Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 03 Юни 2017, 11:55

TheDriver написа:Ти не си виновен с нищо и в двете ситуации, както и в други клипове си държиш твърдо на това че си с предимство и не намаляваш. По закон си в правото си, но реално създаваш по-голям проблем който спокойно може да бъде избегнат.
Това с левия завой пред теб се случва постоянно по булевардите и няма как да е иначе.
Всяка сутрин в час пик правя ляв завой(позволен) през натоварен булевард, без да намали някой няма как да изляза и двата потока са почти плътни. Хората намаляват и това е, няма клаксони, няма нерви, да по буквата на закона съм им отнел предимството, но в такъв натоварен трафик е неизбежно.

Не, случаите нямат нищо общо. Аз също пускам при такива обстоятелства, както ме пускат и мен. Но тук виждаш, че нямат право да го правят, а просто се изстрелват и да му мислят другите как да спират/заобикалят или не знам кво още...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 03 Юни 2017, 12:04

Да, виждам че е различно, но не намирам смисъл в не намаляването до последно(възможно е камерата да заблуждава). Клаксона го разбирам въпреки че никога не го ползвам аз лично.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 03 Юни 2017, 12:17

Единствения начин тия хора да се отучат от подобни маневри е като постоянно им се показва, че те не се толерират.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 03 Юни 2017, 13:49

Don_Diego написа:Единствения начин тия хора да се отучат от подобни маневри е като постоянно им се показва, че те не се толерират.

Ама и от органите... Щото те бая отстъпват от тая си функция.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Юни 2017, 20:27

Трябват си закони и глоби като в белите страни, тогава Ганю много бързо ще се "научи" да спазва правилата.
Кучето играе според тоягата, а у нас ножа е дървен, пистолета - воден, а пък ..я е гумен :mhihi:
Джигитите нямат никакъв страх от репресията на закона, въобще сме пародия на държава с неработещи институции.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Юни 2017, 20:38

Стига сте повтаряли тая мантра че били малки глобите в България и другите глупости от едно до сто и едно . В Германия - бяла страна глобите са колкото в България .
http://www.shofior.com/driving-rules-in ... %D1%8F-742
http://www.uab.org/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D ... 4%D0%BE-5/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 04 Юни 2017, 20:45

Ама в Германия закона работи, не като в България вземи тез 20лв. и айде след време пак същата работа... Някой ден и Бг ще се оправи към 2050г.
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 04 Юни 2017, 22:04

Как точно закона ще оправи нещата?
Хората с глави на раменете ще внимават повече, ще нарушават по-малко, ама то от тях и сега няма кой знае какви проблеми.
Бездарниците ще си продължат по същия начин, те си спазват ограниченията, не карат пили, не участват в гонки.
Пияните и дрогираните, как ще ги промени закона, то като не мисли и да го ..еш все тая, а то последно време и това е модерно.
А на селяците с пари, какво ще направят, нали парите са излезли от нашите джобове.
Нещо повече от ПР трябва.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 04 Юни 2017, 23:39

Ами примерно, ако караш дрогиран или пЯн и като те пипне чичко полицай да те вкарат зад решетките за няколко години и да ти натряскат хубава глобичка другия път дали няя да се замислиш... и ако не се е оправил конкртетния индивид другия път пак по същия начин само, че всичко умножено по 2. Ей така може би ще има оправия. Ходи карай в нЕква бЕла държава дрогиран и виж как им работи закона.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Юни 2017, 23:43

TheDriver написа:Ти не си виновен с нищо и в двете ситуации, както и в други клипове си държиш твърдо на това че си с предимство и не намаляваш.

Имам един приятел същия. Все едно имате някакъв страх да намалите. Особено на втория клип можеше от доста далече да пуснеш газта и всичко да е без напрежение. Няма да промениш света с тея клаксони. Добрия шофьор за мен освен, че не създава предпоставки за ПТП, трябва да може и да се "пази" от другите на пътя. Че и двамата от клипа са много прости - това е ясно. Ама такова е на пътя.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 05 Юни 2017, 0:12

аз не тука как не се удрят като така си секат завоя най-редовно (Пловдив - Съдебната палата към посока Четвъртък пазара)
https://www.youtube.com/watch?v=JqdPHwymsDQ

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 05 Юни 2017, 1:12

Е като ще ги оставяме да си правят нарушения кой-както и където иска - направо да махаме ЗДвП и да пускаме режим free for all :bang:
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 05 Юни 2017, 9:11

Exclusive89 написа:.....

Абсолютно съм съгласен, но защо ще правим държавата бяла, като започнем с шофьорите?
Едва ли в белите държави връзката между първия и третия по големина град е без магистрала, особено ако единия е столица, а другия на море. В коя бяла държава, международен транспортен коридор е като нашия София-Кулата? В коя бяла държава се гордеят с една "цяла" магистрала, а тя всъщност в по-голямата си част не става за нищо?
За поредна сутрин преди последния тунел София-Перник в посока столицата, колоната беше 2км, щото някой прибра парите, а сега оправят мизериите. Няма седмица без да затворят част от някоя тръба в този участък.
Не познавам хора, които се дрогират (дано никога не ми се наложи), но пък познавам много които пият и повярвай ми, в последната фаза никой не мисли за закона, и последствията.
За да станем бяла държава ни трябват дооооста повече неща от изрядни шофьори. Песен пример са баловете, тва не е селяндурски тероризъм спрямо родителите, ама и те горките, като са със същия акъл.....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Юни 2017, 10:06

Don_Diego написа:Е като ще ги оставяме да си правят нарушения кой-както и където иска - направо да махаме ЗДвП и да пускаме режим free for all :bang:

Добре де, обясни ми с реакциите на dextuar как ги превъзпитава, като не намаля ? Ония ще ръгне задна и ще се върне ли ? Като му се начеше на някой във вратите, голяма работа, че ония виновен и на него ще е акта. Е90-ката ще е потрошена, ще стои няколко месеца без кола, а най-вероятно и няколко хиляди назад ще е. На селяците от клипа им е все тая - утре пак ще го направят това и пак ще си засичат.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 05 Юни 2017, 10:16

TNT написа:
Don_Diego написа:Е като ще ги оставяме да си правят нарушения кой-както и където иска - направо да махаме ЗДвП и да пускаме режим free for all :bang:

Добре де, обясни ми с реакциите на dextuar как ги превъзпитава, като не намаля ? Ония ще ръгне задна и ще се върне ли ? Като му се начеше на някой във вратите, голяма работа, че ония виновен и на него ще е акта. Е90-ката ще е потрошена, ще стои няколко месеца без кола, а най-вероятно и няколко хиляди назад ще е. На селяците от клипа им е все тая - утре пак ще го направят това и пак ще си засичат.
Прав си, така е, ама иначе каква е алтернативата? Да го пусна и да се почувства още по-безсмъртен или поне малко да спече в цялата ситуация?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата