Избор на радар-детектор
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Избор на радар-детектор
Колега , не знам откъде черпиш информация но най простия преглед на аутовелокс радарите показва че това е лазерно базирана технология тоест облъчва автомобила или с два лазера на определен ъгъл или прави някакви други интерполации но винаги това е възможно и се засича от радар дететектора . Има лазер джамери които блокират сигнала на радара и нищо не засича, така че не виждам какво му е толкова невероятното на тоя радар .
Дори камерите които засичат по проследяване на изображението и интерполират скорост без лазери пак се засичат защото излъчват във IR спектър за да има видимост при лоши метео условия и в тъмното . Тоест инфрачервения им прожектор се засича , стига някой да имплементира това в радар детектор .
А това дето казвам че не може да се засече съвременен радар детектор по електромагнитно поле от 100-200 метра , вервай ми имам представа какво говоря .
Дори камерите които засичат по проследяване на изображението и интерполират скорост без лазери пак се засичат защото излъчват във IR спектър за да има видимост при лоши метео условия и в тъмното . Тоест инфрачервения им прожектор се засича , стига някой да имплементира това в радар детектор .
А това дето казвам че не може да се засече съвременен радар детектор по електромагнитно поле от 100-200 метра , вервай ми имам представа какво говоря .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Кажи ми ти от къде черпиш информация и ми кажи кой точно детектор на радар може да засече autovelox, понеже аз не съм чувал за такъв.
Ако има, моля да ми го споменеш, иначе няма как да докажеш, колко си в час по темата, както се изтъкваш.
По въпроса за рдд какво и от къде хваща има достатъчно много видеа в тубата и няма какво да се спори какво хваща и от колко метра, особено като тук болшинството от хората са с Кобра и други детектори на подобни пари, които са много много далеч от не хващащите.
За джамери не знам да е ставало дума в темата, понеже няма държава в която да са позволени и ако те хванат с такова нещо, става десетки пъти по-зле отколкото с детектор.
Между другото освен ауди форума посещавам, пиша и чета и други, един от които е специализиран форум за детектори, та не знам колко много си вещ, но не си мисли, че другите пасат трева.
Още преди 4-5 години имах детектор за 1200лв, дори в последствие го продадох на колега тук.
Ако има, моля да ми го споменеш, иначе няма как да докажеш, колко си в час по темата, както се изтъкваш.
По въпроса за рдд какво и от къде хваща има достатъчно много видеа в тубата и няма какво да се спори какво хваща и от колко метра, особено като тук болшинството от хората са с Кобра и други детектори на подобни пари, които са много много далеч от не хващащите.
За джамери не знам да е ставало дума в темата, понеже няма държава в която да са позволени и ако те хванат с такова нещо, става десетки пъти по-зле отколкото с детектор.
Между другото освен ауди форума посещавам, пиша и чета и други, един от които е специализиран форум за детектори, та не знам колко много си вещ, но не си мисли, че другите пасат трева.
Още преди 4-5 години имах детектор за 1200лв, дори в последствие го продадох на колега тук.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Не съм твърдял никога че другите пасът трева или пък че съм велик познавач на радарите . За аутовелокса е съвсем очевидно как действа , и засичането не е невъзможно както твърдиш - просто като се засече лазера е вече късно
Така че аз се извинявам за малката неточност в поста ми относно лезер джамерите и твърдението че се засичат , да засичат се но ефективното противодействие е маскиране на лазерния лъч до невъзможност да изчисли скороста . Това разбира се не е детекция на радара а ефективно противодействие .
Всяко действие си намира противодействие ..явно
http://www.radar-shop.com/it/INTERFERENZA-LASER-ESO/
И ето част от инструкцията на мойта кобра , по въпроса за детекторите на радар детектори .

Всяко действие си намира противодействие ..явно

http://www.radar-shop.com/it/INTERFERENZA-LASER-ESO/
И ето част от инструкцията на мойта кобра , по въпроса за детекторите на радар детектори .
VG-2 and Spectre I & IV+ are radar detector detectors (RDDs) that work by
detecting low-level signals emitted by most radar detectors. Your detector
does not emit signals that can be spotted by VG-2 and Spectre I RDDs.
However, your detector can be spotted by Spectre IV+ RDDs. Your unit
detects signals from these or similar devices and will alert you when such
a device is in use near your vehicle.
Последна промяна Jordana на 20 Юни 2017, 7:05, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
В момента май всички Snooper 4Zero са с безплатен пожизнен ъпдейт на базата данни (поне в сайта на производителя, "обикновения" модел е спрян от продажба и има само Elite версия, родните продавачи се кълнат, че вече всички 4Zero са с free update). Само да сравня цените и поръчвам един 

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
https://www.aliexpress.com/item/Anti-Po ... 295a616b72
Какво ще кажете за този вариант, пише че има лазер детектор и открива всички съвременни радари.
Какво ще кажете за този вариант, пише че има лазер детектор и открива всички съвременни радари.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Мойто търсене за сега приключи - обнових Snooper 3Zero-то дето ми бяха подарили преди време (бях го оставил в W-то ама там не работи заради челното стъкло). От утре започвам наблюденията дали още го бива и дали ще има нужда да взимам 4Zero (оказа се, че почти всички онлайн магазини предлагащи го в България го нямат наличен, нямало внос. Но не успяха да ме убедят, че е безплатен ъпдейта за всички 4Zero, сайта на производителя изрично си казва, че е така само за Elite версията).
- Night_Wolf
- младши ентусиаст
-
От къде е най-изгодно да се поръча Zaro4 и на каква цена горе-долу?
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Май от официалния сайт на марката, пък и ще си сигурен че ще имаш доживотен безплатен ъпдейт на базата данни + допълнителните екстри в 4Zero Elite. Цената е твърда 180 паунда, доставката зависи преза коя фирма доставяща от там го искаш. Аз обмислям да сменя 3Zero с по-новия модел, но все още тествам
Аз като че ли съм доволен от стария 3Zero, вчера едни скрити катаджии ги хвана от 1км. Много дразни и предупреждението за камера за червен светофар, а не може да се изключи. Има ли някакви радари/камери работещи на К банд, че се побърква от дистрониците на Аудитата
Аз като че ли съм доволен от стария 3Zero, вчера едни скрити катаджии ги хвана от 1км. Много дразни и предупреждението за камера за червен светофар, а не може да се изключи. Има ли някакви радари/камери работещи на К банд, че се побърква от дистрониците на Аудитата
- Jordana
- старши ентусиаст
-
На К банд ми пищи на някои от стационарните по кръстовищата . Мобилните досега само на Х банда ги показва
Просто съм от 1 месец пак с радар-детектор , преди ползвах знака за камера 

И преди си беше така, мобилните на Х, стационарните на К. Кофтито е , че поне моя мяука на К и на някой фотоклетки по магазините или други подобни ел.устройства, та бая де чудя и тая вълна дали да не я махна
То стационарните си ги знам горе долу къде са.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
То това е тъпото - да пищи на неща, които не те вълнуват. Ти като си знаеш камерите къде са кво те интересува.
Мен така ми пищеше на К заради едни врати, ама на място, където обикновено застават патрулки с камера.
И е егати стреса - хем пищи и първосигнално го приемаш за заплаха, хем се кокориш и не виждаш ни патрулка, ни камера...

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Аз ще рискувам и ще взема тоя българския, че днес май една патрулка ме снима на Околовръсното при Ринг мол. Ако съм извадил късмет и не е щракнала, поне все едно съм му избил 100лв от цената 

- Night_Wolf
- младши ентусиаст
-
Кой е българския?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
http://stealth-radar.eu/ За сега само един колега май го е купувал, но каза, че е доволен
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Night_Wolf
- младши ентусиаст
-
И за момента кое излиза най-добро до 300-400 лв?
Българският, Snooper4Zero или?
Че и аз ще поръчвам тази седмица
Българският, Snooper4Zero или?
Че и аз ще поръчвам тази седмица