Защо няма нито една жена в BMW клуба?
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
LandShark написа:george, пренебрежения ли усещам в твоето мнение за жените![]()
Недей така, не се излагай, нима не си забелязал че в някои отношения те са много, много по-добри от нас...
Кажи едно отношение в което са по добри от нас

Последна промяна LuBo1 на 29 Окт 2003, 20:16, променена общо 1 път

Aprilla написа:Жени ли? Горките....!
Не могат да карат, не ра3бират ни6то от коли....,3а какво да си говори ``ЧОВЕК`` с тях и то във форума?
Haha...ее това беше много добро изказване....само не съм очаквала точно жена да го направи...явно ние сме по прями...но повярвай ми има и изключения, а пък и не мисля, че може всички жени да бъдем сложени под един знаменател...

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Aprilla написа:P.S.:Ати, радвам се, че поне ти се сети 3а мен-специални по3драви!
е как бре

И благодаря за поздравите

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Смятам че дамите се засегнаха след някои СЕЛСКИ постове за което се извинявам от името на мъжкото съсловие във форума. Мисля че Андро е напълно прав като казва, че жените са МНООООГО по-добри в определени аспекти от нас мъжете. За да не стават повече дразги затварям темата, като се надявам че няма да засегна никого!

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Иво (Fast-and-Furious) ще ме извини че се намесвам в затворена тема, но като има задеден въпрос бих желал да му отговоря... И по-добре тук, отколкото да правя нова тема.
Любо, ами предполагам че и ти си достигнал до някои от тези наблюдения, но като цяло поне аз намирам че жените са много по-добродушни, по-състрадателни. Много по-внимателни са към околните и са по-деликатни. Насилието и военствената агресивност като че ли е почти изключено при тях. Разбира се има и много други дребни качества, на които няма да се спираме сега, но като цяло те наистина заслужават много по-дълбоко уважение, а не тези дръзки думи, които някои тук си позволиха да използват.
А ако трябва да засегнем и автомобилите, мисля че при жените-водачи карат доста по-безопастно (по-добре оценяват възможностите си?) и предизвикват много по-малко тежки ПТП-та.
LuBo1 написа:LandShark написа:...нима не си забелязал че в някои отношения те са много, много по-добри от нас...
Кажи едно отношение в което са по добри от нас![]()
без да е свързано със секс
![]()
Любо, ами предполагам че и ти си достигнал до някои от тези наблюдения, но като цяло поне аз намирам че жените са много по-добродушни, по-състрадателни. Много по-внимателни са към околните и са по-деликатни. Насилието и военствената агресивност като че ли е почти изключено при тях. Разбира се има и много други дребни качества, на които няма да се спираме сега, но като цяло те наистина заслужават много по-дълбоко уважение, а не тези дръзки думи, които някои тук си позволиха да използват.
А ако трябва да засегнем и автомобилите, мисля че при жените-водачи карат доста по-безопастно (по-добре оценяват възможностите си?) и предизвикват много по-малко тежки ПТП-та.
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Ani написа:Aprilla написа:Жени ли? Горките....!
Не могат да карат, не ра3бират ни6то от коли....,3а какво да си говори ``ЧОВЕК`` с тях и то във форума?
Haha...ее това беше много добро изказване....само не съм очаквала точно жена да го направи...явно ние сме по прями...но повярвай ми има и изключения, а пък и не мисля, че може всички жени да бъдем сложени под един знаменател...
Може и да греша, но поне аз мнението на Априла го избрах по-скоро като крайна ирония, като саркастично извеждане на натрупаните мъжки леко негативни мнения до един абсолютно краен извод. Мисля че с това тя просто искаше да ни даде повод да се замислим и преоценим гледната си точка, която като че ли подмолно прикрито е натяквала точно това което тя написа.
Виновни сме да, голяма част от мъжете (и аз в това число) често си въобразяваме че сме по-добрите, по-можещите по-знаещите... самозаблюда породена от гордостостта на егото. Самия аз също съм виновен, доколкото и в самия форум често пишейки пренебрегвам жените (като че ли често мненията ми започват с "Момчета, какво ще кажете..."), а и в мислите си често не съм справедлив... А и вярвам че тези по-дръзки неща, които момчетата си позволиха да напишат, са били по-скоро от лекомислена закачка, отколкото сериозно.
Така че дами, добре дошли във форума, и благодарим ви че ни напомняте за неща, които забравяме или пренебрегнваме...
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3