Отново осъдиха медиците ни...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 19 Дек 2006, 23:20

zAcK написа:Ами те си мисля, че го правят да се сетим да им упростим дълга ама това е леко прекалено :confused:

Точно за тези пари говорех..

А по отношение на Супер_Флай :arrow: само да ти кажа че никои няма да позволи това да го направим (никои от ЕС имам предвид).. единствения вариант е някаква секретна акция както казаха някои, но това тряяше да се направи преди 8 години, а и не си мисли, че Либииите са чааак толкова зле.., а гарантирано сме много по назад от тях.. ама много..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 20 Дек 2006, 0:02

То е очеизбодно, че тези хора са инструмент в ръката на Кадафи, с който да извива ръцете на ЕС. Да, постигнати са някакви споразумения, но явно още не ги устройват. Според мен искат да си върнат за Локърби, защото там са се ръснали няколко стотин милиона и сега искат да си ги върнат, при това с лихва. И когато това стане, тогава медиците ще бъдат освободени. Просто Кадафи се прави на ощипан тинейджър, който иска да си го върне тъпкано. Това е. Преговорите отдавна са извън рамките на двустранните ни отношения с Либия.
It's not who You are, it's who You know...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 20 Дек 2006, 0:23

ПРосто бездействието и ненавременната реакция сега ни докараха дотам, че всеки мига и вика "малей- ми сега какво ще правим"- и все се дават идеи с минала дата- сега колкото и да сме твърди и сите либиици да изгоним от България, и посолството да им закрием, и границите си за тях да затовирм, и икономическите отношения да заплюем - пак щее трудно да се измиян лайната- Кадафи се е хванал за парите и се е*ва с ЕС чрез жалката съдба на 5 българки и един палестинец- хора, които може да са правили алкохол от спирт и вода, но ме съмнява да са обивали хора бавно и мъчително......
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Re: Отново осъдиха медиците ни...

Мнение от SpUd3r » 20 Дек 2006, 0:42

WilliamsF1Team написа:Аз съм се зарекъл видя ли либиец да му е*а пи*ицата лелина. Ако не го убия, поне да запомни какво му се е случило. Жална им майка. Крайно време е и ние да се обединим и както те ни мъчат така и ние да го правим дори и незаконно :!: :!: :!:

Това пък е най-тъпата постъпка,да си изкарваш яда върху някой,който янма нищо общо.Тези,които живеят тука не говоря само за либиици,ами за иракчани,сириици и сякакви други живеят точно затова тук,защото са избягали от държавата си,която не харесват.Живял съм и няколко години в Сирия и това са много добри хора там,любвеобвилни (офф не знам как се пише тая дума :uups: ),там ако отидеш с детето си например и започнеш да се разхождаш по улицата те го награбват и почват да го целуват и да му се радват :!:
И само една да те питам ти как ще познаеш кой е либиец,сириец,иракчанин или какъвто и да е било като го срещнеш по улицата ?
Аз ще ти отговоря,не можеш освен ако той самият не ти каже,че е такув.Та мисълта ми е,че не всички са виновни за постъпките на другите ;)
Tux0 Ca !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GLeZoranA » 20 Дек 2006, 0:45

Осъждат ги на смърт,а са ги подлагали 7-8 години на е*ти мъчения :confused:
Нямам думи просто
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Дек 2006, 0:48

Аз пък си мисля, че отдавна държавата трябваше по един или друг начин да призове БГ гражданите от там да се прибират тук и да се прекратят абсолютно всякакви връзки и взаимоотношения, 48 часа на Либийската мисия да напусне държавата ни,както и на всички либийски граждани тук, пълна забрана за влизане на Либийски граждани на територията на републиката ни а тези ,които не напуснат държавата в отредения срок и бъдат хванати в престъпления да бъдат екзекутирани публично - по телевизията :evil:

Значи може когато там някъде на гадните чалми смръдливи им скимне да палят и унищожават посолства,горят национални знамена и заплашват при протести със смърт "враговете" , полицията им да стои и най-малкото да не всява ред а тук братче гледай какво става :help:
Ако се случи нещо такова полицията ще е на крак и ще потуши каквито и да било нормални реакции на народа , и това е държава :help: Да умират гадните араби,от днес ги мразя вече и в червата си :maad:

Като пример за единна нация ,най-близо мога да дам Сърбите, един човек наскоро каза,че ако това се е случило на тях ,досега най-малко е щяло да има обесени дипломати ...

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 20 Дек 2006, 1:06

И само някой тъпунгер да смее да пусне тема : за кого ще гласувате на изборите? щото от това зависело нашето бъдеще :!: нищо не зависи :evil: всякакви цветове се изредиха и я докараха до тук :evil: яд ме е на либииците, трижди повече ме е яд на милите ни управници :evil: сколасват да си сменят автопарка, да шитнат я авиокомпания, я магистрала, ама когато наистина трябват, ги няма никакви :evil: я вижте и отношението на нашите мисии, ако случайно ви трябват за нещо :evil: работят от 1 до 1,30, ако изобщо работят :evil: бе нямам думи
Пенчев, няма да си тръгнат българите от Либия :!: никой не е за удоволствие там, всички са от нужда :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Дек 2006, 2:45

SpUd3r написа:Това пък е най-тъпата постъпка,да си изкарваш яда върху някой,който янма нищо общо.Тези,които живеят тука не говоря само за либиици,ами за иракчани,сириици и сякакви други живеят точно затова тук,защото са избягали от държавата си,която не харесват.Живял съм и няколко години в Сирия и това са много добри хора там,любвеобвилни (офф не знам как се пише тая дума :uups: ),там ако отидеш с детето си например и започнеш да се разхождаш по улицата те го награбват и почват да го целуват и да му се радват :!:
И само една да те питам ти как ще познаеш кой е либиец,сириец,иракчанин или какъвто и да е било като го срещнеш по улицата ?
Аз ще ти отговоря,не можеш освен ако той самият не ти каже,че е такув.Та мисълта ми е,че не всички са виновни за постъпките на другите ;)

Аз говоря специално за либийци... :evil: А и някои не са избягали от там, защото не им харесва ами просто, защото тук могат да си правят каквото си искат без никой да им казва абсолютно нищо. Що се отнася някакъв гнусен арабин да ми целува детето, просто няма да го позволя ако ще да е шейх. Няма някаква чалма да ми целува детето. :!: :!: :!:
По въпроса ти за това как мога да позная дали е либиец или иракчанин... :roll: Все някога някой ще се издаде и ще го "осъдя" така както те съдат нашите медици. Както мен ме третират в другите държави (и като играя билярд в Yahoo.com като разберат, че съм БГ излизат от играта) така и аз ще ги третирам в собствената си държава. България ще остане на българите, ако има хора които да защитават знамето и родината си. Искам когато чувам химна да бъда горд с това, че съм българин, а не да ме е срам. Няма да идва някакъв продухан англичанин и да убива българин и след това да се върне в държавата си. :!: :!: :!: НЕДОПУСТИМО Е :!: :!: :!: :evil: :evil:
И не ми обяснявай колко глупаво е това, защото когато никой не прави нищо по въпроса е време ние да направим. Аз съм българин и няма да търпя Ахмед и Ихаб да ме управляват по никакъв начин. Ако трябва всеки ден ще го карам да се самонаказва, ама трябва да си знае мястото. Аз като отида на гости си седя мирен (ако ме разбираш какво искам да ти кажа).
Айде сега искам някой да ми каже, че ако тръгна да му правя нещо ще го защити. :idea: И не скачай срещу мен, защото те по никакъв начин не са доказали вината на медиците ни. Просто искат погасяване на дълга, който имат към нас. Това да не са круши... :?: :?: :?: "На си ти дрешките, върни си ми парцалките" :evil: :evil: :evil: Може да ме наречеш расист или какъвто и да е, но предпочитам да съм такъв и да бъда БЪЛГАРИН от колкото да съм рязана карабина и някъв сирийски педал да ми е шеф. Защо убиха Фатик, а :?: Защото беше много мирен ли, или защото ръководеше наркобизнеса в Б-ия толкова време... :evil:
И не ми казвай "не всички са такива, има и мирни"... Има, ама не им е тук мястото. Как ще има работа за утрепания либиец, а няма да има работа за нормалния българин с 3 висши образования, който трябва да си изхранва семейството... :?: България в момента е на малцинствата. Казват, че ги дискриминират и са привилигировани. Хасан от Столипиново ще съди държавата, че му спрели тока и ще печели дела. Това, ако е в някоя друга държава ще го направят на нищо, ама тука е просто една загубена кауза...

Затова ти казвам, че ще ги наказвам аз, защото никой не си мърда пръста, за да промени живота в нашата държава и докато седим безучастно няма как да се промени. Много ли ми е приятно като приятеля ми казва, че утре ще си търси адвокат защото някакъв мангасар се е опитал да изнасили сестра му (която страда от тежко заболяване) в асансьора а... :?: Или да не му правиме нищо. Какво ще кажеш.... :?: Баща му го е хванал, с една дума до районното е бил разкостен и го е изкарал изпотрошен пред полицаите и след като им е разказал какво е направил те му казали "Е какво толкова е станало?". Това ли искаш да става всеки ден а... :?:

Замисли се малко... :idea: ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 20 Дек 2006, 8:57

WilliamsF1Team написа:
SpUd3r написа:Това пък е най-тъпата постъпка,да си изкарваш яда върху някой,който янма нищо общо.Тези,които живеят тука не говоря само за либиици,ами за иракчани,сириици и сякакви други живеят точно затова тук,защото са избягали от държавата си,която не харесват.Живял съм и няколко години в Сирия и това са много добри хора там,любвеобвилни (офф не знам как се пише тая дума :uups: ),там ако отидеш с детето си например и започнеш да се разхождаш по улицата те го награбват и почват да го целуват и да му се радват :!:

Аз говоря специално за либийци... :evil: А и някои не са избягали от там, защото не им харесва ами просто, защото тук могат да си правят каквото си искат без никой да им казва абсолютно нищо. Що се отнася някакъв гнусен арабин да ми целува детето, просто няма да го позволя ако ще да е шейх. Няма някаква чалма да ми целува детето. :!: :!: :!:
По въпроса ти за това как мога да позная дали е либиец или иракчанин... :roll: Все някога някой ще се издаде и ще го "осъдя" така както те съдат нашите медици. Както мен ме третират в другите държави (и като играя билярд в Yahoo.com като разберат, че съм БГ излизат от играта) така и аз ще ги третирам в собствената си държава. България ще остане на българите, ако има хора които да защитават знамето и родината си. Искам когато чувам химна да бъда горд с това, че съм българин, а не да ме е срам. Няма да идва някакъв продухан англичанин и да убива българин и след това да се върне в държавата си. :!: :!: :!: НЕДОПУСТИМО Е :!: :!: :!: :evil: :evil:
И не ми обяснявай колко глупаво е това, защото когато никой не прави нищо по въпроса е време ние да направим. Аз съм българин и няма да търпя Ахмед и Ихаб да ме управляват по никакъв начин. Ако трябва всеки ден ще го карам да се самонаказва, ама трябва да си знае мястото. Аз като отида на гости си седя мирен (ако ме разбираш какво искам да ти кажа).
Айде сега искам някой да ми каже, че ако тръгна да му правя нещо ще го защити. :idea: И не скачай срещу мен, защото те по никакъв начин не са доказали вината на медиците ни. Просто искат погасяване на дълга, който имат към нас. Това да не са круши... :?: :?: :?: "На си ти дрешките, върни си ми парцалките" :evil: :evil: :evil: Може да ме наречеш расист или какъвто и да е, но предпочитам да съм такъв и да бъда БЪЛГАРИН от колкото да съм рязана карабина и някъв сирийски педал да ми е шеф. Защо убиха Фатик, а :?: Защото беше много мирен ли, или защото ръководеше наркобизнеса в Б-ия толкова време... :evil:
И не ми казвай "не всички са такива, има и мирни"... Има, ама не им е тук мястото. Как ще има работа за утрепания либиец, а няма да има работа за нормалния българин с 3 висши образования, който трябва да си изхранва семейството... :?: България в момента е на малцинствата. Казват, че ги дискриминират и са привилигировани. Хасан от Столипиново ще съди държавата, че му спрели тока и ще печели дела. Това, ако е в някоя друга държава ще го направят на нищо, ама тука е просто една загубена кауза...

Затова ти казвам, че ще ги наказвам аз, защото никой не си мърда пръста, за да промени живота в нашата държава и докато седим безучастно няма как да се промени. Много ли ми е приятно като приятеля ми казва, че утре ще си търси адвокат защото някакъв мангасар се е опитал да изнасили сестра му (която страда от тежко заболяване) в асансьора а... :?: Или да не му правиме нищо. Какво ще кажеш.... :?: Баща му го е хванал, с една дума до районното е бил разкостен и го е изкарал изпотрошен пред полицаите и след като им е разказал какво е направил те му казали "Е какво толкова е станало?". Това ли искаш да става всеки ден а... :?:

Замисли се малко... :idea: ;)

:mhihi:

може би новото поkоление не са само овце...

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 20 Дек 2006, 10:08

SlipKnoT написа:
zAcK написа:Ами те си мисля, че го правят да се сетим да им упростим дълга ама това е леко прекалено :confused:

Точно за тези пари говорех..

А по отношение на Супер_Флай :arrow: само да ти кажа че никои няма да позволи това да го направим (никои от ЕС имам предвид).. единствения вариант е някаква секретна акция както казаха някои, но това тряяше да се направи преди 8 години, а и не си мисли, че Либииите са чааак толкова зле.., а гарантирано сме много по назад от тях.. ама много..

Добре, щом казваш, ти ги разбираш :uups: ... ще си стоим като путки и ще ни шибат феслаци и чалмаци :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

!

Мнение от turboto » 20 Дек 2006, 10:19

Никога не е късно за нищо... Милко знае за ко иде реч (въпреки че симпатизирам повече на руските спец служби поради факта че американските са се разглезили). Просто ще е малко по-сложно но при добра организация и правилно планиране резултата ще е на лице.

Към zAcK... не виждам защо е нужно цяла европа да знае за такава акция ?!!!!! Колкото по-тихичко толкова по незабележимо. Пак ще припомня... случая в Ирак с обезглавените руснаци... Путин прати спец частите и Те си свършиха работата някъде да беше отразено и да се коментираше по медийте ?!!!! Почти нищо само го отбелязаха...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 20 Дек 2006, 10:58

само един въпрос: кои служби (ние нямаме такива) и какво ще стане ако се разкрие?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 20 Дек 2006, 11:03

gyrate написа:само един въпрос: кои служби (ние нямаме такива) и какво ще стане ако се разкрие?

По-горе бях писал че мое жокер да ползваме "Обади се на приятел" това при положение че ги нямаме... според мен ги имаме ма... не ги ползваме по предназначение...

Що се касае до вторя Ти въпрос... той е изцяло от компетенцията на Ванга (т'ва в кръга на шегата) Ако се разкрие то значи някой не си е свършил работата както трябва. Тогава да се оправят политиците... малко и те да се потрудят... нали 'всички драпат за големия кокал... е дадохме им го да си го гризат ако се издъни нещо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 20 Дек 2006, 11:18

http://focus-news.net/?id=h1299 - доста новини по темата - willams може да го сложиш в първата тема евентуално.

а иначе споровете какво кой и защо можел са излишни, абсолютно всичко опира до пари - някой някъде не може да се разбере за нещо-си с друг някой под масата...

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 20 Дек 2006, 11:26

WilliamsF1Team написа:...

За доста неща си прави и за доста съм съгласен с теб,но пък за другите не съм съгласен,защото ако искаш верно да остане България на българите първо трябва да се почне от циганетата,македонците ,които сега се записват всичките за Българско гражданство понеже ние взлизаме в ЕС и турците около Кърджали,но това е друга тема.А това,което говореше,че няма да дадеш детето ти да го целува арабин,какво да ти кажа просто не ги познаваш.Арабите са коренно различни по държание,маниери и всичко един от друг (говора за различните държави Ирак,Иран,Сирия и т.н.)
Либииците попринцип са си лайна и баща ми много ми е разправял за тях,понеже преди много пътуваше по арабските страни.
Иначе и аз се нервя,че половината министри са турци и едвам говорят български,ма за тва са си виновни всички гласували за бсп-то :idea:
Tux0 Ca !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата