Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Kroki » 09 Юни 2017, 13:17

А и в София го имаше, до офиса на предишната ми работа. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 09 Юни 2017, 14:24

В Лозенец е ежедневие. И то не само пред гаражите, ами пред цялата къща наредено с туби, касетки от плод/зеленчук, строителни материали и т.н. Сакън някой да не спре, може гледката да закрие .. знам ли.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 09 Юни 2017, 14:56

явно са преценили, че им излиза по евтино с касетки и туби вода отколкото сяка седмица да купуват монтажна пяна :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 09 Юни 2017, 15:22

streetz написа:В Лозенец е ежедневие. И то не само пред гаражите, ами пред цялата къща наредено с туби, касетки от плод/зеленчук, строителни материали и т.н. Сакън някой да не спре, може гледката да закрие .. знам ли.

хахахаха това ми напомня преди няколко години спирам в Капана (преди да е модерен тип Капана фест). Пред един магазин стол, който слагам на тротоара и спирам. Илиза лелята и олеле чакам стока не може така и аз имаш ли нотариален акт за улицата или нещо платено парко место в Общината? Нямам. ОК. Ама да не стане нещо с колата при което аз казвам е то ако стане, може да паднат всички стъкла на магазина при следващата буря...довечера :D адски тъпо и аграрно е да се заплашваме, но може ли с прости хора да общуваш културно :dunno: :dummy:
"Чемодан, вокзал, Москва"

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 09 Юни 2017, 18:36

Аааа, такива и аз имам. Всъщност е пред на приятелката ми блока. Бай Хуй наредил 4 скрапа на обща стойност 7к. (щото са си купи още един Опел :mhihi: ) и е постоянно няк'во разместване. Пред нейния блок пък местата са кът и прибереш ли се след 18:00, колата ти остава на улицата. Ония обаче, цел ден си е дома и си ги реди една до друга, чак се и сърди като някой му развали редичката. Слиза посред нощите да мести коли, че да има щерка му къде да паркира новата скрап. Цял блок им се смее и подиграва.. Не знам само кога на някой ще му кипнат акитата и ще ги остави и четирите на трупчета :bang:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 09 Юни 2017, 21:07

Това с местата е "не казвай на никой". Пред блока ми съседа вече 3-4 години всеки ден си изкарва Ауди 80-тката напред, а после с ключ за гуми прибутва Пунтака (с въртеливо движение на предна лява гума :mhihi: ) и на двете места, така че винаги да може да паркира до входа. Why ?! :kuku: :bang: :dunno: Какво като си паркирал на 10 метра от входа - 20 метра ? ЗАД БЛОКА не дай си боже :banghead: :banghead: :banghead:

П.С. Ей тия дъртите са си майката си джаза, още живеят в 50-те години със запазените места за паркиране, с указанията къде да паркираш, как да ползваш асансьора и тн... :censored:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maxoyn » 09 Юни 2017, 21:10

Boyadjiev написа:Какво като си паркирал на 10 метра от входа - 20 метра ? ЗАД БЛОКА не дай си боже :banghead: :banghead: :banghead:

Лично на мен ми дава малко повече спокойствие. Беше спряло да ми пука и после пак почнаха да изчезват неща... Не че има някаква разлика дали е точно пред входа и под лампата или не реално.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 09 Юни 2017, 22:14

:clap:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 09 Юни 2017, 22:58

Boyadjiev написа:Това с местата е "не казвай на никой". Пред блока ми съседа вече 3-4 години всеки ден си изкарва Ауди 80-тката напред, а после с ключ за гуми прибутва Пунтака (с въртеливо движение на предна лява гума :mhihi: ) и на двете места, така че винаги да може да паркира до входа. Why ?! :kuku: :bang: :dunno: Какво като си паркирал на 10 метра от входа - 20 метра ? ЗАД БЛОКА не дай си боже :banghead: :banghead: :banghead:

П.С. Ей тия дъртите са си майката си джаза, още живеят в 50-те години със запазените места за паркиране, с указанията къде да паркираш, как да ползваш асансьора и тн... :censored:

имаме едни съседи (живея буквално на булевард) ... нон-стоп имат ... паркират си върху тротоара денонощно ... 2 коли, 1-ва , 2ра смяна ... НИКОГА, НИКОГА ченге не им е правило проблем ... вече и един нов селяк спира така от 8 до 20ч след тяхната кола, а отсрещната страна постоянно е пълна с коли ... никаква реакция ... булеварда не е реално булевард, мега тесен е ... аз спрях ЕДИН ПЪТ ... за 20мин да си разтоваря от колата един шкаф ... спира ченгела и "ВЕДНАГА ДА ИЗЧЕЗВА КОЛАТА ОТ ТУКА" ... а ме вижда как в ръцете си свалям пред вратата тъпите ПДЧ-та ...

та избирателното работене на "униформените" яко насърчава идиотите ... а аз продължавам да паркирам на повече от 500м от нас ... удрят ми 3 пъти колата паркирана, чупят ми прозорците да крадат, крадат ми емблемите, един път бяха пробвали да ми отвиват болтовете на джантите ... "никой нищо не е видял" все ... а колата стои - не умишлено - на 200м от най-голямото районно управление

нз вече да взема да паркирам на 100м от районното ли ... да си продам колата ли ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Юни 2017, 0:18

Exclusive89 написа::clap:
Това ако не е жена.. :lol: :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 10 Юни 2017, 13:49

Не знам дали е селяндурско, но си е тероризъм в най-чист вид когато това са гумите на Кайен тежащ над 2 тона :banghead:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Юни 2017, 15:17

Имам съсед със абсолютно същите с Q7 4,2 TDI
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 10 Юни 2017, 15:43

Don_Diego написа:Не знам дали е селяндурско, но си е тероризъм в най-чист вид когато това са гумите на Кайен тежащ над 2 тона :banghead:

Да, човека кара Кайен. Виж как си му обърнал внимание. Ако беше курник със стари гуми нямаше да те впечатли, предполагам.

Тези гуми освен износени май са и старички, като гледам как са нацепени ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Юни 2017, 15:50

При мен тоя, дето зимата с Q4-ката (някакъв нов модел е) се пързаляше надолу по баира и щеше да отнесе едни деца, а като слезе беше- "баси, що така се пързаля, нали е 4х4" е в момента със зимни :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 10 Юни 2017, 15:57

Club BMW написа:
Don_Diego написа:Не знам дали е селяндурско, но си е тероризъм в най-чист вид когато това са гумите на Кайен тежащ над 2 тона :banghead:

Да, човека кара Кайен. Виж как си му обърнал внимание. Ако беше курник със стари гуми нямаше да те впечатли, предполагам.

Тези гуми освен износени май са и старички, като гледам как са нацепени ...

Винаги ми прави впечатление състоянието на гумите на колите, без значение от марка/модел/състояние на колата, просто това е едната крайност - лъскава, голяма и скъпа кола се кара с галоши. Мога да ви снимам и един Пасат 2 с гуми произведени преди 10 седмици, но това не е интефесно. Трезвомислещ човек, знае че трябва да сменява гумите от време на време, ако не за собствената си безопасност, то за тази на другите, че за убийство се отива в затвор
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата