Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
dextuar написа:Да го пусна и да се почувства още по-безсмъртен или поне малко да спече в цялата ситуация?
Пак ти казвам, не му дреме. След 15мин. същото ще направи. И да се блъсне 1-2 пъти, няма да му мине.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
дам, имам познати каращи така ... те дори не ги забелязават тия ситуации като нещо случило се ... ами ако някой им направи забележка или не ги пусне/засече ги и после ти разправят "гледай го тоя бе , за какво ми се заяжда , няма толератност" ... чувал съм го реално ... просто вече тотално са изперкали поне тия дето имам досег с тях
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
"Ее кво му преча на тоя", "Ее ще ме изчака малко", "Аз мигач пускам само, ако ще засичам"

вчера на Тракия един дебил с тъмно Е61 530d/xd караше доста бързо (дотук ок) но и много агресивно, засичаше и изпреварваше отдясно.
Дейба и боклука скапан, щеше да очисти някого от келешлък. Като изпреварва отдясно тея дето не са се дръпнали навреме чак огледало в огледало се разминава с тях, да ги стресне. Педерунгел, много бързо прехвърча та не му видях номера (за негов късмет). Ако четеш тея редове - да се очистиш в някое дърво, комплексар!
Дейба и боклука скапан, щеше да очисти някого от келешлък. Като изпреварва отдясно тея дето не са се дръпнали навреме чак огледало в огледало се разминава с тях, да ги стресне. Педерунгел, много бързо прехвърча та не му видях номера (за негов късмет). Ако четеш тея редове - да се очистиш в някое дърво, комплексар!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ново развитие на темата - "Тук можете да прокълнете джигитите на пътя"
пп. Е такива безумци наистина не ги разбирам, все едно е на бойното поле, а не на пътя ...
Не искам да си представя, ако не дай боже решиш да изпревариш такъв

пп. Е такива безумци наистина не ги разбирам, все едно е на бойното поле, а не на пътя ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
K_Ilkov написа:Не искам да си представя, ако не дай боже решиш да изпревариш такъв
такива се изпреварват доста трудно, защото поемат множество рискове, които останалите не биха...

според мен има и по-големи катили от крайно агресивните шофьори, те поне дават газ и заминават...
по-опастни от тях са тези които предприемат сериозни рискове при изпреварване и после се влачат...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
K_Ilkov написа:Ново развитие на темата - "Тук можете да прокълнете джигитите на пътя"![]()
Мен ми се е случвало и това беше причината да използвам клаксон на кола докато карам за първи път

Черен джип пълен с батки

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
оу да ... и като се съберат 4-5 такива зад някой камион претоварен с незаконни дърва на пътя Кърджали-Асеновград ... и няма видимост (2 ленти планински път изкачване/спускане ... директно на първото място за отбиване спирам и ги чакам поне 10мин ... нито имам бърза работа, нито искам да умирам заради тях ... последния път, колона 2 тира с дърва яко нахакани, единия тир постоянно върху осевата и иска да изпревари другия, зад тях 5 коли - дизелови Ц класи хвърчащи, разни полудели чичовци с ванове с децата и жените в тях ... неделя следобед към 18ч ... директно си спрях, слязохме от колата таман малко да се разтъпче човек ... после си пътувах спокойно, до Асеновградско (Асеновград-Пловдив), трафика кара с 70!!!!км/ч баДките с "черен Жип" и "чипосан дизел" хвърчат между платната с 140+++ и после яко спирачки и се ръгат пред някой щото отсреща иде друг "нинжда" ...
и си знаят ... там НИКОГА няма полиция ... има една камера с ограничение 50 ... там карат с 40 и нинджите и другите за да може колоната яко да се сгъсти и след камерата... пушаци, класони ...
и тия дето карат с 70 и тия с 140 според мен са еднакво опасни
и си знаят ... там НИКОГА няма полиция ... има една камера с ограничение 50 ... там карат с 40 и нинджите и другите за да може колоната яко да се сгъсти и след камерата... пушаци, класони ...

и тия дето карат с 70 и тия с 140 според мен са еднакво опасни
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Пътя Асеновград - Пловдив е много гаден, двулентов с много широки ленти, но не достатъчно широки за да се съберат по две ленти в посока
Мнозина обаче я виждат друго яче ситуацията и си го смятат пътя за 4ри лентов, отделно защитата на селската чест "Аз съм най-бърз" също спомага за напрегнатото пътуване в този участък. Миналата година за срещата на 10те президента като се връщахме от летище Пловдив към града, на няколко пъти имаше опити да се изпреварят кортежите

Мнозина обаче я виждат друго яче ситуацията и си го смятат пътя за 4ри лентов, отделно защитата на селската чест "Аз съм най-бърз" също спомага за напрегнатото пътуване в този участък. Миналата година за срещата на 10те президента като се връщахме от летище Пловдив към града, на няколко пъти имаше опити да се изпреварят кортежите

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
vicho написа: предприемат сериозни рискове при изпреварване и после се влачат...
Eдин с Импреца така ме притесни веднъж

Карам 140-150 и го застигам ... он си седи, сигнализирах му да се отстрани

Минах и след малко се лепна да ме изпреварва

Кара сигурно 2-3 минути със 170 и след малко пак го застигнах

Явно некви факсове получаваше моНчето

Или искаше да докаже превъзходството на Амбрезията

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Много хора просто немогат да карат с постоянно темпо по магистралата(а и не само), различни случайни събития ги освестяват и те се засилват, след което пак пропадат надолу.
Моята жена и тя е така - "аз карах със 140 по магистралата как ти като караш със 130 стигаме по-бързо"
И не схваща, че нейното блуждаене между 90 и 140км/ч няма нищо общо с постоянно темпо 130км/ч и изпреварване 140-150.
Моята жена и тя е така - "аз карах със 140 по магистралата как ти като караш със 130 стигаме по-бързо"

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Анджък, е тоя с бегачката и той беше като жена ти 

...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз не мога да разбера защо на модерните коли, никой не ползва темпомата
Да подържаш скорост с крак в продължение на 4-500км си е мъчение, като слезеш от колата и все едно тоя крак не е твой, дори за подпиране на него не става 

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Don_Diego написа:Аз не мога да разбера защо на модерните коли, никой не ползва темпоматаДа подържаш скорост с крак в продължение на 4-500км си е мъчение, като слезеш от колата и все едно тоя крак не е твой, дори за подпиране на него не става
+1

Когато съм карал без темпопат (при по-натоварен път) , редовно глезена почва да ме опъва ..
А темпомата си е Райче ...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз вдигна ли 20км и в града и съм само на темпомат. С него и ускорявам даже