Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
K_Ilkov написа: Ти представяш ли си ако 'почне да пуска и клипчетата от задната камера

По темата,над 95 процента от времето,в което съм карал из СФ ,съм се старал да съм доколкото се може колегиален,толерантен и по правилник.Обаче истината е ,че в този ненормален и непредвиден за града трафик ,това ти коства много време,нерви и гориво.В случаите когато просто ми е писвало,започвам да правя нарушения ,това улеснява доста.Говоря за дребни нарушения,които можеш да си позволиш ,без да създаваш нито реална,нито потенциална опасност за никой друг ,или за чуждо имущество.Както и без наглеене разбира се,не помня случай да се опитам да сменя лента в задръстване и да се навра нагло без мигач и да изчакам да видя дали ще ме пуснат.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
dextuar написа:@Don_Diego - ще го пробвам това колега, но и милиметър да бях завил вляво и щеше да ме удари, наистина толкова близко никой не беше карал до мен![]()
За тоя моя "номер" трябва да си много на ти с размерите на колата си, положението си спрямо останалите коли, както и с едно око да следиш тяхното движение (тия неща се придобиват с мноооооого км всякакъв тип каране във всякакви ситуации), а най-важното е да не те е страх - трябва да си свикнал да караш прекалено близо до друга движеща се кола. Страх ли те е и не покриваш ли някой от другите критеии - не опитвай изобщо и да няма "ама той така каза да направя"

По темата: само на мен ли ми прави впчатление изнасянето на колите когато завиват на 90 градусов завой без значение от посоката. Някой ще каже, че прицепи карат и затова така се изнасят

Друг феномен, който вчера и днес ме шокира е това как все по-голяма част от колите кара на средата на осевата линия, дори да има повече ленти в тяхната посока, те заемат средата между тях. Да не са учили за пилоти - тях ги учат, че осевата трябва да е в средата на предния джам

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Е тоя ме финтира пръв, вече ми караше на милиметри от бронята и няма място да мръдна в ляво, ама грамDon_Diego написа:dextuar написа:@Don_Diego - ще го пробвам това колега, но и милиметър да бях завил вляво и щеше да ме удари, наистина толкова близко никой не беше карал до мен![]()
За тоя моя "номер" трябва да си много на ти с размерите на колата си, положението си спрямо останалите коли, както и с едно око да следиш тяхното движение (тия неща се придобиват с мноооооого км всякакъв тип каране във всякакви ситуации), а най-важното е да не те е страх - трябва да си свикнал да караш прекалено близо до друга движеща се кола. Страх ли те е и не покриваш ли някой от другите критеии - не опитвай изобщо и да няма "ама той така каза да направя"![]()
По темата: само на мен ли ми прави впчатление изнасянето на колите когато завиват на 90 градусов завой без значение от посоката. Някой ще каже, че прицепи карат и затова така се изнасят![]()
Друг феномен, който вчера и днес ме шокира е това как все по-голяма част от колите кара на средата на осевата линия, дори да има повече ленти в тяхната посока, те заемат средата между тях. Да не са учили за пилоти - тях ги учат, че осевата трябва да е в средата на предния джам
@Top_gun Направо една камера 360 градуса да взема и да я сложа на тавана

На мен ми прави впечатление, че много хора секат завоите до такава степен, че човек не може да се изнесе да погледне дали идват коли

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Don_Diego написа:dextuar написа:@Don_Diego - ще го пробвам това колега, но и милиметър да бях завил вляво и щеше да ме удари, наистина толкова близко никой не беше карал до мен![]()
За тоя моя "номер" трябва да си много на ти с размерите на колата си, положението си спрямо останалите коли, както и с едно око да следиш тяхното движение (тия неща се придобиват с мноооооого км всякакъв тип каране във всякакви ситуации), а най-важното е да не те е страх - трябва да си свикнал да караш прекалено близо до друга движеща се кола. Страх ли те е и не покриваш ли някой от другите критеии - не опитвай изобщо и да няма "ама той така каза да направя"![]()
По темата: само на мен ли ми прави впчатление изнасянето на колите когато завиват на 90 градусов завой без значение от посоката. Някой ще каже, че прицепи карат и затова така се изнасят![]()
Оно път нема он се хванал за осевата. Мноо дупки най в десно. В средата най комфортно. Нема лампи, банкета влиза в пътя и тнт.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Абе тоя снимащия не знае ли, че по-големия е с предимство, въобще всички снимащи са ебати олигофрените

Е тоз заслужава чупене на главата
Пак го казвам че тираджия и разум са две несъвместими неща.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Поздравления, че не го псува
. Тоя си е за бой баси ама и ти какво правиш там по това време.. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Kroki написа:Поздравления, че не го псува. Тоя си е за бой баси ама и ти какво правиш там по това време..
Това не съм аз. И да, снимащия е виновен, защо не изчаква камиона без предимство да се включи. К"во толкова ще стане?

този с камиона е за много бой
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Току-що на Т. Каблешков преди светофара на Bulgaria Mall руса кифла с 335 е92 с schnitzer пакет изпревари колоната от 40+ коли през насрещното. Не знам дали е тероризъм, но селяндурщината ми дойде в повече. (Имаше такива, които бяха направили десния завой от България и се наложи да се вместят в 1 лента, за да направят път на принцесата да мине)
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Камиона така го засече, че не е истина добре, че реагира добре този с леката кола. 

- Hater
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Не и БМВ
Малко преди засечката има знак с ограничение 60 км/ч и предполагам, че снимащия спазва ограничението, защото такова ограничение се поставя преди кръстовищата извън града именно заради подобни ситуации.
Минавам само, за да хейтя в "Извън темата".
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Като се оплачете на 112 с номера на камиона/тир-а/автобуса после ДАИ ги намира.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
dextuar написа:Абе тоя снимащия не знае ли, че по-големия е с предимство, въобще всички снимащи са ебати олигофрените![]()
Пловдив - Карлово... Там ако карат по правилата значи са болни нещо или ракията им е свършила. Напълно нормално за там. Дори на отсечката Пловдив - Първомай е по-добре (магистралата към помаклъка Пловдив - Асеновград е извън всякакви класации за това не играе тука).
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"