Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Boyadjiev написа:Като направиш 100 000км. зад волана и нито ще псуваш, нито ще записваш, нито нищо - защото ще си оценил, че твоите изхабени нерви не променят нищо. И докато Аудито те засичаше, утре можеш да попаднеш на някой още по-прост, който и ще те набие. Защо мисля така ? Виждал съм го 3 пъти пред мен до сегаТака че струва ли си
Това мнение бях го пропуснал. То доказва липсата на гражданско общество - ти като видя, че искат да млатят някой слезе ли? Обади ли се поне на 112? Защото аз съм го правил. Отделно ако някой иска да ви бие, вие ще седите и ще го гледате ли? Пак ли трябва да кажа за наведената главица и сабята или ще се сетите сами... Отделно съм виждал такива, които слизат да бият и си тръгват набити, така че не се плашете толкова от такива селски тарикати. А оня в Аудито мисля, че отзад караше дете, за да ти отговоря на въпроса защо не съм слязъл, ако се питаш.
andy написа:Не ми стана ясно само защо пропускахте тези от ляво, след като сте по път с предимство?
Най-вероятно това го е компрометирало.
От колегиалност, иначе никога няма да минат... Откакто се помня, винаги при големи задръствания там се процедира така.
ЕБАСИ, НЕ ВЯРВАХ, ЧЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ТРЪГНЕ ДА ГО ОПРАВДАВА. ПРЕДАВАМ СЕ ПРЕД СИЛАТА НА ФОРУМНИЯ ДЖИГИТ И МЕТОДИТЕ МУ ДА ОПРАВДАВА ВСЯКА НЕБИВАЛИЦА НА ПЪТЯ

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Веднъж от любопитство минах от там една сутрин и по грозна гледка от тоя квартал и това кръстовище, заклевам се няма. Винаги съм се чудел на къде води пътя от там. Никога не бих минал от там отново! Малинов кво му е?! Переш през бус лентата и тфа е... 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Малко в страни от темата ама да питам все пак: получих електронен фиш от МВР за превишена скорост. Пише къде, как, колко и т.н, но няма снимка. Защо не са ми пратили снимката, някой може ли да каже, да не би да има някакви нови разпоредби?
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Като отидеш на място ще я видиш. И аз никога не съм получавал снимка
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
KPETEH написа:Като отидеш на място ще я видиш. И аз никога не съм получавал снимка
Ами преди ми ги пращаха и снимките та за това питам.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Не е мое, но искрено ме забавлява частта в Германия...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Демек навсякъде има идиоти.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Offtopic : Немците са скучни на фона на руснаците, а и на британците от предните страници 

adovet написа:Малко в страни от темата ама да питам все пак: получих електронен фиш от МВР за превишена скорост. Пише къде, как, колко и т.н, но няма снимка. Защо не са ми пратили снимката, някой може ли да каже, да не би да има някакви нови разпоредби?
От много време не пращат снимки. Ако обжалваш тогава се представя като доказателство в съда.
Поредния номер за да не знаеш дали си снимам с друга кола, при което глобата отпада.

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
dextuar написа:Boyadjiev написа:Като направиш 100 000км. зад волана и нито ще псуваш, нито ще записваш, нито нищо - защото ще си оценил, че твоите изхабени нерви не променят нищо. И докато Аудито те засичаше, утре можеш да попаднеш на някой още по-прост, който и ще те набие. Защо мисля така ? Виждал съм го 3 пъти пред мен до сегаТака че струва ли си
Това мнение бях го пропуснал. То доказва липсата на гражданско общество - ти като видя, че искат да млатят някой слезе ли? Обади ли се поне на 112? Защото аз съм го правил. Отделно ако някой иска да ви бие, вие ще седите и ще го гледате ли? Пак ли трябва да кажа за наведената главица и сабята или ще се сетите сами... Отделно съм виждал такива, които слизат да бият и си тръгват набити, така че не се плашете толкова от такива селски тарикати. А оня в Аудито мисля, че отзад караше дете, за да ти отговоря на въпроса защо не съм слязъл, ако се питаш.
[/quote]
По-скоро въпроса е струва ли си цялата тая разправия?! Ще те направи ли по-щастлив ако на всеки светофар е едно и също - клаксони, засичане, псуване

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Абе прав си, по-малко нерви, по-добре. Преди малко един бакшиш спря както си иска да си разтоварва клиента, опитах се да мина и му закачих лявото огледалото с моето дясно. Къде нарочно, къде не баш, просто другия вариант беше да си задера моето ляво в мантинелата, разбира се съществуваше и вариант да го изчакам, но се изнервих и реших, че няма да го направя. Еми са ми стана тъпо, като премислих и прегледах ситуацията. Моето огледало се прибра, не видях на неговото да му има нещо също. Ама все пак постъпката ми беше тъпа. Вече едно валерианче и тогава се качвам зад волана.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Последна промяна Dextuar на 02 Фев 2017, 21:04, променена общо 1 път
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Да беше заобиколил островчето 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Така е, вариант имаше, ма бях изперкал, нарочно минах оттам да съкратя пътя и накрая пак по-бавно да мина. Ама нямаше как да знам и че така ще спре, все пак мигачи не се пускат сакън да не се развалят нещо...
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Човек, ти наистина си много изнервен на пътя. Не знам колко километра минаваш на ден, но единственото, което е правиш, е да вредиш на себе си. Нито ще промениш света, нито простотията на някой. И ти го казвам като човек, който до преди година не пускаше клаксона, който е слизал да се саморазправя заради свирене отзад и т.н. Е сега, вярвай ми, дори не знам дали работи тоя клаксон. Започнах да приемам нещата с мнооого лека ръка, да не ми правят впечатление идиотите. Спирам, чакам го, продължавам. Чиста работа. Нито си късаш нервите, нито си разваляш деня. Мен лично, трябва някой много да ме изнерви, за да му набия клаксона сега.
Ти си се втренчил в целия трафик, кой какво нарушение ще направи. Аз пък си ги турам на уя. Кой както иска да кара, ако ще и на две гуми, дреме ми. Спазвам си /до някъде/ правилата и ми дреме на шапката. От идиотите се пазя с леко натискане на спирачката и пускането им по-напред от мен. Що трябва да го следя само в огледалата к'во ще направи? Да се товаря излишно.. Няма шанс.
Та, давам ти съвет. Гледай си себе си. Гледай ти да си чист, а пък другите да правят к'вото искат. Давай го по-спокойно. Дреме ти, че ония там минал пред теб. Важното е, да стигнеш жив и здрав до точка Б, нали?

Ти си се втренчил в целия трафик, кой какво нарушение ще направи. Аз пък си ги турам на уя. Кой както иска да кара, ако ще и на две гуми, дреме ми. Спазвам си /до някъде/ правилата и ми дреме на шапката. От идиотите се пазя с леко натискане на спирачката и пускането им по-напред от мен. Що трябва да го следя само в огледалата к'во ще направи? Да се товаря излишно.. Няма шанс.
Та, давам ти съвет. Гледай си себе си. Гледай ти да си чист, а пък другите да правят к'вото искат. Давай го по-спокойно. Дреме ти, че ония там минал пред теб. Важното е, да стигнеш жив и здрав до точка Б, нали?

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Yep, ще се опитам да го карам по-спокойно. Ей това ме накара днес също доста да се замисля.
Наистина по-важно е да сме живи и здрави!
Наистина по-важно е да сме живи и здрави!