Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
cmdkick написа:Ако го питаш какво означава TDI съкращението, ще ти каже Turbo Diesel Intercooler или Injection 100%.
Вероятно е VAG-аджия

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
http://www.cars.bg/offer/c2156134
Колеги, да имате някакво инфо за по-горната кола. Твърдо съм решен да е кабрио, така че без излишни коментари.
Колеги, да имате някакво инфо за по-горната кола. Твърдо съм решен да е кабрио, така че без излишни коментари.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- EH0260BB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пил
- Мечтае да кара: пил и да стигне жив
- Детайли за колата: мътни
Tenata написа:http://www.cars.bg/offer/c2156134
На една от снимките не е прикрит добре номера на колата: CB4284KK - VIN WBABW11040PK75306. Може и да греша, но има съвпадение с номера на рамата.
"Италианка", добавени мултифункция волан, телефон, СД плеър, очевидно предната броня и джантите. Мекия таван би трябвало да е тъмно син. Произведена 2003-03-14.
В гаранционния фонд като провериш за сключена застраховка (пиши номера на рамата), ще видиш че колата е била тук от 2013г и е била с номера на чужденец. А в справките за ПТП пък има две такива в рамките на месец (може и да са леки)...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
EH0260BB написа:...
Хорейшио е като първокласник пред теб

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- EH0260BB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пил
- Мечтае да кара: пил и да стигне жив
- Детайли за колата: мътни
Е , чак пък...
Иначе колата изглежда добре. Ако предишният собственик не е бил някой "талибанин" студент и цената е по-ниска си заслужава да се огледа на живо.
Поне ще разберем дали съм познал номера на колата
...
Иначе колата изглежда добре. Ако предишният собственик не е бил някой "талибанин" студент и цената е по-ниска си заслужава да се огледа на живо.
Поне ще разберем дали съм познал номера на колата

- Oblivion
- Потребител
-
- Кара: Yamaha R1
- Мечтае да кара: E38 740IL
http://www.cars.bg/offer/c2166361 Някакви коментари? Човека споделя, че цената е крайна предполагаме, че колата е "перфектна" въпреки това дори Clubsport с фул екстри не е ли пак много за десняк?
Специално за клубспорта не съм запознат освен спойлера и някой дребни неща има ли някаква същественна разлика с нормална е46
Специално за клубспорта не съм запознат освен спойлера и някой дребни неща има ли някаква същественна разлика с нормална е46

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Oblivion написа:Специално за клубспорта не съм запознат освен спойлера и някой дребни неща има ли някаква същественна разлика с нормална е46
- Front carbon fibre splitters
- Rear spoiler
- Soundproofing removed from the engine
- Short stubby gearlever
- Bespoke interior (brushed aluminium is nice)
- Leather + electric seats as standard
Oblivion написа:http://www.cars.bg/offer/c2166361 Някакви коментари? Човека споделя, че цената е крайна предполагаме, че колата е "перфектна" въпреки това дори Clubsport с фул екстри не е ли пак много за десняк?
Tози десняк, ако някой го вземе на тази цена ще го призная за най-облъчения БМВ ид... маниак, маниак

- estimaro93
- Потребител
-
- Кара: e46 330d
- LuboO
- Потребител
-
- Кара: '2002 e46 M54B22
На първата ми изглежда неоправдано висока цена за префейслифт. Втората - ако не те притеснява обръщан волан (и то с доста оставени следи), става. Не че имам нещо толкова против англичанките, но предпочитам да я взема така и да я обръща човек в който съм сигурен. Третата с нормална цена, но съмнителна година (от '02 вече са фейслифт седаните).
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Oblivion написа:http://www.cars.bg/offer/c2166361 Някакви коментари? Човека споделя, че цената е крайна предполагаме, че колата е "перфектна" въпреки това дори Clubsport с фул екстри не е ли пак много за десняк?
В UK са по 3-4к паунда. Прави си сметката сам.
- estimaro93
- Потребител
-
- Кара: e46 330d
LuboO написа:
На първата ми изглежда неоправдано висока цена за префейслифт. Втората - ако не те притеснява обръщан волан (и то с доста оставени следи), става. Не че имам нещо толкова против англичанките, но предпочитам да я взема така и да я обръща човек в който съм сигурен. Третата с нормална цена, но съмнителна година (от '02 вече са фейслифт седаните).
Благодаря за мненията, колега. Най се замислям за хасковската. Има леки козметични забележки, но за тази цена нищо не са. С още близо 3000лв, които остават ще си я стегна идеално

- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
Недей отхвърля и Търновската, на пръв поглед няма нищо нередно и е доста запазена, лично мнение. Външни забележки по снимките няма, интериора е доста запазен (кожата няма разтегнато и протрито), панела няма никъде надрано и да е сменям говори добре за собственика, че си я поддържа, волана
Tenata написа:http://www.cars.bg/offer/c2156134
По снимките и обявата се вижда, някой си Амо живеещ в Студ. град. Малко фантазии. Все пак затова е форум, всеки може да си фантазира, че е много компетентен и аргументите му са железни.
Та...сигурно баща му Сани има цех за дрехи в Кърджали, а той се прави че учи в УНСС някакъв маркетинг, за да може после да продава роклите и жилетките. Предполагам, че след Плаза и Рамадана, любимото му нещо е да бие прекъсвачи на легналия полицай на Фантастико. Някой който живее в студентски да каже, преди години като живеех там, бях научил всеки мангал с бмв и най-вече тези с кабриолетите. Лично аз не бих отишъл да я видя дори, но това са си мои предрасъдъци.Успех

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Много съдържателен отговор,просто нямаше как да не го одобря!