помогнете
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Да и намясто и в двиюжение вибрациите си ги има няма скъсани тампони гърнето неопира никаде. ще я закарам на диагностика БЛАГОДАРЯ ВИAzrail написа:Пробвай в сервиза на БОШ - мисля, че имаше един наблизо.
Иначе аз така и не разбрах дали тресе само на място. Може да е запушена машинка за празен ход? Може и дори филтър да е.
Всъщност М20 има ли машинка за празен ход?
ваньо
Имах подобен проблем и се оказа дебитомера.Има в Обеля един диагностик , които ги чатка нещата.Телефона му е:0887216559-Румен.Лятото ми взе по 10 лв. за диагностиката на газ и бензин(общо 20 кинта). За 15 минути ми нахвърля някои предположения и се оказа прав.А то и аз бях подивел.Съвет от мене - не ходете в "Дунев"-скъпо е и лично при мене нищо не направиха.А иначе има един майстор в Надежда-4 ,казва се Али и е много добър.Може да сте го виждали на гонките в Божурище.Арабин е и аз бях в началото с ГОЛЕМИ предубеждения,но вече поверявам колата си само на него.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Azrail написа:Пробвай в сервиза на БОШ - мисля, че имаше един наблизо.
Иначе аз така и не разбрах дали тресе само на място. Може да е запушена машинка за празен ход? Може и дори филтър да е.
Всъщност М20 има ли машинка за празен ход?

относно проблема с дат4ика колата трябва д апали добре но при тръгване запо4ва да плете и да гасне ама плете зверски нищо общо с се едно свещи те са ти за смяна и в работи само до некви супер ситни 1500 оборота и пове4е не изка да дигне без да плете ,колегата може дапо4не са споделя се пак кво е сменял от мотор4ето за празния хот неможе да работи така то просто като заминава или е зацапано просто променя оборотите не кара така да тресе ,за маховика не сам наясно а за вода в бензина се самнявам 4есно казано то при м20 няма кои знае колко електроника за да прави мизериии

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
vvch написа:Имах подобен проблем и се оказа дебитомера.Има в Обеля един диагностик , които ги чатка нещата.Телефона му е:0887216559-Румен.Лятото ми взе по 10 лв. за диагностиката на газ и бензин(общо 20 кинта). За 15 минути ми нахвърля някои предположения и се оказа прав.А то и аз бях подивел.Съвет от мене - не ходете в "Дунев"-скъпо е и лично при мене нищо не направиха.А иначе има един майстор в Надежда-4 ,казва се Али и е много добър.Може да сте го виждали на гонките в Божурище.Арабин е и аз бях в началото с ГОЛЕМИ предубеждения,но вече поверявам колата си само на него.
дебитомера определя въздуха и колко да обогатява сместа ако е разцетрован в което се самнявам колата не тресе занимавах се с дебитомери 2 години докато не отидох в камър ауто и след диагностиката ми казаха 4е просто е заминал компа и след като го смених и си4ко си доиде на мястото и колата замлъкна никои да не ви казва 4е дебитомера трябва да се регулира няма такова нещо тои се регулира само по един на4ин и не се се пипа по никаф слу4аи докато несе преебе от самосебеси
ЕДИН САВЕТ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ХОДИТЕ ПРИ СУЛЮ И ПЮЛЮ ХОДИЛ СМА ПРИ СИ4КИТЕ ИБРОЕНИ ОТ ВАС ЗА ПРОБЛЕМИ ЗА НИЮО НЕСТАВАТ АКО ИЗКАТЕ ДИАГНОСТИКА 50 ЛЕВА СТРУВА В КАМУР ХОРАТА ИМАТ ТО4НАТА ТЕХНИКА И ТИ КАВАТ КОЕ КАКВО ИМА ДА СЕ ПРАВИ НЕТЕ КАРАТ ДА ГО СМЕТЯТ И ТИ СИ ЗНАЕШ НЕ СЕ СТИСКАИТЕ ЗА 25 ЛЕВА И СЕКИ ДА ВИ РЪ4КА ПО КОЛАТА ОТ КАК ХОДИХ ТАМ И И СЛЕД 2 ГОДИНИ РАЗПРИ С ДЕБИТОМЕРА И СИ СМЕНИХ КОМПА САМО СМЕНЯМ МАСЛО И СИПЖАМ БЕНЗИН ,НАРО4НО ВИ ГО НАПИСАХ С ГОЛЕМИ БУКВИ НЕ 4Е ВИКАМ ЗА ДА ГО РАБЕРЕТЕ 4Е ПОНЯКОГА С ПРЪДНЯ БОЯ НЕСТАВА РАЗЛИКАТА Е САМО 25 ЛЕВА ИБОРА Е ВАШ

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
МАХОВИК
един приятел има6е са6тия проблем
та глави ли не праи,та клапани ли не 6лаифа
тресе6е се едно не работи някои цилиндър
накрая се оказа 4е махожика се е бри4нал
ватре бе6е изпотро6ен като го свалихме
купи си втора рака с диск и притискател за 200 лева
цената си е 4ист касмет
един приятел има6е са6тия проблем
та глави ли не праи,та клапани ли не 6лаифа
тресе6е се едно не работи някои цилиндър
накрая се оказа 4е махожика се е бри4нал
ватре бе6е изпотро6ен като го свалихме
купи си втора рака с диск и притискател за 200 лева
цената си е 4ист касмет

- Timeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20
dizelboy написа:ДИАГНОСТИКА 50 ЛЕВА СТРУВА В КАМУР
миналия месец, като им звъннах в Камор, ми казаха 73 лв. за диагностика на двигател за Е34

- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
ако има вибрации и в движение подобни на скъсан тампон е заминал маховина колегата горе е писал за мен докато открия проблема се минаха 3-4 месеца
- DivX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кротко
- Детайли за колата: E34 520 1993
E38 750 1997
F01 740 LI 2009
на dizelboy ще обърна внимание че в Камор е 50 лева само диагностиката без да пипат нищо, а само да ти закачат буксата, без труд и т.н. ако има нещо се плаща допълнително, при Ювето ми откриха веднага причината за проблема с оборотите, решиха ми го, а платих само диагностика 40 лева. Аз също като теб се намразих че първо съм отишъл в Ювето, а не Камора, но след като разхода ми падна от 15/16 на 12/13 и двигателя работи перфектно си мисля че истината е някъде посредата.
реших проблема притискателен диск беше скъсана демферна пластинаDivX написа:на dizelboy ще обърна внимание че в Камор е 50 лева само диагностиката без да пипат нищо, а само да ти закачат буксата, без труд и т.н. ако има нещо се плаща допълнително, при Ювето ми откриха веднага причината за проблема с оборотите, решиха ми го, а платих само диагностика 40 лева. Аз също като теб се намразих че първо съм отишъл в Ювето, а не Камора, но след като разхода ми падна от 15/16 на 12/13 и двигателя работи перфектно си мисля че истината е някъде посредата.
ваньо
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2