Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от TNT » 05 Юни 2017, 10:18

dextuar написа:Да го пусна и да се почувства още по-безсмъртен или поне малко да спече в цялата ситуация?

Пак ти казвам, не му дреме. След 15мин. същото ще направи. И да се блъсне 1-2 пъти, няма да му мине.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 05 Юни 2017, 10:25

дам, имам познати каращи така ... те дори не ги забелязават тия ситуации като нещо случило се ... ами ако някой им направи забележка или не ги пусне/засече ги и после ти разправят "гледай го тоя бе , за какво ми се заяжда , няма толератност" ... чувал съм го реално ... просто вече тотално са изперкали поне тия дето имам досег с тях

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Юни 2017, 10:31

"Ее кво му преча на тоя", "Ее ще ме изчака малко", "Аз мигач пускам само, ако ще засичам" :ok: :bowdown:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 05 Юни 2017, 11:21

вчера на Тракия един дебил с тъмно Е61 530d/xd караше доста бързо (дотук ок) но и много агресивно, засичаше и изпреварваше отдясно.
Дейба и боклука скапан, щеше да очисти някого от келешлък. Като изпреварва отдясно тея дето не са се дръпнали навреме чак огледало в огледало се разминава с тях, да ги стресне. Педерунгел, много бързо прехвърча та не му видях номера (за негов късмет). Ако четеш тея редове - да се очистиш в някое дърво, комплексар!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 05 Юни 2017, 11:27

Ново развитие на темата - "Тук можете да прокълнете джигитите на пътя" :mhihi:

пп. Е такива безумци наистина не ги разбирам, все едно е на бойното поле, а не на пътя ...
Не искам да си представя, ако не дай боже решиш да изпревариш такъв :kuku:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Юни 2017, 11:53

K_Ilkov написа:Не искам да си представя, ако не дай боже решиш да изпревариш такъв :kuku:

такива се изпреварват доста трудно, защото поемат множество рискове, които останалите не биха... ;)

според мен има и по-големи катили от крайно агресивните шофьори, те поне дават газ и заминават...

по-опастни от тях са тези които предприемат сериозни рискове при изпреварване и после се влачат... :dunno:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 05 Юни 2017, 12:02

K_Ilkov написа:Ново развитие на темата - "Тук можете да прокълнете джигитите на пътя" :mhihi:

пп. Е такива безумци наистина не ги разбирам, все едно е на бойното поле, а не на пътя ...
Не искам да си представя, ако не дай боже решиш да изпревариш такъв :kuku:

Мен ми се е случвало и това беше причината да използвам клаксон на кола докато карам за първи път :mhihi: По-принцип съм спокоен, но тоя се опита да ме убие и не издържах.

Черен джип пълен с батки 8) аз с на приятелката малолитражката катерим планински проход. Изпреварва на сляпо колоната по завоите, а 5 завоя по напред има втора лента за нас която продължава доста. Аз си изпреварих на уширението и го застигам него да си кибичи в лява лента, стоя и чакам без да му давам зор, а от дясно нямам намерение да минавам. Малко преди да свърши уширението след като сме карали 2-3 завоя така батките се дърпат в дясно и аз тръгвам да ги изпреварвам(в насрещното е плътна колона). В момента в който се изравнихме тоя ме изгледа(ква е тая въшка дето ме изпреварва) и нави пълен ляв :banghead: :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 05 Юни 2017, 12:06

оу да ... и като се съберат 4-5 такива зад някой камион претоварен с незаконни дърва на пътя Кърджали-Асеновград ... и няма видимост (2 ленти планински път изкачване/спускане ... директно на първото място за отбиване спирам и ги чакам поне 10мин ... нито имам бърза работа, нито искам да умирам заради тях ... последния път, колона 2 тира с дърва яко нахакани, единия тир постоянно върху осевата и иска да изпревари другия, зад тях 5 коли - дизелови Ц класи хвърчащи, разни полудели чичовци с ванове с децата и жените в тях ... неделя следобед към 18ч ... директно си спрях, слязохме от колата таман малко да се разтъпче човек ... после си пътувах спокойно, до Асеновградско (Асеновград-Пловдив), трафика кара с 70!!!!км/ч баДките с "черен Жип" и "чипосан дизел" хвърчат между платната с 140+++ и после яко спирачки и се ръгат пред някой щото отсреща иде друг "нинжда" ...

и си знаят ... там НИКОГА няма полиция ... има една камера с ограничение 50 ... там карат с 40 и нинджите и другите за да може колоната яко да се сгъсти и след камерата... пушаци, класони ... :kuku: :kuku: :kuku:

и тия дето карат с 70 и тия с 140 според мен са еднакво опасни

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 05 Юни 2017, 12:11

Пътя Асеновград - Пловдив е много гаден, двулентов с много широки ленти, но не достатъчно широки за да се съберат по две ленти в посока :banghead:
Мнозина обаче я виждат друго яче ситуацията и си го смятат пътя за 4ри лентов, отделно защитата на селската чест "Аз съм най-бърз" също спомага за напрегнатото пътуване в този участък. Миналата година за срещата на 10те президента като се връщахме от летище Пловдив към града, на няколко пъти имаше опити да се изпреварят кортежите :kuku:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 05 Юни 2017, 12:24

vicho написа: предприемат сериозни рискове при изпреварване и после се влачат... :dunno:

Eдин с Импреца така ме притесни веднъж :mhihi:
Карам 140-150 и го застигам ... он си седи, сигнализирах му да се отстрани :mrgreen: , прибра се ...
Минах и след малко се лепна да ме изпреварва :mhihi: , прибрах се и го пуснах ... даде газ
Кара сигурно 2-3 минути със 170 и след малко пак го застигнах :mhihi:

Явно некви факсове получаваше моНчето :dunno:
Или искаше да докаже превъзходството на Амбрезията :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 05 Юни 2017, 12:35

Много хора просто немогат да карат с постоянно темпо по магистралата(а и не само), различни случайни събития ги освестяват и те се засилват, след което пак пропадат надолу.

Моята жена и тя е така - "аз карах със 140 по магистралата как ти като караш със 130 стигаме по-бързо" :mhihi: И не схваща, че нейното блуждаене между 90 и 140км/ч няма нищо общо с постоянно темпо 130км/ч и изпреварване 140-150.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 05 Юни 2017, 12:38

Анджък, е тоя с бегачката и той беше като жена ти :D
Изображение

...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 05 Юни 2017, 12:51

Аз не мога да разбера защо на модерните коли, никой не ползва темпомата :dunno: Да подържаш скорост с крак в продължение на 4-500км си е мъчение, като слезеш от колата и все едно тоя крак не е твой, дори за подпиране на него не става :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 05 Юни 2017, 12:54

Don_Diego написа:Аз не мога да разбера защо на модерните коли, никой не ползва темпомата :dunno: Да подържаш скорост с крак в продължение на 4-500км си е мъчение, като слезеш от колата и все едно тоя крак не е твой, дори за подпиране на него не става :mhihi:

+1 :yes:
Когато съм карал без темпопат (при по-натоварен път) , редовно глезена почва да ме опъва ..
А темпомата си е Райче ... :) (и бързо и абвно да караш - все си играе)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Юни 2017, 12:56

Аз вдигна ли 20км и в града и съм само на темпомат. С него и ускорявам даже :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата