Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Цените на горивата 2016-2017
Аз затова ходих преди изборите, след това мисля, че на всеки беше ясно, че качеството ще се измени. Сипах един резервоар за каузата и сега си сипвам по старому.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Понеже темата е за горива и цени, вчера бях в Стара Загора, на всички бензиностанции (Шел, Еко, Омв и Лукойл), цената на газта (само това гледах де) е между 0,88 и 0,90 лева за литър.
В София е над 1,01-1,10 лева и в Пловдив почти същото, някой само са на 0,98-0,99 лева за литър
В София е над 1,01-1,10 лева и в Пловдив почти същото, някой само са на 0,98-0,99 лева за литър
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
dextuar написа:Аз затова ходих преди изборите, след това мисля, че на всеки беше ясно, че качеството ще се измени. Сипах един резервоар за каузата и сега си сипвам по старому.
От преди изборите е, просто чаках да се изчисти, за да съм сигурен в това, което пиша

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Честно казано и аз не останах много доволен от 100-те октана на Марешки. Миналия четвъртък, като пътувах към Бургас едно цл65 така ме отвя, че и се зави свят на 18-та
имах по-големи очаквания, но .....
Много ми е интересно, всички големи компании имат лаборатории, как един не каза, кое, кво или всички са измамници, толкова е просто. Досега видях само любителски отзиви по форумите.

Много ми е интересно, всички големи компании имат лаборатории, как един не каза, кое, кво или всички са измамници, толкова е просто. Досега видях само любителски отзиви по форумите.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Тва за темата с бисерите ли е? 18ка -vs- CL63? Или сарказъм?
А лаборатории имат... Ама какво да кажат като техните горива масово също не отговарят... зависи на кой обект зареждаш играеш руска рулетка. В другите теми във форума масово колеги зареждат само на конкретен обект, защото при друг има отклонения - къде с качеството, къде с количество. И аз съм писал за обект на Petrol в Плд, който мами с бензина (качество).
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
А лаборатории имат... Ама какво да кажат като техните горива масово също не отговарят... зависи на кой обект зареждаш играеш руска рулетка. В другите теми във форума масово колеги зареждат само на конкретен обект, защото при друг има отклонения - къде с качеството, къде с количество. И аз съм писал за обект на Petrol в Плд, който мами с бензина (качество).
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
host написа:Тва за темата с бисерите ли е? 18ка -vs- CL63? Или сарказъм?
Беше cl65, а не cl63, ако беше 63 лесно, ама не бе

host написа:А лаборатории имат... Ама какво да кажат като техните горива масово също не отговарят... ..
Ключа за палатката.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
То и цените му пък да са нещо сензационно, каквото бяха преди... Свободен е да продава каквото иска на каквато пожелае цена, просто след толкова негативни отзиви и аз няма повече да заредя.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Е.Димитров написа:Понеже темата е за горива и цени, вчера бях в Стара Загора, на всички бензиностанции (Шел, Еко, Омв и Лукойл), цената на газта (само това гледах де) е между 0,88 и 0,90 лева за литър.
На круиз сандански също е 0,88, което за региона е доста ниска цена и няма аналог.

- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Ако е за въпрос в София има поне 20места, на които нафтата е на цени под тези на Марешки.
Такава са от както се помня и никога никой, нищо не е казал за тези вериги, но разликата е че са малки и не бъркат в джоба на големите.
На някои от тях съм зареждал и нафтата ми е замръзвала, на други колата няма грам ряз(без значение дали е бензинова или дизелова).
От изказвания не се зачудвайте, пробвате веднъж с по-малко количество и разбирате дали става или не съответното гориво.
Между нафтата на Волф и скъпата на Лукойл и Еко на 330d разлика не намирам във вървежа, само в цената.
Карам повече от Година с тази на Волф и в студовете проблем не е имало нито веднъж(на няколко различни коли различни марки), вървежа и разхода ми харесва много.
Сипах на Марешки колата не промени динамиката си. Изминал съм ~200км вече с нея. За мръзнене не мога да кажа, защото е над 0-лата.
Важното е, че размърда пазара и показа, че всички ние спиме и оставяме да ни е**т както си поискат някакви хора, които ние сме избрали и вместо те да работят за българите, всички българи работят за тях
Такава са от както се помня и никога никой, нищо не е казал за тези вериги, но разликата е че са малки и не бъркат в джоба на големите.
На някои от тях съм зареждал и нафтата ми е замръзвала, на други колата няма грам ряз(без значение дали е бензинова или дизелова).
От изказвания не се зачудвайте, пробвате веднъж с по-малко количество и разбирате дали става или не съответното гориво.
Между нафтата на Волф и скъпата на Лукойл и Еко на 330d разлика не намирам във вървежа, само в цената.
Карам повече от Година с тази на Волф и в студовете проблем не е имало нито веднъж(на няколко различни коли различни марки), вървежа и разхода ми харесва много.
Сипах на Марешки колата не промени динамиката си. Изминал съм ~200км вече с нея. За мръзнене не мога да кажа, защото е над 0-лата.
Важното е, че размърда пазара и показа, че всички ние спиме и оставяме да ни е**т както си поискат някакви хора, които ние сме избрали и вместо те да работят за българите, всички българи работят за тях

Бъди честен пък да става квото ще
Цените на горивата 2016-2017
Послъгвал бил в грамажа. Мн ми е интересно как го хвана това, сигурно по стрелката на бензина...
На друг му вървяла по-малко, ама той си знаел, че има дюзи заминали...
Дайте го по-сериозно...
На друг му вървяла по-малко, ама той си знаел, че има дюзи заминали...
Дайте го по-сериозно...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Е като ми харчи колата 2 литра отгоре спрямо други горива, които съм зареждал, какво да кажа? Че е супер ли?
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Не знам какво несериозно има в мнението ми..
Никъде не съм споменал за вървеж, защото по-относително от това няма.
И НЕ, не съм за дюзи, оказа се точно скапано гориво.. Просто не е за по-капризни мотори...
Който, където иска да си зарежда, аз там приключих, не че другаде е приказка, ама айде...
И НЕ, не съм за дюзи, оказа се точно скапано гориво.. Просто не е за по-капризни мотори...
Който, където иска да си зарежда, аз там приключих, не че другаде е приказка, ама айде...

FREE SPIRIT
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Bexim написа:Не знам какво несериозно има в мнението ми..
Реално тия 100 октана по никакъв начин не са 100 октана, това ни е ясно. Аз поне имам надеждата, че е малко по-добре от 95. При мен с оборотите проблем не е имало, но изсипах малко редекс за всеки случай последния път. Всеки случай 95 никога не бих заредил от там! Като цяло за някакви 17лв на резервоар ми се обезсмисля риска и аз повече няма да зареждам там най-вероятно. От Лукойл 98 съм доволен

Днес четох ей това:
http://a-specto.bg/mareshki-izpravya-ramene/
Ако само половината е вярно, правете си сметки що за човек е бат' Веско и за какви балъци ни има, че му зареждаме горивото
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ако само половината е вярно, правете си сметки що за човек е бат' Веско и за какви балъци ни има, че му зареждаме горивото

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
То само като му видиш физиономията и изказа ти става ясно.Ама кой от другите в парламента е по-стока е въпросът..А драскачите са ясни що за обективна "журналистика" правят..smamf написа:Днес четох ей това:
що за човек е бат' Веско
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"