Сватби , кумуване и ей такива

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Сватби , кумуване и ей такива

Мнение от JOGI » 24 Апр 2017, 23:17

Kroki написа:Само да вметна, че алх говори за Щатите и там стриптиз баровете са малко по-различни от тука.. Бил съм, пробвал съм дето се вика :D

е да, освен, че са по-смотани какво друго :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Апр 2017, 23:34

Сега очаквам да има женско включване с лекция за изневерите :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 24 Апр 2017, 23:45

Момчета, айде не се правете на такива, каквито не сте.

Тъпо било, банално било, пикливо бельо и т.н., но ергенско без стриптийз си е като циганин да работи или форд да пали зимата - всеки е чувал за такива случаи, но никой не ги е виждал.

+ това идеята не е ли да е един вид последното парти, като ерген ( от където и всъщност идва името на заданието ) и съответно да направи всичко, не като, а за последно (преди да му вържат юздите :mhihi: )

Иначе така, както го подкарахте:
То за какво изобщо да се жени, като за тия пари може да си вземе няколко комплекта гуми, две туби бензин, М брония и да си изкара по-хубаво.

P.S.
Каквото и да измислите за ергенското - без телефони. Аз лично, понеже не бях сигурен в никой ( дори и в себе си), постъпих крайно. Всички телефони в една торба, а торбата в доверен човек ( в случая братовчед ми), който не е пряко свързан с партито.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Апр 2017, 1:27

Kris написа:Каквото и да измислите за ергенското - без телефони. .

това е абсолютно задължително. щото ако програмата е сглобена както трябва със сигурност на ергена ще му се случат неща които не са му се случвали и още по-вероятно е след като се ожени да не му се случат :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 25 Апр 2017, 1:34

alx написа:
Kris написа:Каквото и да измислите за ергенското - без телефони. .

това е абсолютно задължително. щото ако програмата е сглобена както трябва със сигурност на ергена ще му се случат неща които не са му се случвали и още по-вероятно е след като се ожени да не му се случат :angel:

Щото е още по-вероятно да му харесат, да си каже фък дис шит и да продължи да ги прави + тубите бензин, комплектите гуми и емковата броня (както каза колегата по-горе) като леко пропусне сватбата. :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Апр 2017, 2:02

JOGI написа:
Kroki написа:Само да вметна, че алх говори за Щатите и там стриптиз баровете са малко по-различни от тука.. Бил съм, пробвал съм дето се вика :D

смотани са защото си ходил на такова място и си похарчил малка сума пари.

не искам да се впускам в подробности, но това което можеш да си позволиш сам е съвсем различно от това което може да ти се случи като 10-тина пича те финансират... :angel:

... и мога съвсем отговорно да ти кажа- че това което си видял (или чул) за американските клубове... не е съвсем вярно.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 25 Апр 2017, 6:23

На мен ми се случи да кумувам 2 пъти през 20 дни преди няколко години. Та може да се каже, че ми спретнаха добър номер преди сватбата.
Правим ергенско парти и младоженецът се напи подобаващо, а купонът е на шест. Качих го на едно такси, дадох пари на шофьора, казах му адреса и ги изпратих. Сутринта ми звъни по телефона булката и ме пита дали младоженеца е при мен, тъй като не се бил прибрал вечерта. Е повярвайте ми какво ли не ми мина през главата и колко пъти се препотих, докато не ми казаха, че всичко е ОК и че това е шега.
Един съвет към колегата, старай се да се отпуснеш, не го мисли - тя сватбата като си тръгне сама си върви и няма какво да се обърка. Важното е да има веселба.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 25 Апр 2017, 8:19

Моите 5 ст'инки по темата!

Моето ергенско беше лятото, не беше нещо грандиозно нямаше к**ва-мурви, пияни шматки. Кумът ми понеже знае, че обичам адреналин и т.н. беше запазил една вила в Разлог. Настнихме се ходихме да караме АТВ-та в планината. Паднах, пречуках се, счупих си ключицата. Ходихме до спешното в Разлог, сложиха ми една превръзка и си тръгнахме. Продължихме с барбекю, пържоли, бири, след това салати, ракии и т.н. На следващия ден трябваше да караме джетове, ама нъцки!

Като се прибрахме булката не беше във възторг! На следващия ден ми набуха една планка и за две седмици до сватбата бях капитан!

В крайна сметка ще си го помня, или ако забравя 10 сантиметровия белег ще ми напомня!

Получихме критика защо не сме си викнали танцьорки като нормалните хора, ама мен така си ми беше ОК! :lol:
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 25 Апр 2017, 8:30

alx написа:
JOGI написа:смотани са защото си ходил на такова място и си похарчил малка сума пари.
не искам да се впускам в подробности, но това което можеш да си позволиш сам е съвсем различно от това което може да ти се случи като 10-тина пича те финансират... :angel:

абе бате сигурно като ти докарат десет коври да не би да имаш десет кора та да им се израдваш :mhihi: или па после сигурно у вас ше си ги водиш та сека събота и неделя да си ги ползваш? тва са некви невероятни глупости и верно много мерикански филми гледате. тениски, стрипбарове ала бала а у...и кво още ше финансират тия пичове, 10 грама бело и десет бутилки син етикет и кво....най-много да умре некой - много весело бате. то дет се вика тва си го прайм на сека нова година :mrgreen: некви невероятни клишета се коментират тука, а на кума ролята му е малко по-друга не да се прави на циркаджия за един ден.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 25 Апр 2017, 8:46

E34 написа:...то дет се вика тва си го прайм на сека нова година :mrgreen:

И аз тва викам, ама явно в щатско цялото това "изживяване" минава за баси и невероятния спомен :mhihi: Ама от народ напиващ се с 3 кенчета Budweiser кво друго да очакваш :mhihi: За портоколата - биле сме макло на биргадка и ние, та сме виделе за кво става дума от 1л. ед.ч.

По темата - идеята за незабравимо преживяване е добра, ама измисли нещо и направи програма според човека. Щом ще си кум най-вероятно го познаваш добре човека. Помисли от какво се интересува, какво го вълнува и изгради плана според това. Пример - ако е gearhead виж за някоя екскурзия до да кажем Маранело, с посещение на фабриката на Ферари и каране на някакво наточено такова. Е, не е евтино, като ковричките от местния клуб, ама нали се предполага, че е твой човек.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 25 Апр 2017, 10:25

Чета темата с интерес, но явно вече съм дърт за такива изяви и не мога да давам акъл... Все пак като се замисля, идеята за поредна запивка в местния клуб и мен не ме грабва - не е нещо, с което да впечатлиш младоженеца и да остане като незабравим спомен. Както казаха колегите - вероятно познаваш добре човека и имаш представа какво го интересува и би го зарадвало. Аз си представям някакво тематично парти, като хайдушка седянка в гората с бъчва вино и ягне на шиш, рокерско сборище с бира и яко метъл, футуристично в стил "Междузвездни войни" или нещо подобно...
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 25 Апр 2017, 11:41

TNT написа:Сега очаквам да има женско включване с лекция за изневерите :mhihi:

Чувствам се призована! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
От мен да мине, ама няма да лея цяла лекция. Иначе го намирам за тъпо баш на ергенското. Като някакво глупаво оправдание и извинение? Който го влече и му се иска да ги върши такива - да ги върши. "Последна вечер" преди да ти приключи свободният живот? Че той още от преди тва не е "свободен".....

Ама не се бъркам тука с ергенските, че какво ли разбирам аз от тия работи :)

Така или иначе кумът следва да си познава човека, да знае какво би му направило кефа и какво не иска да му се случва ;)

Borymeckata написа: Аз си представям някакво тематично парти, като хайдушка седянка в гората с бъчва вино и ягне на шиш, рокерско сборище с бира и яко метъл, футуристично в стил "Междузвездни войни" или нещо подобно...

Боримецо - хайдушката седянка, бъчвата и джангъра .... <3 :mhihi:
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 25 Апр 2017, 18:43

alx написа:
JOGI написа:

смотани са защото си ходил на такова място и си похарчил малка сума пари.

... и мога съвсем отговорно да ти кажа- че това което си видял (или чул) за американските клубове... не е съвсем вярно.

при нас има барове, където момичетата още на пилоните са, дет се вика само по парфюм. правят каквото се сетиш, по колкото искаш, с разни играчки, за по-нестандартните неща и така. пари струва, това е ясно. а 'у вас' има и такива, където дори не може да пипнеш. ясно е, че не говориш за такова място, но пак казвам за човек, който ходи чат пат по такива места, не виждам колко незабравимо може да му е подобно преживяване. освен може би, че всичко ще му е безплатно, което не е малко хаха

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 25 Апр 2017, 19:35

На моето ергенско​ парти ме заведоха в стриптийз клуб с гнусни циганки, направо унемях от тъпотия :mhihi:
Много зависи какъв е младоженеца, не всички харесват такива неща.
Предполага се че кумът познава младоженеца най-добре.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 25 Апр 2017, 21:23

Първото и най-важно нещо е ергенското парти да е отделно от моминското :mhihi:
На едно такова са ме водили и общо взето няма парти ни за младоженеца, ни за булката :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата