Сервиз за ремонт на дребни забележки

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: bmw 530d e60

Сервиз за ремонт на дребни забележки

Мнение от random123 » 24 Май 2017, 12:53

Здравейте колеги,
нов съм във форума и не знам дали пиша в правилния раздел,но предполагам,че тук трябва да е ! Отскоро съм собственик на bmw 530d e60 2004г. и не съм я карал известно време.Колата има няколко дребни забележки и искам да попитам в кой сервиз ще ми препоръчате да отида да ги оправя.Гледам в повечето сервизи ремонтират двигатели,скоростни кутии и др. по тежки и изискващи време ремонти.И за да не се лутам натам насам по сервизите реших да пусна тема тук и да питам къде ще е най-добре да закарам колата,за да решат проблемите.

Проблемите по колата са:
-Ударено дясно огледало-капачката е напукана и самото стъкло също,но механизма работи.Трябва ми черен металик капачка и ново огледало. Приятел ми даде нов комплект капачка(естествено не в цвета,които ми трябва) +стъкло,но изглежда всеки сервиз работи с поръчани от тях части.А отделно ми казаха,че ако тръгвам да пребоядисвам излизало 200 лв. на елемент.То си излиза направо като за ново май,но не съм сигурен за точните цени.
-Висяща кора отдолу,която ме притеснява да не се скъса скоро и да падне.Трябва или да се смени или да се захване по някакъв начин.
-Липсва един от светлоотразителите на задната броня.
-Дясната кора на airbag-a,точно до предното стъкло се е извадила и трябва да се намести.
-От скоро парктроника не работи,нито преден,нито заден.

Общо взето това са проблемите.Ако можете да ме ориентирате горе долу за цени на посочените неща ще е супер,за да знам колко горе трябва да подготвя.
Не съм наясно какви са ценовите разлики в официалните сервизи(дали наистина "смъкват яко кожи" :D ) и другите,за това и пускам темата и ще се радвам да ми кажете къде ще е най-изгодно да се извърши ремонта на тези неща.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Сервиз за ремонт на дребни забележки

Мнение от c04 » 24 Май 2017, 20:10

Това за кой град?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: CLS 320
Мечтае да кара: X6 M6, CLS AMG, 6 Series Gran Coupe

Мнение от TytusPulo » 24 Май 2017, 20:43

random123 написа:Здравейте колеги,

Общо взето това са проблемите.Ако можете да ме ориентирате горе долу за цени на посочените неща ще е супер,за да знам колко горе трябва да подготвя.
Не съм наясно какви са ценовите разлики в официалните сервизи(дали наистина "смъкват яко кожи" :D ) и другите,за това и пускам темата и ще се радвам да ми кажете къде ще е най-изгодно да се извърши ремонта на тези неща.

Смъкват и официалните сервизи не винаги са гаранция за качество. А за тези неща трудно ще ти смъкнат кожата, трябва по-скоро да намериш кой ще се хване и ще ги направи качествено.

Потребител
Аватар

Мнение от random123 » 25 Май 2017, 12:28

c04 написа:Това за кой град?

София

Потребител
Аватар

Мнение от random123 » 26 Май 2017, 20:26

Мнения? Мисля,че доста хора са ходили по сервизи и със сигурност все някой може да ме ориентира. :confused:

Назад към Е60/Е61