Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Не виждаш ли че клипа е Private?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Заради топлото време излязоха мотористите и 'Фърчат с 250-260 по Тракия, та имайте ги предвид когато пътувате по нея
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Демирев написа:Не виждаш ли че клипа е Private?
мани, мани, който си качва клипчетата по време на работа ... извинявам се

https://youtu.be/qgg27ptzwHY
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
пробвай пак, ако си се наспал, че нищо не хващам
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- host
- старши ентусиаст
-
Ами човека със ф30ката си мина през насрещното за да изпревари колата пред него... Как е видял че няма кола в насрещното нз
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- host
- старши ентусиаст
-
Superexstatic написа:Съвсем изтрещехте с тия регистратори
и ти си изтрещел ако си мислиш, че в Пловдив ще те пусне някой да минеш на пешедна пътека и светофар светещ зелено за пешеходците ... ахм ... никав шанс бАте
https://www.youtube.com/watch?v=TLKSVl6 ... e=youtu.be
малко по-надолу по булеварда >
https://youtu.be/26KKx_yBGMg
пуснах 1вия ама чак и 2рия ... да не си помислите, че зад мен е имало коли ... напротив... 0 ... ама хората бързат ... преча им явно ... или са се "объркали" или просто съм балък
Последна промяна host на 27 Фев 2017, 0:11, променена общо 1 път
^ човек, 5 пъти завъртях тва клипче и не виждам нищо нередно. Наистина не разбирам за какъв тероризъм става въпрос последните сигурно 50 страници. Някой засякъл някой, друг се дърпал с баничарка, трети влязъл на пътя от поляната и тн. Аз под слеяндурски тероризъм разбирам да свирнеш на тоя дето те засича, той да спре и да ти изпотроши колата. Или нещо подобно. Тука всяко дребно нарушение на правилника бива заснемано и обсъждано подробно на 3 страници. А вече и нарушания не виждам, да не говорим за тероризъм?
- host
- старши ентусиаст
-
ок брат ... няма дерт ... минавай си на червено ... дали е видял бабата дето пресича тоя дето минава с Мерца ... дали оня дето сече през насрещното е знаел, че няма кола ... аз ви ги поствам да си имате на ум по едно ... ама мога и да не поставам щом е тъпо ок, няма да поствам щом не са ме пребили и ударили
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
host написа:ок брат ... няма дерт ... минавай си на червено ... дали е видял бабата дето пресича тоя дето минава с Мерца ... дали оня дето сече през насрещното е знаел, че няма кола ... аз ви ги поствам да си имате на ум по едно ... ама мога и да не поставам щом е тъпо ок, няма да поствам щом не са ме пребили и ударили
Докато не беше разяснил за какво иде реч и в двата клипа и аз не успях да разбера.

host написа:Superexstatic написа:Съвсем изтрещехте с тия регистратори
и ти си изтрещел ако си мислиш, че в Пловдив ще те пусне някой да минеш на пешедна пътека и светофар светещ зелено за пешеходците ... ахм ... никав шанс бАте
Е по рано да го беше казал това, всички пешеходци съм пуснал миналата седмица докато бях в Пловдив. Колко гориво щях да спестя от ненужни спирания.

Аз ли си втълпявам, но преди няколко години като отидех в Пловдив всички светофари светваха едновременно зелено за срещуположните коли и левия завой беше филм, сега като че ли е малко по добре?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- host
- старши ентусиаст
-

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
https://www.facebook.com/Novini.bg/vide ... 452942843/
тероризъм е това
мир на праха на невинните ...
тероризъм е това

мир на праха на невинните ...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Сина на гръцкия мултимилионер Йоргос Ваксис - собственик на веригата за детски стоки Джъмбо уби 33 годишна майка с детето и на магистрала в Гърция.
Апостолаки Ваксис шофирал свръх мощно Porsche GT с над 300 км в час, когато изгубил контрол и се врязъл в крайпътна стоянка за отмора на гръцки аутобан.
На паркинга отпочивала млада майка с детето си, когато Поршето на Апостолаки Ваксис - Йоргос връхлита с умопомрачителна скорост и ги убива. Крайният резултат е четирима мъртви!
https://youtu.be/h0_s4080mDY
Апостолаки Ваксис шофирал свръх мощно Porsche GT с над 300 км в час, когато изгубил контрол и се врязъл в крайпътна стоянка за отмора на гръцки аутобан.
На паркинга отпочивала млада майка с детето си, когато Поршето на Апостолаки Ваксис - Йоргос връхлита с умопомрачителна скорост и ги убива. Крайният резултат е четирима мъртви!
https://youtu.be/h0_s4080mDY
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ей са неква блейка си беше забравила аварийките и си кара и никой не знае на къде отива, ту в ляво, ту в дясно. Докато накрая не мина на червено и замалко да направи катастрофа с една друга кола. Свирих отзад, светках няма и няма. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите