Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Да. И работи много добре. Колко осъдени компании от клиенти има в Европа? Николко.
Като такъв процес се случи Европа, ела да ми се обадиш...
https://topclassactions.com/lawsuit-set ... ng-recall/
Като такъв процес се случи Европа, ела да ми се обадиш...
https://topclassactions.com/lawsuit-set ... ng-recall/
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Bexim написа:Направо съм бесен, това е истински тероризъм..![]()
![]()
Сума милиони изписани за ремонти и всички улици, и булеварди ремонтирани в близките 4-5 години назад са пълен леш.. Ама пълен.. Освен да `ги` закопаме в тия дупки, за друго не се сещам...
ПП А корите отдавна си ги поунищожих, но напролет ще гледам да ги оправям...![]()
![]()
Като ги гледам тия трапове, заобикаляйки ги на тръни да не влезе 18ката и да ми паднат пломбите или да спукам гума се замислих парите, които давам годишно за данък, винетка, гражданска, прегледи и т.н. само за да притежавам тая кола в БГ, до колко са оправдани. Еми не са

И пак има хора, къде ме хвърлят в шок, като седнат да ми кажат "ми климата ни е лош" или "навсякъде има дупки".
bum_bum написа:България е една от малкото страни сигурно в която ще ти светят, ако караш с ограничението.
Но същевременно и една от малкото в която някой си кара в лявото и не мърда от там защото е с максимално позволената скорост.
Сбъркан народ сме.
Аз гледам да не се набърквам много, следя си огледалата и винаги ги пускам обаче вече за сетни път ми се случва да наглеят прекалено.
Карам в лявото и изпреварвам плътна колона коли и тирове без особена дистанция между тях. Карам със ~150 и ги виждам че от далеч ми светят, колегиален съм и знам колко е неприятно да те спъват за това се засилвам на около 180. Обаче бързака явно не му стигат и 180 и продължава да свети на задната ми броня

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Пипни леко спирачката колко да светнат стоповете и му гледай сеира после. Аз съм го правил, действа 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Аз пък много се радвам на такива. Първо настъпвам като теб. Като видя, че продължава да е бързак, се опитвам да го пусна. После му се лепвам с добра дистанция и го ползвам като параван за куките.TheDriver написа:bum_bum написа:България е една от малкото страни сигурно в която ще ти светят, ако караш с ограничението.
Но същевременно и една от малкото в която някой си кара в лявото и не мърда от там защото е с максимално позволената скорост.
Сбъркан народ сме.
Аз гледам да не се набърквам много, следя си огледалата и винаги ги пускам обаче вече за сетни път ми се случва да наглеят прекалено.
Карам в лявото и изпреварвам плътна колона коли и тирове без особена дистанция между тях. Карам със ~150 и ги виждам че от далеч ми светят, колегиален съм и знам колко е неприятно да те спъват за това се засилвам на около 180. Обаче бързака явно не му стигат и 180 и продължава да свети на задната ми броняв тая ситуация и да искам да се отместя няма как да стане при положение, че разминаваме колоната с 100км/ч разлика, а той ми е на бронята.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И аз се лепвам зад такива и къси дълги като полудял поне 30секунди.
Много ме дразнят, виждат че не мога да се вместя в дясното платно, карам над ограничението, за да е по-бързо и пак ми свети..

Много ме дразнят, виждат че не мога да се вместя в дясното платно, карам над ограничението, за да е по-бързо и пак ми свети..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
dextuar написа:Аз пък много се радвам на такива. Първо настъпвам като теб. Като видя, че продължава да е бързак, се опитвам да го пусна. После му се лепвам с добра дистанция и го ползвам като параван за куките.TheDriver написа:bum_bum написа:България е една от малкото страни сигурно в която ще ти светят, ако караш с ограничението.
Сбъркан народ сме.
Карам в лявото и изпреварвам плътна колона коли и тирове без особена дистанция между тях. Карам със ~150 и ги виждам че от далеч ми светят, колегиален съм и знам колко е неприятно да те спъват за това се засилвам на около 180. Обаче бързака явно не му стигат и 180 и продължава да свети на задната ми броняв тая ситуация и да искам да се отместя няма как да стане при положение, че разминаваме колоната с 100км/ч разлика, а той ми е на бронята.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Правил съм го с купето, показвам му 140-180 (Честно казано повече много рядко съм вдигал на магистралата. Със 180 нито се вижда толкова бързо, а и може още доста ама ми е малко тъпо да карам в присъствие на други коли с толкова) два или три пъти колкото да схване какво се опитвам да му намекна и си кротвам пак с ограничението.
Но като цяло е тъпо, единствено става да си повдигна леко самочувствието срещу някаква много скъпа кола ама като се замисля оня се вози в баси лукса, а аз съм в 20 годишната талига та едва ли го бърка или поне мен не би ме на негово място.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
bum_bum написа:.....
Но като цяло е тъпо, единствено става да си повдигна леко самочувствието срещу някаква много скъпа кола ама като се замисля оня се вози в баси лукса, а аз съм в 20 годишната талига та едва ли го бърка или поне мен не би ме на негово място.
Понякога физиономиите им не показват, че са напълно доволни от лукса, а след 200 очичките им стават

Сякаш олимпиадите са "най-бързи" на магистралите.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мда и аз имам най-много фрагове срещу тях.
Най-надъханите са трилитрови дизелови комбита или Q7-ци.
Ама веднъж попаднах и на РС6. Гледам го отзад наточено, викам тоя я е барнал печката ама сега няма да му се вярва какво ще стане... забави се около 2-3 секунди, докато се усети какво се опитвам да правя и след малко видях РС6 МТМ и последния да затвори вратата..

Ама веднъж попаднах и на РС6. Гледам го отзад наточено, викам тоя я е барнал печката ама сега няма да му се вярва какво ще стане... забави се около 2-3 секунди, докато се усети какво се опитвам да правя и след малко видях РС6 МТМ и последния да затвори вратата..
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Не, не... Аз разбирам някой чипосан дизел да ми светне да го пусна, или някой с 180 и т.н. ама да не е опасно ...
Но най-най-тъпото е някаква нова ч*кия, 1.4 100кс...лепне ми се в сляпата точка и кара на 1 педя... А аз не карам върху осевата, винаги леко в дясно като си се возя... И не изпреварва... Чака, чака, чака... Зададе се насреща някой Тир или място без видимост и изкочи без мигач, без нищо и ме минава с разлика 5км/ч? За какво? Защо искат да умираме заедно на пътя. Аз не искам. Ако искат и мога да карат са си минават, ама на места без видимост и с лоша дистанция и с малка скорост... за мен това е най-опасно. По междуградските говоря, на магистралите как са ме засичали...
И разни малоумни, изпревари те и намали пред теб и те принуждава да го изпревариш, и после бавно пак те изпреварва и пак намаля... Нз полудявам.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Но най-най-тъпото е някаква нова ч*кия, 1.4 100кс...лепне ми се в сляпата точка и кара на 1 педя... А аз не карам върху осевата, винаги леко в дясно като си се возя... И не изпреварва... Чака, чака, чака... Зададе се насреща някой Тир или място без видимост и изкочи без мигач, без нищо и ме минава с разлика 5км/ч? За какво? Защо искат да умираме заедно на пътя. Аз не искам. Ако искат и мога да карат са си минават, ама на места без видимост и с лоша дистанция и с малка скорост... за мен това е най-опасно. По междуградските говоря, на магистралите как са ме засичали...
И разни малоумни, изпревари те и намали пред теб и те принуждава да го изпревариш, и после бавно пак те изпреварва и пак намаля... Нз полудявам.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Със служебната си взимам предимството винаги
....и стига сте пускали тия тарикати бе дееа..
..
п.п. най-тъпия пример, взимаш половината бус лента на царигрдско...

п.п. най-тъпия пример, взимаш половината бус лента на царигрдско...
Много толерасти тук. Ако сте от другата страна няма никой така да разсъждава.
Тук всеки се прави на карач. Въпросното присвяткане се прави защото все някой малоумен тръгва да изпреварва с не повече от 5км/ч разлика от другия автомобил, като преди това не е погледнал изобщо на страничното огледало. Толкова ли е трудно да отнеме за 5 секунди газта и да пропусне идващия, вместо да изпреварва половин минута и да прави колона зад него? Масово се тръгва да се изпреварва и тогава се гледа в огледалата.
Още по нагли са тировете, които не стига че те засичат ами се изпреварват в продължение на 5км, заради малката разлика в скоростта им. Такива тарикати съм ги карал да намалят и двамата до 10км/ч, като минавам през аварийната и накрачвам осевата.
Що из Европа дори да карам бързо един път не ми се е наложило да святкам на някой?!?
Та аз съм от святкащите.
Тук всеки се прави на карач. Въпросното присвяткане се прави защото все някой малоумен тръгва да изпреварва с не повече от 5км/ч разлика от другия автомобил, като преди това не е погледнал изобщо на страничното огледало. Толкова ли е трудно да отнеме за 5 секунди газта и да пропусне идващия, вместо да изпреварва половин минута и да прави колона зад него? Масово се тръгва да се изпреварва и тогава се гледа в огледалата.
Още по нагли са тировете, които не стига че те засичат ами се изпреварват в продължение на 5км, заради малката разлика в скоростта им. Такива тарикати съм ги карал да намалят и двамата до 10км/ч, като минавам през аварийната и накрачвам осевата.
Що из Европа дори да карам бързо един път не ми се е наложило да святкам на някой?!?
Та аз съм от святкащите.

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Някой като ми светка от зад просто натискам газта и в повечето случаи онзи се изгубва някъде на зад 
Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
bum_bum написа: забави се около 2-3 секунди, докато се усети какво се опитвам да правя и след малко видях РС6 МТМ и последния да затвори вратата..

Признавам си, и аз пресвяткам
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
adovet написа:Някой като ми светка от зад просто натискам газта и в повечето случаи онзи се изгубва някъде на зад
И после питаш к'во да правиш с фиша