Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
vicho написа:2.40...
ще преебете някой и после ще ви псува...Lenco написа:Сори, маховика и съединителя ги пропуснах, че имах един детски 6 кг.
Труд не слагам
па защо да слагаш... всички сме башкЪ монтьори...![]()
а и си имаме поне по 1-2 леки маховика с нови съединители под леглото...
Извиних се за маховика, пропуснах го, а и няма цена този, който ползвах + 250лв за притискател и феродов, ама тука във форума се пазаруват ползвани, така че ......
За труд не сложих пари щото е тъпо да вземеш кола и да плащаш за смяна на мотор и скорост, по-евтино е готова.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Lenco написа:Извиних се за маховика, пропуснах го, а и няма цена този, който ползвах + 250лв за притискател и феродов, ама тука във форума се пазаруват ползвани, така че ......
За труд не сложих пари щото е тъпо да вземеш кола и да плащаш за смяна на мотор и скорост, по-евтино е готова.
по-евтино е, ама като не знаем какво искаме понякога така се получава...
не е нужно да се извиняваш, над тия неща сме

и все пак си държа на своето, че това струва много пари... и не става - цък-цък, езък!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
vicho написа:Lenco написа:Извиних се за маховика, пропуснах го, а и няма цена този, който ползвах + 250лв за притискател и феродов, ама тука във форума се пазаруват ползвани, така че ......
по-евтино е, ама като не знаем какво искаме понякога така се получава...
не е нужно да се извиняваш, над тия неща сме![]()
и все пак си държа на своето, че това струва много пари... и не става - цък-цък, езък!
Става, става мерак да има. Нищо особенно не е 5 кабела пускаш, задни огледало, евс се кодира. 2.40 явно тебе парите те успокояват. Който има да дава, пък 50 000 на сичката газ са си факт.
Както каза "Ленко" добрата обява
И Вичо , сподели на кое купе се дупчи за съединител , че тука хората с е46 са в шах и мат ,
За милиони-няма закони.
- Oblivion
- Потребител
-
- Кара: Yamaha R1
- Мечтае да кара: E38 740IL
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=39voed Изглежда прилична и цената е разумна на пръв поглед.
Някой случайно да е ходил да я гледа или да e от региона да сподели нещо

- s0me0ne
- Потребител
-
- Кара: каквото намери
Oblivion написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11494934309825229&slink=39voed Изглежда прилична и цената е разумна на пръв поглед.
9к лева за 15 годишен обръщан сбирщайн на 300к км...

- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Oblivion написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11494934309825229&slink=39voed Изглежда прилична и цената е разумна на пръв поглед.
Ако описанието е вярно са наляти бая пари, ама поне да бяха обърнали ръчната.

- vicho
- старши ентусиаст
-
don't be написа:Става, става мерак да има. Нищо особенно не е 5 кабела пускаш, задни огледало, евс се кодира. 2.40 явно тебе парите те успокояват. Който има да дава, пък 50 000 на сичката газ са си факт.
И Вичо , сподели на кое купе се дупчи за съединител , че тука хората с е46 са в шах и мат ,
изяде ме за това дупчене... недей да дупчиш, ако не ти изнася, ебаси зора...

всички сте големи мераклии... тц тц тц

нищо особено... мдааа...
п.с. пари давам, защото имам и ми е кеф

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
То ако пуснеш едно търсене в мобилето, ще разбереш, че Е46 330i/ci/cd е нещо баси магята и цената му във времето се вдига, заедно с километрите, като на реставрирано Е30 кабрио. Цени от сорта на 10, 12 и 14к са нещо обичайно за тоя 15 годишен масларник. Но докато има будали ще има и лудия дето прави баницата.
- vicho
- старши ентусиаст
-
b00st написа:То ако пуснеш едно търсене в мобилето, ще разбереш, че Е46 330i/ci/cd е нещо баси магята и цената му във времето се вдига, заедно с километрите, като на реставрирано Е30 кабрио. Цени от сорта на 10, 12 и 14к са нещо обичайно за тоя 15 годишен масларник. Но докато има будали ще има и лудия дето прави баницата.
n52ката нали не харчи масло

виждал съм, но няма...
m50d също харчи масло... (чисто нова купена)

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
vicho написа:don't be написа:Става, става мерак да има. Нищо особенно не е 5 кабела пускаш, задни огледало, евс се кодира. 2.40 явно тебе парите те успокояват. Който има да дава, пък 50 000 на сичката газ са си факт.
изяде ме за това дупчене... недей да дупчиш, ако не ти изнася, ебаси зора...![]()
всички сте големи мераклии... тц тц тц, ама нещо не ви виждам да раздавате газ
![]()
нищо особено... мдааа...
п.с. пари давам, защото имам и ми е кеф
Получавам някакви доклади , удивителни , ЛС - гледам Вичо пак се бори за БАНан!
Пий нещо , успокой се и си мери приказките,да не дупча аз!

p.s. Твойта , гледам в обявата , хич не харчи масло?!

- vicho
- старши ентусиаст
-
dr.peshev написа:Получавам някакви доклади , удивителни , ЛС - гледам Вичо пак се бори за БАНан!
Пий нещо , успокой се и си мери приказките,да не дупча аз!
p.s. Твойта , гледам в обявата , хич не харчи масло?!
(взе ни страха)
Гледам, че колегите ги е страх да пишат след този пост, аз ще си рискувам бана и ще се разпиша пръв... (поемайки си отговорността за тъпотиите си)
Колата ми ХАРЧИ 1.0 литър масло на 10,000 км - слагам 6.5 на смяна и до 8 започвам да го наливам след 4,000км пробег. Ревизирана е главата преди доста километри в Мирафиори. (фактурката не е кой знае колко дебела)
Към колегите, които ме репортват повече няма да се обръщам, всеки си има глава на раменете... досега съм помогнал на няколко приятели да си купят коли и никой от тях не ме псува. За мен това е достатъчен факт, пък който, както иска да го приема.
А за моята кола, който има претенции да застава където иска... (на конкурс за красота ще падна, то се знае)

поздрави на всички и без лоши чувства
извинявам се, ако съм засегнал някого

За да не отварям нова тема исках да попитам възможно ли е да се намери ЗАПАЗЕНО E46 до 4 000 - 4 500 лв.? (с не много екстри разбира се, но предимно да е запазено)
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
vicho написа:b00st написа:То ако пуснеш едно търсене в мобилето, ще разбереш, че Е46 330i/ci/cd е нещо баси магята и цената му във времето се вдига, заедно с километрите, като на реставрирано Е30 кабрио. Цени от сорта на 10, 12 и 14к са нещо обичайно за тоя 15 годишен масларник. Но докато има будали ще има и лудия дето прави баницата.
n52ката нали не харчи масло![]()
![]()
![]()
виждал съм, но няма...
m50d също харчи масло... (чисто нова купена)
1л/4000км без да е отварян и си се кара както трябва. Ама това с черния капак, със сивия капак си е като М54 същата работа, те от тогава BMW почнаха да ги правят така всичките големи бензинови мотори. За съжаление вече мотори като М52 не се правят, то и няма полза.
Kosev17 написа:За да не отварям нова тема исках да попитам възможно ли е да се намери ЗАПАЗЕНО E46 до 4 000 - 4 500 лв.? (с не много екстри разбира се, но предимно да е запазено)
Ако е с малък мотор и с доста търсене, мисля че може.
Kosev17 написа:За да не отварям нова тема исках да попитам възможно ли е да се намери ЗАПАЗЕНО E46 до 4 000 - 4 500 лв.? (с не много екстри разбира се, но предимно да е запазено)
Зависи дали под "запазено" разбираш да има гуми, накладки, дискове, ролки, ремъци и т.н. или просто запазено, но за обслужване. Зависи и от двигателя 1,9 и 2,8 примерно са с доста различни цени.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.