Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от host » 27 Яну 2017, 13:16

ама разбирасе ... кво може да пречиш, че се вреш на всеки светофар и пречиш на нормалното движение , а не като се пъхаш в дупки ами нарочно се вреш без да има място ... никав дерт
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... len-ubiec-№-1-v-Plovdiv-700570

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 27 Яну 2017, 13:26

host написа:ама разбирасе ... кво може да пречиш, че се вреш на всеки светофар и пречиш на нормалното движение , а не като се пъхаш в дупки ами нарочно се вреш без да има място ... никав дерт
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... len-ubiec-№-1-v-Plovdiv-700570

Значииии, к'во излиза - който не бърза, да кара по правилата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от host » 27 Яну 2017, 13:28

не ... който бърза Е С ПРЕДИМСТВО пред балъците ;)

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 27 Яну 2017, 23:06

Don_Diego написа:Хората, които визираш са един невзрачен процент от всички тарикатеещи и по-никаква начин не оправдават другата част. Другата част обаче предреждат, натискат и засичат за да се вкарат в съседната лента.
Два дни обръщам внимание на табелите на колите и малцина са С/СА/СВ, ако са с такива са със скъпи коли и си мислят, че са хванали Господ за мъд*те. Та си мисля колко ли би било хубаво ако върнат гражданството :mhihi:

За съжаление си прав, точно това забелязвам последните месеци... казвам за съжаление, щото аз карам с РР регистрация в София и в началото ми беше тъпо, че ще ми свиркат и правят магарии. Стремя се да карам правилно, да не засичам, да си следя лентите (не съм от София, както се подразбира, и понякога по нови маршрути обърквам къде за наляво и къде за направо, но като си подам мигача и търпеливо изчакам си минавам и благодаря с аварийките после - е понякога не ме пускат, предвид баткавизъма на С/СВ/СА-тата, но пък и никой не ми е длъжен в крайна сметка..) и като цяло да избягвам конфликти, нямам проблеми и никой не ми е свирнал щот съм с чужда регистрация... Друг е въпроса, че служебната ми е СВ 2016-та черен джиБ и там нямам абсолютно никакви драми, дори и да карам като типичен шофер с несофийско гражданство :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 31 Яну 2017, 9:06

И тези ли облекчават трафика?
IMG_2766.PNG

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 31 Яну 2017, 9:31

Реално... да. Ще минат 3 коли, вместо една. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 31 Яну 2017, 9:41

bum_bum написа:Реално... да. Ще минат 3 коли, вместо една. :mhihi:

Реално са "спънали" нормалното преминаване през кръстовището на доста повече от 3 коли... И сега да си представим, че отдясно идва и трябва да премине линейка, пожарна, т.н. и да трябва да премине направо.. Никакъв шанс.
Но важното е, че Ганьо е най-отпред и ше мине бързо..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 31 Яну 2017, 10:36

Звучи тъпо, но реално си прав :mhihi:

1-2 коли които не се мотаят при потеглянето по никакъв начин не забавят останалите в колоната. Разбира се трябва и посоката в която се отива да не е задръстена.

На България и Гоце Делчев например от стоп линията до същинската линия на кръстовището(там където би била линията на квадрата ако имаше такъв) има място за поне една кола.

Аз си мисля, че прилагането на правилото с квадрата като в Лондон много бързо ще ни дисциплинира по отношение на предреждането и оставането в кръстовище.
Нали в един момент камерите за наблюдение се използваха активно и нарушения видени чрез тях се наказваха? Струва ми се че тази практика спря или беше драстично ограничена.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 31 Яну 2017, 10:47

Тия реално са за прибиране на книжките след като излязат от кръстовището защото освен предреждането, в 99% от случаите минават и на червен светофар, с което пък отнемат предимство.....ама кой ти обръща внимание на такива подробности, важното е ганьо да е отпред и да вика колко гоУем карач е!

По подобна схема на преминаване на Овча купел и Борис се завива посока център през 4 (ЧЕТИРИ!!!) ленти, буквално каращите направо от Каблешков трябва да стоят в кръстовището защото няма как да продължат, пътя им е запушен. Аз съм казал, че тази част на бул. Овча купел е втори ускорител на елементарни частици след тунела на Люлин :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 31 Яну 2017, 10:52

Не се правете сега на ощипани госпожици, нали на всички ни е ясно как само тоя последния ЕВЕНТУАЛНО е чакал чинно на колоната, а другите двама гастрольори са дошли от другите ленти и са пре*бали хората, които съвестно чакат на колоната. Ама сигурно са се бутнали между 6-тата и 7-мата кола, нали тогава най-много се разкъсва колоната :mhihi:

Ама дали ще минат тея, които най-много са чакали, А.К.А балъчетата :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от host » 31 Яну 2017, 12:16

Скоро ме светнаха за този канал ... дивеч има навскъде ... и то мега луд и нагъл
https://www.youtube.com/watch?v=9DGZY5o ... u.be&t=162

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6

Мнение от skoklev » 31 Яну 2017, 15:02

И как ще влязат и 3те в една лента едновременно така, че да не забавят колоната отзад? Никак! Пречат на движението и още как!
Точно на тези дето застават най-отпред на светофарите такива хубави п@тки майни им желая, че всичките спестени по 3-4мин чакане да им се съберат в писане на протоколи за ПТП!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 31 Яну 2017, 17:49

То като има между тях и задната кола 20 метра кво да пречат?
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 31 Яну 2017, 18:14

а решението е толкова просто... тези се спират, написва им се по една глоба за 250 лева примерно и после им скача гражданската отговорност със 50 лева на година за 7 години. един месец това да се прилага и всички такива хитреци на дребно дето всъщност бързат заради самото бързане ще изчезнат.

въпрос на воля на управленците... и си идваме на думата.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 31 Яну 2017, 18:20

винаги пречат, такива много рядко тръгват на светофара навреме и отзад първа кола ако си никога не можеш да тръгнеш нормално ами трябва да ги чакаш и оттам страда цялата колона.. е сега тамън същата ситуация на тунела на люлин, аз първа кола и двама пред мен :conf: да кажеш да бързат хубаво, ама като тръгнаха и си карат нормално, а пред тях никой.. и им се развали и на двамата вечерта и толко стрес и за какво, за 3мин по-рано...

такива просто са за глоба за червен светофар, защото реално са преминали линията..

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата