Професионална подготовка за закриване на състезателния сезон
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Професионална подготовка за закриване на състезателния сезон
И поради факта че днес (17.12.2006г) е официалния ден за закриване на състезателния сезон и на писта Калояново се организира Racing day по този повод, та всеки се приготва за финалния старт (неофициален) за таз година. Ето как се подготвих аз днес :
1. Психическа настройка за предстоящия вълнуващ ден
2. Заделяне на някой лев, (в продължение на две седмици) за разходи покрай състезанието
3. Определяне на плановете за оправдание (евентуално) пред фирмата предоставила ми '' нещото ''
4. И естествено взимането на "нещото" визирам - ЖЕРТВАТА за FUN-a предстоящ утре (т.е. днес)

1. Психическа настройка за предстоящия вълнуващ ден

2. Заделяне на някой лев, (в продължение на две седмици) за разходи покрай състезанието

3. Определяне на плановете за оправдание (евентуално) пред фирмата предоставила ми '' нещото ''

4. И естествено взимането на "нещото" визирам - ЖЕРТВАТА за FUN-a предстоящ утре (т.е. днес)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
хм аз като взимах под наем (не от .бг) и имаше 1200 евро кауцион. В договора пишеше че ако я изкарам на: изредени разни еди-кво си еди-кво си, и: съзтезание или я ползвам за тест-кола, веднага ми отлитат 1200-те независимо дали е без грам забележки + могат да ме съдят...
просто ми стана интересно тук не е ли така, или си намерил фирма която не го е включила, или си смел просто и затова се подготвяш
просто ми стана интересно тук не е ли така, или си намерил фирма която не го е включила, или си смел просто и затова се подготвяш

- BMW lover
- Любовника
-
Aaa , никакви проблеми няма , само да има я върнеш цяла и в движение без поражения, иначе прави каквото искаш
В днешния случай жертва нямаше , по простата причина че все някой щеше се обади на 'лошите' и край с 4 дневната ми разходка с лодка
Алфата е здрава, аз съм все още нервен че нямаше какво да карам , измръзнах и тук таме видех нещо интересно , но за кратко.
Пирона на вечерта беше новата Дачия Логан и върлия и фен

В днешния случай жертва нямаше , по простата причина че все някой щеше се обади на 'лошите' и край с 4 дневната ми разходка с лодка

Алфата е здрава, аз съм все още нервен че нямаше какво да карам , измръзнах и тук таме видех нещо интересно , но за кратко.
Пирона на вечерта беше новата Дачия Логан и върлия и фен

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
от всичко на снимката - колата, природата, пистата и т.н., тази модерна и от модните подиуми взета шапка най-му отива
сигурно са служебни

сигурно са служебни

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Завиждате ли?
Само аз и Митака си имаме шапка на Дачия Логан - трепача на магистралата(трепач-> всички го утрепват).

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
TheBoss написа:Завиждате ли?![]()
![]()
Само аз и Митака си имаме шапка на Дачия Логан - трепача на магистралата(трепач-> всички го утрепват).
Много ти гила тая шапка.

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
ааааааа и аз имам шапка даже с уредих и с тениска
мнооо фешън
ама кат са возих в бегачката на Шопов мноо са забавлявах даже ми даде и каска

мнооо фешън

ама кат са возих в бегачката на Шопов мноо са забавлявах даже ми даде и каска

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- BMW lover
- Любовника
-
Кво прикритие бе
Единствено незнам след половин час с какви очи да ида и да му кажа на човеко дето дава колите 4е нещо и бяга 1 или 2 цилиндъра и неще да върви с повече от 90 км/ч

Единствено незнам след половин час с какви очи да ида и да му кажа на човеко дето дава колите 4е нещо и бяга 1 или 2 цилиндъра и неще да върви с повече от 90 км/ч

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2