Поплавак БМВ е39 торуигн ( Актуални мнения )
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Поплавак БМВ е39 торуигн ( Актуални мнения )
Взех си БМВ е39 Тоуринг 2000г Но поплавака му играе на резервоара от какво мoже да е ? Падне ли под 15л нафта, паля го и ми показва че има 10-13Л нафта както ми показва че мога да мина 120 КМ изведнуж пада на 40 на 30 и надоло после се вдига лека по лека и така си остава до 60 се вдига макс след като падне рязко от 120 КМ ...
Другото което ме интересува е навигацята мисля че е МК2 да се върже камера за задно виждане + парктрониците с дисплейя
благодаря предварително !

Другото което ме интересува е навигацята мисля че е МК2 да се върже камера за задно виждане + парктрониците с дисплейя
благодаря предварително !

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Re: Поплавак БМВ е39 торуигн ( Актуални мнения )
Смъкни клемата на акумулатора да или от скритите менюта направи софтуерен рестарт.
Може и да се подобри, имай на предвид, че си преизчислява оставащото гориво спряно колко зоп и даваш т.е с 12-15л ако караш леко няма да свети резервата и ще показва 100+км, един два зоп-а и може и да светне лампата и да покаже 30км
Може и да се подобри, имай на предвид, че си преизчислява оставащото гориво спряно колко зоп и даваш т.е с 12-15л ако караш леко няма да свети резервата и ще показва 100+км, един два зоп-а и може и да светне лампата и да покаже 30км

Conqueror написа:Смъкни клемата на акумулатора да или от скритите менюта направи софтуерен рестарт.
Ок. Как да го рестартирам ? И сега ми предстои обслужване. Тамън да знам не можах да открия актуална информация. И другото можее ли да се върже камера за задно някой тествал ли е на малка навигация МК2 преди фейса е навито не съм сигурен дали е МК2. Благодаря предварително !
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
Търсачката на форума до съобщенията иконата с лупата пишеш "скрити менюта е39" има зависимост с кой борд си

Conqueror написа:Търсачката на форума до съобщенията иконата с лупата пишеш "скрити менюта е39" има зависимост с кой борд си
Благодаря ще погледна ! Трябва да се намери някой електронен техник да я види тая навигация дали става дали не става ъпдейт да и направи

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
FenBmw23 написа:Conqueror написа:Търсачката на форума до съобщенията иконата с лупата пишеш "скрити менюта е39" има зависимост с кой борд си
Благодаря ще погледна ! Трябва да се намери някой електронен техник да я види тая навигация дали става дали не става ъпдейт да и направи![]()
И за това също има тема обяснена като за хора които едвам се логват във Фейсбук

6 мнения
• Страница 1 от 1