Най-после купих BMW!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Най-после купих BMW!!!
Колеги детската мечта вече е факт, от ден и половина задника ми се вози в коженото кресло на бленуваното BMW!
Намерих точната кола: Е36 320i Coupe М52 произведена 06.1995
Колата е с кожен салон - уникално запазен, дигитален климатроник и всички други екстри. Всичко по колата си е там - фенерче в жабката, целия комплект оригинални инструменти BMW в багажника, всички капачена и други дребни неща по врати, тапицерия и табло. Има подглавници за седящите отзад и щора за задния прозорец.
А за десерт най-важното - напълно оригинален М-пакет...предна броня, задна броня и прагове, само огледалата не са от М.
Закарах я в Камор оттам казаха - два вътрешни кормилни накрайника, много малък теч на хидравликата и недаващи сигнал от време на време лабда сонди.
Заради скапания дъжд, не мога да снимам колата...но обещавам в първия сух ден като я измия да направя голяма фотосесия
Утре предстой смяна на масла, филтри и т.е. Ще трябва да поровя по търсачката да видя откъде да се снабдя с маслата за диференциала, хидравликата и двигателя. Та ако някой има някакви предложения за споделяне моля да сподели...
Намерих точната кола: Е36 320i Coupe М52 произведена 06.1995
Колата е с кожен салон - уникално запазен, дигитален климатроник и всички други екстри. Всичко по колата си е там - фенерче в жабката, целия комплект оригинални инструменти BMW в багажника, всички капачена и други дребни неща по врати, тапицерия и табло. Има подглавници за седящите отзад и щора за задния прозорец.
А за десерт най-важното - напълно оригинален М-пакет...предна броня, задна броня и прагове, само огледалата не са от М.
Закарах я в Камор оттам казаха - два вътрешни кормилни накрайника, много малък теч на хидравликата и недаващи сигнал от време на време лабда сонди.
Заради скапания дъжд, не мога да снимам колата...но обещавам в първия сух ден като я измия да направя голяма фотосесия

Утре предстой смяна на масла, филтри и т.е. Ще трябва да поровя по търсачката да видя откъде да се снабдя с маслата за диференциала, хидравликата и двигателя. Та ако някой има някакви предложения за споделяне моля да сподели...

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Честито !!!!
) Да си я караш със здраве. Само да те радва и ти само да я радваш
Умната сега зимата. Хубаво е, че си успял да си изпълниш една детска мечта
Добре дошъл в 'сектата' (както някой хора ни наричат
)

Добре дошъл в 'сектата' (както някой хора ни наричат

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Честито и от мене! Със здраве да си каркаш и безаварийно!!!
Сподели повече за колата и снимки е много спешно да видим, да се порадваме!
Много да внимаваш за бензина, който сипваш. Гледай да караш с високооктанов (Лукойл А98 да речем) и да не останеш някъде без бензин и да заредиш на съмнително място, че М52 хич не харесва серните съединения в бензинчето. Има писано по въпроса, но сега не ми се търси.
Успех!
Сподели повече за колата и снимки е много спешно да видим, да се порадваме!

Много да внимаваш за бензина, който сипваш. Гледай да караш с високооктанов (Лукойл А98 да речем) и да не останеш някъде без бензин и да заредиш на съмнително място, че М52 хич не харесва серните съединения в бензинчето. Има писано по въпроса, но сега не ми се търси.
Успех!
- zipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
- Мечтае да кара: M3
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Мерси много колеги! Снимки обещавам утре или в други ден.
А за бензина за сега сипвам V-power и V-power Racing. Сипвам само на Шел и само от тия две горива от години и съм доволен.
А за серните съединения прочетох във форума...дори ми мина да си търся М50, но в последствие се разколебах, надявам се за добро.
А за бензина за сега сипвам V-power и V-power Racing. Сипвам само на Шел и само от тия две горива от години и съм доволен.
А за серните съединения прочетох във форума...дори ми мина да си търся М50, но в последствие се разколебах, надявам се за добро.

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Колега често и от мен и нека много да те радва колицата. 

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;