[Съвет?]Ксенон дълги светлини!?!
Модератор: bum_bum
9 мнения
• Страница 1 от 1
[Съвет?]Ксенон дълги светлини!?!
Здравейте!Искам да попитам по-знаещите по този въпрос имам Е38 с ксенонови фарове,предлагат ми за 350лв. един познат комплект ксенони и ми казва да си ги сложа на дългите!Питам се дали ще свети добре и заслужава ли си!А и поставянето бях си сложил едни диодни габаритни светлини които светеха много красиво в бяло но имаше проблем компютъра ми дава грешка че не бачкат.Ако сложа ксенон сигурно и там така ще показва.Има ли някакъв начин да се излъже борд компютъра и в двата случая де че тея лампички много ме кефят как светят едно бяло такова почти като цвета на ксенона!
bate borko написа:има има,аз съм го направил на моита кола![]()
![]()
Кажи колко пари даде и от къде ги взе и борд компютъра става ли работата по някакъв начин да не ти показва че не работят!
И още нещо след като имам ксенон на късите трябва ли пак да се слагат релета и т.н. дали не може там само крушки да се сложат а???

- bate borko
- кандидат ентусиаст
-
баце кажи ми ксенона на късите ти оригинален ли е(дали е сложен заводски или е добавян) и какво точно искасх да сложиш и ще ти пална лампи4ката

- V_Kanchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
Проблема при ксенона на дългите е че като ги сватнеш загряват бавно и е малко неудобство когато исташ да пресветнеш. Иначе прави "ден". Съмнявам се да ти триябва допълнително реле досега съм слагал доста ксенони и не съм имал проблеми от тъкъв род че да се слага допълнително реле, все пак ксенона не консумира повече ток от обикновените крушки. Иначе съм слагъл и на късите, и на дългите и на фаровете за мъгла. И да знаеш неоригиналният ксенон не е отобено надежен, всичко е да късметл
9 мнения
• Страница 1 от 1