Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
имах предвид дистанцията между снимащата кола и Ц-Класата пред нея. Ако скоростта е 140км/ч.....дистанцията я пиши бЕгала...
Кавали и тук има, дето се разжодат в лявата лента вместо да стоят в най - дясната свободна.Ама.....светкане с фаровете, клаксони и т.н. може да завърши с лош резултат за теб. Затова като ми се случи, пускам си крака от газта, минавам в средната лента, отварям си джамжето и пуша една цигара и се надявам да се сети да се прибере...
Ама както винаги присъстващите правят излючение, все пак свои хора сме
Кавали и тук има, дето се разжодат в лявата лента вместо да стоят в най - дясната свободна.Ама.....светкане с фаровете, клаксони и т.н. може да завърши с лош резултат за теб. Затова като ми се случи, пускам си крака от газта, минавам в средната лента, отварям си джамжето и пуша една цигара и се надявам да се сети да се прибере...
Ама както винаги присъстващите правят излючение, все пак свои хора сме

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Какви прибирания и т.н. Зад този карах можеби 40км. Имаше страшен трафик и вдички изпреварващи карахме в колона в лявата лента
Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Top Gun Maverick написа:https://fakti.bg/krimi/242298-nagal-shofyor-predizvika-ptp-zapochna-da-troshi-s-race-drugata-kola?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage
http://www.flagman.bg/article/130434
Те тези са се гонили почти 200 км
Не знам но при мои наблюдения ситуацята се влошава всяка година ,имайки в предвид калпавите маневри на някои шофери ,които карат сякаш са си взели книжката преди 30 мин и се перчат насам натам ,карат по средата на пътя ,спират където си поискат + отгоре на това предизвикват ПТП-та.Сега сложи в уравнението когато на задната седалка се возят жена ви и малкото ви дете и сте си тръгнали на малка разходка насам-- натам ,нали и някои Ви застрашава живота - бие спирачки ей така на сред нищото ,объркал се пак бие спирачки от 120 до 20 км/х
или пък някоя батка кара кола за 20К и е решил да си кара както му е кеф (по средата на пътя ,спирачки,засичане,без пътепоказатели) в такива ситуации си викам нека се удари някъде в дърво или нещо друго стабилно и се гътне сам ,че да не застрашава невинни хора които не заслужават да им се случи нещо из невиделица ! ! ! За такива хора изобщо не ми е жал,а си е чисто спасение !
или пък някоя батка кара кола за 20К и е решил да си кара както му е кеф (по средата на пътя ,спирачки,засичане,без пътепоказатели) в такива ситуации си викам нека се удари някъде в дърво или нещо друго стабилно и се гътне сам ,че да не застрашава невинни хора които не заслужават да им се случи нещо из невиделица ! ! ! За такива хора изобщо не ми е жал,а си е чисто спасение !
Кой знае какви селянии е вършил тоя с цедката. Да го гониш толкова километри и хора да викаш не е просто от келешкък...
Sent from my iPhone using Tapatalk
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Stoqnov_1979 написа:Top Gun Maverick написа:https://fakti.bg/krimi/242298-nagal-shofyor-predizvika-ptp-zapochna-da-troshi-s-race-drugata-kola?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage
http://www.flagman.bg/article/130434
Те тези са се гонили почти 200 км
Абе да не вземе се окаже,че виновен е тоя с мерцедеса.... На белия бус врата като я гледам някой я е изкривил ..... Не вярвам шоферчето на буса като е слизал да я засилил толкова силно та чак почти до калника да отиде....
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Мое сме идиоти, но поне микробуси не ни настигат по новините 
Иначе контрола е уникален, ако тия са се гонили през половин България .....

Иначе контрола е уникален, ако тия са се гонили през половин България .....
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Хаос написа:Кой знае какви селянии е вършил тоя с цедката. Да го гониш толкова километри и хора да викаш не е просто от келешкък...
Не подценявай комплекса на малката пишк@. По изгледаното и изчетеното едно 70-80% от ситуациите стават именно заради едното его т.е. по принцип е лесно да се избегне. Ама по принцип. Дефакто се вижда какво става.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Последна промяна Dextuar на 13 Юни 2017, 12:44, променена общо 1 път
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Този можеше да пусне аварийни и да намали. Почти съм сигурен, че последствията нямаше да са толкова тежки, ако беше сигнализирал.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
Хаос написа:Кой знае какви селянии е вършил тоя с цедката. Да го гониш толкова километри и хора да викаш не е просто от келешкък...
само те си знаят, ама предимно от "медиите" оставам с впечатление, че бургазлии хич не са на център

MartinP написа:Не знам но при мои наблюдения ситуацята се влошава всяка година ,имайки в предвид калпавите маневри на някои шофери ,които карат сякаш са си взели книжката преди 30 мин и се перчат насам натам ,карат по средата на пътя ,спират където си поискат + отгоре на това предизвикват ПТП-та.Сега сложи в уравнението когато на задната седалка се возят жена ви и малкото ви дете и сте си тръгнали на малка разходка насам-- натам ,нали и някои Ви застрашава живота - бие спирачки ей така на сред нищото ,объркал се пак бие спирачки от 120 до 20 км/х
Може ли да попитам какво ти пречи онзи, който бие спирачки насред нищото? Или си от хората, които мразят дистанцията и гледането напред? За последните 4 години съм назад с една кола, две брони и жена ми има едно мозъчно сътресение, заради шофьори, които не могат да спрат. Два пъти на пешеходна пътека и веднъж заради насрещно изпреварващ ТИР. Та ако не можеш да поддържащ адекватна дистанция и нямаш преценка колко бързо ще спре автомобила пред теб за какви батки и какви правила говориш? Какво ще рече безпричинно и първо преценяваш причините и след това спираш? Ако няма причина, не спираш?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Kroki написа:Този можеше да пусне аварийни и да намали. Почти съм сигурен, че последствията нямаше да са толкова тежки, ако беше сигнализирал.
Както винаги снимащият е виновен!!!

Значи, са ако стане катастрофа и аз случайно съм си изкарал айфона и случайно е попаднала в кадър и я постна тук, пак аз ще съм виновен...
dextuar написа:Kroki написа:Този можеше да пусне аварийни и да намали. Почти съм сигурен, че последствията нямаше да са толкова тежки, ако беше сигнализирал.
Както винаги снимащият е виновен!!!![]()
![]()
![]()
Значи, са ако стане катастрофа и аз случайно съм си изкарал айфона и случайно е попаднала в кадър и я постна тук, пак аз ще съм виновен...
абе май и двамата трябваше да намалят (снимащият и сниманият). Този, който беше зад сниманият можеше малко по - голяма дистанция да спазва. А този с голфчето си е баш за е@ане - на такова място и да не сложи триъгълник....
Ама като се обърне каруцата...пътища много