Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Бързи въпроси и отговори
BaDxBoY написа:Gqbriel написа:BaDxBoY написа:Здравейте.
Имам няколко бързи въпроса за моята прекрасна е90 320д 2006 163 к.с.
Първо, купих си диск за навигацията, но продължава да ми пише Please insert DVD disc. Слагах,махах,рестартирах, не тръгва и това е .. Четох във форума, че обикновенно четеца се разваля и трябва да се смени. Дали няма някаква друга хитринка ?
Второ АUX буксата под подлакътника. Слагам кабел и телефон, включвам на монитора за АУХ, но не изкарва никакъв звук. Пак четох, че самата букса трябва да се смени, но въобще нямам желание да ми разкопчват колата .. Нещо да знаете ?
Трето, не много популярно в България, но в Германия слагат масово едни Powerbox неща отпред, слагането става за 1 минута и се говори, че вдига конете с 20 процента. Някой експериментирал ли е, струва ми се пълна лъжа ? Ето за какво става на въпрос - http://www.ebay.de/itm/Chiptuning-BMW-3 ... SwdpxUXAZp
Четвърто - Искам да я поосвежа малко външно с фарове от фейслифт,черни огледала,бъбреци и обичайните ъпдейти по е90. Как би изглеждала е90 преди фейслифта с фарове от фейс ?
Засега за това се сещам, но определено има още доста неща.
Благодаря
Първите 2 неща искаш не искаш ще разглабяш...Powerbox - пълен та*ак!!!Дай пари за ремап,тея глупости са за балами.Последното сигурен ли ,че ти се инвестират едни 1.5к за един смотани фарове?Как ще излгежда,без правен фейс като на свичне звънче
Ясно, няма да се занимавам определено с тази простотия powerbox.
А за фаровете, незнам наистина, искам да докарам по-агресивна визия или да променя нещо като цяло.
Навигацията ми е голямата, диска е точен, но все пак не тръгва. Ще се разглобява явно, поне интернет е пълен с клипчета.
Мерси
Колега, за парите, които искаш да набиеш за фарове и другите агресивни неща, можеше директно да си купиш фейслифта

- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
Разликата беше само в буксите(бош и сименс),но в комплекта имаше два вида.Казваше се Пауардизел и е струвало 380евро.
Ето ти фарове LCI на кола, която е pre LCI, но тези са с вградени лупи:

Ако ще слагаш М пакет, просто си търси фейсова предна броня и фейсов капак щом искаш да промениш визията така драстично. Фейсов М пакет е на цена на пакет преди фейса, но трябва и капак. Оригинален нов е адски скъп, има неоригинална алтернатива на достъпна цена, но не на това качество. И в крайна сметка си е само един капак де.
Ако ще слагаш М пакет, просто си търси фейсова предна броня и фейсов капак щом искаш да промениш визията така драстично. Фейсов М пакет е на цена на пакет преди фейса, но трябва и капак. Оригинален нов е адски скъп, има неоригинална алтернатива на достъпна цена, но не на това качество. И в крайна сметка си е само един капак де.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
BaDxBoY написа:Здравейте.
Имам няколко бързи въпроса за моята прекрасна е90 320д 2006 163 к.с.
Първо, купих си диск за навигацията, но продължава да ми пише Please insert DVD disc. Слагах,махах,рестартирах, не тръгва и това е .. Четох във форума, че обикновенно четеца се разваля и трябва да се смени. Дали няма някаква друга хитринка ?
Второ АUX буксата под подлакътника. Слагам кабел и телефон, включвам на монитора за АУХ, но не изкарва никакъв звук. Пак четох, че самата букса трябва да се смени, но въобще нямам желание да ми разкопчват колата .. Нещо да знаете ?
Трето, не много популярно в България, но в Германия слагат масово едни Powerbox неща отпред, слагането става за 1 минута и се говори, че вдига конете с 20 процента. Някой експериментирал ли е, струва ми се пълна лъжа ? Ето за какво става на въпрос - http://www.ebay.de/itm/Chiptuning-BMW-3 ... SwdpxUXAZp
Четвърто - Искам да я поосвежа малко външно с фарове от фейслифт,черни огледала,бъбреци и обичайните ъпдейти по е90. Как би изглеждала е90 преди фейслифта с фарове от фейс ?
Засега за това се сещам, но определено има още доста неща.
Благодаря
изглежда добре - моята дълго време я карах с фейс ксенон и фейс задница, докато намеря броня и капак, за да я направя цялата фейс. Имате предвид ,че фейс ксенон е, както се изрази декс - дебела сума пари

- Plamenv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330xd e90
- Мечтае да кара: John Deere
Лесно ли се прави задницата от pre lci към lci защото lci задницата е страшна 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Бързи въпроси и отговори
Всичко е лесно, пара да има да накупиш фрм подходящ и части, другото е боя, монтаж и кодировка 
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
dextuar написа:Всичко е лесно, пара да има да накупиш фрм подходящ и части, другото е боя, монтаж и кодировка
За стопове фрм не трябва
Sent from my iPhone using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Стопове - здрави, анмират се трудно или трябва да се отварят и презапояват ЛЕД-овете, капак и вътрешни стопове също трябват (боя също), репинват се буксите, кодира се колата и тръгват. Ако икаш да ти е като ОЕМ търсиш минимум FRM2 c.09 или FRM3 (за да може да следят за изгорели крушки
)

Здравейте, наскоро си взех е90 07'. Имам едно проблемче, лампите за задната скорост светят постоянно без да е включена задната. Като включа задната светват малко по-силно. Ако някой знае какво може да е, ще съм много благодарен.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
ivorado написа:Здравейте, наскоро си взех е90 07'. Имам едно проблемче, лампите за задната скорост светят постоянно без да е включена задната. Като включа задната светват малко по-силно. Ако някой знае какво може да е, ще съм много благодарен.
Евентуално окъсява,аз не бих карал така,може да е и датчика за задна
Sent from my iPhone using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
момчета преди година и нещо копувах 1 дюза беше към 231лв, сега ми ги дава по 485, нещо аз ли бъркам или са дигнали цените?
Номенклатурен номер : 13537589048
Описание : èíæåêòîð
Ед. цена (с ДДС) : 485.952 BGN
* Вари 2000 ООД си запазва право за промени в цените
Номенклатурен номер : 13537589048
Описание : èíæåêòîð
Ед. цена (с ДДС) : 485.952 BGN
* Вари 2000 ООД си запазва право за промени в цените
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Не си в грешка, колега точно това коментираха колегите и в другите теми (по спомен в тази бензин или дизел + вариации на н52 в моделите). Че дюзите са били 200 и нещо левове до скоро, но от БМВ явно са решили, че могат да си позволят да вдигнат цената на този консуматив, та сега са 450 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
drago9205 написа:Не си в грешка, колега точно това коментираха колегите и в другите теми (по спомен в тази бензин или дизел + вариации на н52 в моделите). Че дюзите са били 200 и нещо левове до скоро, но от БМВ явно са решили, че могат да си позволят да вдигнат цената на този консуматив, та сега са 450
Той е с Н53 не Н52,никой с Н52 и варияции няма проблеми с дюзи това е мноооого рядко,те НЕ са директно впръскване..и цените им са 250лв без отстъпки
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Аз просто споменах темата като рeференция, защото въпреки, че заглавието е н52 се дискутираха и двата двигателя вътре 
Но да трябваше да уточня, че се коментираха дюзите при бензиновите мотори с ДВ където се забелязва феноменът (да не кажа злоупотреба) с цената

Но да трябваше да уточня, че се коментираха дюзите при бензиновите мотори с ДВ където се забелязва феноменът (да не кажа злоупотреба) с цената

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
аз не знам в щатите, където имат силно гражданско общество как не са ги осъдили досега, да ги ударят с едно групово искче здраво.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!