Проблем с шибидах Е53 Фейслифт

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw X5

Проблем с шибидах Е53 Фейслифт

Мнение от raychev » 31 Яну 2017, 20:18

Здравейте колеги,имам следния проблем с шибидаха : не се отваря нагоре(режим вентилация),а само напред и назад.Качвам линк към клипче,което съм направил,за да се придобие по-голяма представа за проблема.Ако някой знае къде е причината или как се оправя нека да сподели.Благодаря предварително.

https://www.youtube.com/watch?v=wBSaUBH6AXg&t=9s

Потребител
Аватар

Re: Проблем с шибидах Е53 Фейслифт

Мнение от resurrect » 01 Фев 2017, 5:58

Той май шибидаха си е проблемен на тоя модел и ремонтите обикновено са супер скъпи и почти никой не се навива да ги прави. Надявам се да е нещо лесно при теб, но това с проблемния люк си е детска болест.

Като търсех моята е53 от 7-8 на 5-6 не им работеше люка. Както и прибирането на страничните огледала.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Много коли
Мечтае да кара: M4

Re: Проблем с шибидах Е53 Фейслифт

Мнение от kiky_7 » 02 Фев 2017, 23:58

raychev написа:Здравейте колеги,имам следния проблем с шибидаха : не се отваря нагоре(режим вентилация),а само напред и назад.Качвам линк към клипче,което съм направил,за да се придобие по-голяма представа за проблема.Ако някой знае къде е причината или как се оправя нека да сподели.Благодаря предварително.

https://www.youtube.com/watch?v=wBSaUBH6AXg&t=9s

Колега, първо пробвай да адаптираш шибедаха, даваш на втори контакт и задържаш бутона на шибедаха 'нагоре' все едно режим вентилация, но го задържаш докато не отвори и затвори ( трябва да направи всички функции ) след това връщаш ключа и после палиш и пробваш дали всичко е ок :).
Изображение Изображение

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6