купето...мисля, че се намира зад жабката....![]()
Колата е е60 530xd
Трябва да свалиш цялото табло и ще откриеш вентилатора в един голям куфар
Няма нужда да се сваля цялото табло,само ССС-то,два въздуховода заради които се свалят и двете кори под волана и под жабката и конзолата около скоростите
ако е в помощ
http://www.pelicanparts.com/techarticle ... cement.htm
- F.C.B
- Потребител
-
- Кара: e60 530xd
Аууу е гати ужаса, то ще стане ли кола пак 

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
F.C.B написа:Аууу е гати ужаса, то ще стане ли кола пак
Става кола пак, но ето какво е разглобяването
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- foxi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540i Xdrive
Колеги един пиятел е гледал една кола може ли някой да помогне със севизна история вин CP19192
e60
Колеги ,решил съм да си купя е60 3.0 2006-2009г --> 218 ,231 или 235к.с. и да не е xd. Дайте ми съвет дали да е автомат или ръчка.Не съм имал до сега автомат и малко ме е страх дали няма да имам ядове.Голяма ли е разликата в разхода на горивото между ръчката и автомата?И изобщо искам съвет към кой мотор да се ориентирам!Благодаря ви предварително.
- damian2112
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G05 LCI xDrive40i
Re: e60
Само да добавя и аз, че от 2007 има и още един вариант 3.0 - 197к.с., и се води 525. Малко по-икономичен е, с чугунен колектор без пеперуди фабрично, и не е с пиезо дюзи. И, разбира се различните варианти 535 - 272 или 286к.с., с две турбини.