Дискове за Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Дискове за Е60
Опаааа крейзито пак изтрещя хахаха. Ами помисли малко и си отговори защо всички се заяждат с тебе. По принцип тука колегите си даваме мнения, ама ти се опитваш да убедиш всички че твоето е най правилно и почваш да се налагаш. Това пък че разсъжденията са ти като типичен голфаджия няма да го коментираме.колегите ти даваме мнения ама ти си си чел по немските форуми, ами защо тогава изобщо се допитваш тук и дразниш всички. Нали знаеш колко ни е през шмиргела кви дискове ще сложиш.
Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk
ПС. Спри да ми пишеш лични, с такива като тебе не комуникирам
ПС. Спри да ми пишеш лични, с такива като тебе не комуникирам
- adovet
- старши ентусиаст
-
Тоя твой познат да не кара една ф10 че миналата седмица взехме есна в Хасково, е не бях виждал по голяма кочина в кола
- nakata78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60
- Мечтае да кара: x6
Аз в момента съм с зимерман,пълен кенеф две спирания от 200 на 140/120 и се изкривиха и посиняха,волана не мога да го намеря,преди това бях с бош, същия кенеф,сега твърдо слагам оригинални и да видим кво ще стане
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
Не , е60ката отдавна я продаде може би повече от година.
Айде кажи ми къде се опитвам да си наложа мнението , от това което става. Аз казвам какви спирачки ще сложа , един колега казва , че е недоволен , друг пък , че е много доволен.
След което аз пиша горния коментар където просто казвам , че ще ги сложа цената ми харесва, вземам ги от германия направим си си решението. В ДОПЪЛНЕНИЕ дори казвам , че НЕ СПОРЯ и , че НАИСТИНА бмв са най-добре, но съм си направил избора!.
При което 2бара идва и ми обяснява каква кола да си купя и тем подобни , при условие , че съм набил повече пари в колата си от 90% от хората в този форум , ама както и да е. Без абсолютно никава причина да се заяжда с мене тъй като назаде в темата много колеги са слагали Цимерман дискове и в това няма нищо "бедняжко" , "голфаджийско " или там както го наричане , а да "ПЕРНИШКО".
И ти мамин златен да не пропуснеш да се обадиш , с някаква неща , които нямам абсолютно нищо общо с темата! А пак да обясняваш , колко пари съм имал и каква кола съм имал.
Естествено модераторите на този корумпиран форум продължават да не правят нищо по въпроса.
Ти разбираш ли колко си тварещ, аз в този форум пиша , моите впечатление от нещо и питам въпроси отностно проблеми. Ти в 90% от темите ходиш и сипеш спам и обесняваш как ти си най-големия и другите сме били бедняци.
В темата за веригата където аз казах , че съм дал 900 лева за ремонт , ти ме изкара БУДАЛА , защото съм бил мятал пари на вятъра, и как ти си сменил твоята верига в някакъв квартален пернишки гараж за 200 лева , от това излиза , че ти си този , който обича май да пести пари не мислиш ли ?
Ама както и да е по-добре не ми отговаряш вече , то няма какво повече да се каже , просто не ми коментирай постовете и после да даваш някакви измислени причини затова , че се заяжда. Ясно се вижда горе от мненията , кой се заяжда и дали аз си налагам мнението
Айде със здраве 
CrazyElement написа:Не решено е слагам ги квото такова , нито карам с 200+ постоянна по магистралите , че да прегрявам спирачките , карам си спокойно , просто сегашните след шлайфа изглежда се изтъниха доста и се изкривиха и сега само след 2 намаляния от 140 до 110 и почва да тресе. Нямам намерение да давам 1950 лева за преден мост спирачки. Експериментирам , хем и ще дам отзиви ... все пак ги взимам и от Германия , може пък да нацеля хубава партида , кой знае. Другия ми вариант е АТЕ дискове + АТЕ керамични накладки , но той е 1000 лева... и за АТЕ дисковете няма много добри отзиви по чужди форуми.
Ясно е , че ако ги сменя с БМВ няма да има проблеми спор няма , реално старите ми дискове караха 100к + км и накладките издържаха 60к , и нямаше нито свирене , нито тресене , нито пък загуба в спирачната сила ... но няма как да дам 2000 лева за предни спирачки, слагам този комплект карам си нормално и това е , ако се разтресе еми здраве да е , ще ми тресе и това е. Както казах избягам да се правя на състезател по магистралата , че да ги прегрея до тогава степен , че да не мога да спра![]()
ПС: Zimmerman дисковете са си сертификацирани и отговарят на стандарта за качество DIN EN ISO 9001:2008 , не правителствена организация , която си проверя качеството.
@2bar написа:
нищо лично ама....най - добре да си продадеш колата, вземеш едно голфче 3, бутнеш една газова и пей сърце....Удоволствието на тази кола идва от окачването и спирачките (на външен вид, без М Пакет не е кой знае какво). Ми то като почне да ти тресе при спиране и волана започне да се разхожда наляво и надясно, какво точно удоволствие ще имаш?
както писах по - горе преден, заден мост дискове и накладки са към 1000€ (за 525d LCI). При теб са малко повече, ама това е положението. След като си си взел 535d, при положение, че 530d е повече от достъчно, ще си плащаш. Хем искаш да го вадиш голям, хем ти се свидят парите.
А немските форуми....и при тях има такива, които са се объркали, че могат да карат е60 и после се чудят, откъде да спестят.....Какъв критерий може да е накой в Германия, който не може да си позволи 1000 или 1500€ за спирачки?
И да те попитам напряко - значи имаш пари да си купиш 535d, при положение, че мощността на 530d е повече от достатъчна, имаш пари да си слагаш чип тунинг, махане на филтър за твърди частици, сигурно и други простотии ама нямаш пари за едни истински спирачки?
adovet написа:Ти па му зададе егати въпроса, до скоро нямаше пари и да напълни резервоара, след всичкия тунинг най последно смени веригите, ама кара 350к.с ти да видиш хахаха
ПС. И супер мощната кола вика ще си я кара кротко за кво да и дава газ, па да си беше взел една 520 и да не изпадаш в дилеми за дискове и есин куп други глупости
Айде кажи ми къде се опитвам да си наложа мнението , от това което става. Аз казвам какви спирачки ще сложа , един колега казва , че е недоволен , друг пък , че е много доволен.
След което аз пиша горния коментар където просто казвам , че ще ги сложа цената ми харесва, вземам ги от германия направим си си решението. В ДОПЪЛНЕНИЕ дори казвам , че НЕ СПОРЯ и , че НАИСТИНА бмв са най-добре, но съм си направил избора!.
При което 2бара идва и ми обяснява каква кола да си купя и тем подобни , при условие , че съм набил повече пари в колата си от 90% от хората в този форум , ама както и да е. Без абсолютно никава причина да се заяжда с мене тъй като назаде в темата много колеги са слагали Цимерман дискове и в това няма нищо "бедняжко" , "голфаджийско " или там както го наричане , а да "ПЕРНИШКО".
И ти мамин златен да не пропуснеш да се обадиш , с някаква неща , които нямам абсолютно нищо общо с темата! А пак да обясняваш , колко пари съм имал и каква кола съм имал.
Естествено модераторите на този корумпиран форум продължават да не правят нищо по въпроса.
Ти разбираш ли колко си тварещ, аз в този форум пиша , моите впечатление от нещо и питам въпроси отностно проблеми. Ти в 90% от темите ходиш и сипеш спам и обесняваш как ти си най-големия и другите сме били бедняци.
В темата за веригата където аз казах , че съм дал 900 лева за ремонт , ти ме изкара БУДАЛА , защото съм бил мятал пари на вятъра, и как ти си сменил твоята верига в някакъв квартален пернишки гараж за 200 лева , от това излиза , че ти си този , който обича май да пести пари не мислиш ли ?
Ама както и да е по-добре не ми отговаряш вече , то няма какво повече да се каже , просто не ми коментирай постовете и после да даваш някакви измислени причини затова , че се заяжда. Ясно се вижда горе от мненията , кой се заяжда и дали аз си налагам мнението

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
nakata78 написа:Аз в момента съм с зимерман,пълен кенеф две спирания от 200 на 140/120 и се изкривиха и посиняха,волана не мога да го намеря,преди това бях с бош, същия кенеф,сега твърдо слагам оригинални и да видим кво ще стане
явно са некви ментаци или ако не са - 2-3 качество. Тези упражнения, които казваш са ги изкривили, ги правя години наред по Тракия...с оригиналните ще си решиш проблемите колега.
"Чемодан, вокзал, Москва"
- CrazyElement
- ентусиаст
-
bai_ILIA написа:nakata78 написа:Аз в момента съм с зимерман,пълен кенеф две спирания от 200 на 140/120 и се изкривиха и посиняха,волана не мога да го намеря,преди това бях с бош, същия кенеф,сега твърдо слагам оригинални и да видим кво ще стане
явно са некви ментаци или ако не са - 2-3 качество. Тези упражнения, които казваш са ги изкривили, ги правя години наред по Тракия...с оригиналните ще си решиш проблемите колега.
Мен ме интересува колегата дали ги е купил от България или от Германия. Определено частите в бг са си пълни ментета , хеле пък за спирачни дискове , могат в кутията да ти сложат каквото си поискат.
- adovet
- старши ентусиаст
-
Голям хумор и забава правиш, като лапе в детската градина на което са му взели закуската. САМО НЕ ЗНАМ ЗАЩО ОБИЖДАШ И КАКВО СА ТИ КРИВИ МОДЕРАТОРИТЕ???
- nakata78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60
- Мечтае да кара: x6
От тука са дисковете колега,дано ти се паднат по читави от мойте
- CrazyElement
- ентусиаст
-
nakata78 написа:От тука са дисковете колега,дано ти се паднат по читави от мойте
Ще дам отзиви като ги сменя и покарам

- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
Тва с дисковете стана като с гумите сайрон. Супер са ама за кратко
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg

Officeservices.bg
- CrazyElement
- ентусиаст
-
INTEGRALE написа:Тва с дисковете стана като с гумите сайрон. Супер са ама за кратко![]()
Officeservices.bg
Ще ги взема ще видим , гумите сайрон си бяха ОК мека гума , върши работа , спрямо това колко карам колата зимата си бяха ОК

Аз отпред съм със Зимерман Спорт + накладки Текстар. Спира си много добре колата, вече над 5000 км забележки нямам. Един два пъти ми се е случвало от 200 да намаля до 80 по-така екстремно, засега са си прави и не тресат. Купил съм и за отзад, но чакам да се поизносят накладките и да ги сменя и тях.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
И аз съм с АТЕ дискове и Текстар накладки и вече 2 години и 35к километра нямам никакви оплаквания, всичко е купувано от БГ
- CrazyElement
- ентусиаст
-
(h)aman написа:Аз отпред съм със Зимерман Спорт + накладки Текстар. Спира си много добре колата, вече над 5000 км забележки нямам. Един два пъти ми се е случвало от 200 да намаля до 80 по-така екстремно, засега са си прави и не тресат. Купил съм и за отзад, но чакам да се поизносят накладките и да ги сменя и тях.
Чакам ги скоро ще монтирам , ще видя с керамични накладки на АТЕ как са.
Малко обновление за цената на спирачките на другите марки , днеска си гледам бри4ка . ком и този говори за МЛ 63 амг 2005 год и обяснява , че спирачките му нови оригианлни били 1500 лева ... или кажи речи 500 лева по - евтини от моите.
Тъй като не знам как да работя с на другите марки каталожни части и цени , ги проверих от немския сайт да видя афтър маркетски ( АТЕ , Цимерман) колко струват и малко ме шокираха цените ...
Например дисковете на МЛ 63 амг 2005 год. са само 7 евро по-скъпи от моите . Дисковете на Ауди W12 са на същите цена като моите, дисковете на CLS 2015 500 са 25 евро по-скъпи от моите на бройка.
Докато .... дисковете на м5 е60 са 100-200 евро по-скъпи от моите , сиреч 300 евро(едните другите са 200) ... ГОворим за едни и същи афтър маркети (Цимерман , АТЕ) ... на повечето марки , включително и на моя извънземен 535д ... варират между 90-128 евро бройката спрямо горните коли , докато на м5 е60 струват 200-300 евра .. Не мога да го проумея това. Въпреки , че примерно моите дискове са 348 диаметър , докато на МЛ са 360 , на cls 390 , а тези на м5 са 374, или кажи речи на м5 е60 дисковете са по-малки от на cls 2015 500 amg ама незнайно защо са по-скъпи... все тая отказвам се , чакам да дойдат спирачките слагам ги и си свиркам , просто ме жегна , че нещо с нашета марка не е както трябва ...дори афтър маркетски части струват повече само и само защото са за БМВ!
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
CrazyElement написа:(h)aman написа:Аз отпред съм със Зимерман Спорт + накладки Текстар. Спира си много добре колата, вече над 5000 км забележки нямам. Един два пъти ми се е случвало от 200 да намаля до 80 по-така екстремно, засега са си прави и не тресат. Купил съм и за отзад, но чакам да се поизносят накладките и да ги сменя и тях.
Чакам ги скоро ще монтирам , ще видя с керамични накладки на АТЕ как са.
Малко обновление за цената на спирачките на другите марки , днеска си гледам бри4ка . ком и този говори за МЛ 63 амг 2005 год и обяснява , че спирачките му нови оригианлни били 1500 лева ... или кажи речи 500 лева по - евтини от моите.
Тъй като не знам как да работя с на другите марки каталожни части и цени , ги проверих от немския сайт да видя афтър маркетски ( АТЕ , Цимерман) колко струват и малко ме шокираха цените ...
Например дисковете на МЛ 63 амг 2005 год. са само 7 евро по-скъпи от моите . Дисковете на Ауди W12 са на същите цена като моите, дисковете на CLS 2015 500 са 25 евро по-скъпи от моите на бройка.
Докато .... дисковете на м5 е60 са 100-200 евро по-скъпи от моите , сиреч 300 евро(едните другите са 200) ... ГОворим за едни и същи афтър маркети (Цимерман , АТЕ) ... на повечето марки , включително и на моя извънземен 535д ... варират между 90-128 евро бройката спрямо горните коли , докато на м5 е60 струват 200-300 евра .. Не мога да го проумея това. Въпреки , че примерно моите дискове са 348 диаметър , докато на МЛ са 360 , на cls 390 , а тези на м5 са 374, или кажи речи на м5 е60 дисковете са по-малки от на cls 2015 500 amg ама незнайно защо са по-скъпи... все тая отказвам се , чакам да дойдат спирачките слагам ги и си свиркам , просто ме жегна , че нещо с нашета марка не е както трябва ...дори афтър маркетски части струват повече само и само защото са за БМВ!
Да ти кажя , всичко се определя от търсенето. А такъв тип мерцедеси се карат малко и цената е по евтина просто никой не купува части за тях. Докато при бмв е по различно, ти гледаш диаметарът , но той не е от значение важен е материала за направата на дисковете.
За милиони-няма закони.