Стват ли 205/65/15 на Е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
на автогуми сайта който пуснах по-горе ти показва колко 'лъже' километража, с тези 21мм отгоре, при показани 97 си със 100, съответно и минаваш около 3% повече километри от показаното (1000 -> 1030)
не е фатално като цяло, но е извън нормалния максимум май
както ме определи колегата драйвър съм си стриктен по принцип и лично аз не бих ги сложил особено ако другите са ми различни - но щом има хора карат с такива..
а за 2 сантиметра разлика нагоре в диаметър, не на ширина - да почне да опира - странно

както ме определи колегата драйвър съм си стриктен по принцип и лично аз не бих ги сложил особено ако другите са ми различни - но щом има хора карат с такива..
а за 2 сантиметра разлика нагоре в диаметър, не на ширина - да почне да опира - странно
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Отпред може да опре в подкалника(при обратен завой) или в долната чашка на амортисьора.
Отзад ,обаче,няма в какво да опре.
Отзад ,обаче,няма в какво да опре.
- stanislaw40
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M5
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
:O спрямо кое се вдига задницата ?ако си на 17 едва ли ще осетиш разлика ,а колегата по скоро пита за ширината на гумите което не влиае !
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Абе по принцип за АБС-а май има едно такова леко изискване да са не само еднакъв размер, но и еднаква шарка гумите и четирите... НО, както на всички ни е ясно това СЪС СИГУРНОСТ не важи за нашата мила татковина...

turbo написа:Абе по принцип за АБС-а май има едно такова леко изискване да са не само еднакъв размер, но и еднаква шарка гумите и четирите... НО, както на всички ни е ясно това СЪС СИГУРНОСТ не важи за нашата мила татковина...![]()
![]()
Попринцип си прав за шарката, защото се променя сцеплението на всяка гума по отделно което се отразява и на времето за оборот на гумата.
Нека да се има предвид и това за да няма после:
"Свети ми ABS-а помегнете, всичко си е наред и незнам к'о ста'а..."
И след като смениш всички датчици, маркучи и т.н., направиш около 200 диагностики, накрая някой ще се сети и ще ти каже за гумите и резултата е че си спестил за две гуми 200лв, а си се набутал 500лв за неща които така или иначе са си работили и кой знае кога ще се повредят.

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Момчета,всяко лято карам с различни гуми отпред и отзад и няма ядове с АБС-а.Така,че мисля,че и при този случай проблеми няма да има.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Абе така като казваш и аз съм с различна шарка и марка на предните и задните (за летни гуми говорим), но поне размерът е еднакъв... А и нема да ви казвам, че това лято ни един път не ме е ритнал педалът с АБС-а... 

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2