Проблем с нафтова помпа E46 320D 150hp фейслифт!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Проблем с нафтова помпа E46 320D 150hp фейслифт!!!
Зздравйте моля ви някои да ми прати снимка на това реле че тук нещо бъгва и не виждам снимките благодаря предварително.
- paxtara
- кандидат ентусиаст
-
ivannoff написа:Зздравйте моля ви някои да ми прати снимка на това реле че тук нещо бъгва и не виждам снимките благодаря предварително.
и аз ще помоля някой да пусне снимка какво представлява че не се отварят снимките
BMW
- andreev_79
- Потребител
-
Здравейте и при мен проблема е подобен модела е E46 320D 150hp фейслифт 2004г. Проблемът започна началото на есента, давам контакт и не чувам въпросната помпа, която при мен се намира под купето, същевременно с това стрелката за температурата на таблото залепва в крайно дясно -положение прегряла. Това е при първи старт на студен двига. След няколко давания на контакт релето,което е под жабката се чува да щраква, помпата завърта и стрелката за температурата вече показва коректно, тогава колата пали от раз. И с течение на времето това започна да зачестява, в момента за да запаля са ми нужни от порядъка на 10-15мн. активно включване и изключване от контакт докато чуя релето и помпата. Смъкнах въпросното реле почистих го, въпреки че нямаше нужда - беше си добре. Но проблема си остана. Направиха ми диагностика, мисля че програмата беше Делфи или нещо такова, като грешка излезе - клапан високо налягане. Та се питам - в темата по горе става въпрос за датчик високо налягане, който се намира на рейката, а на диагностиката ми излиза клапан високо налягане - за едно и също нещо ли става въпрос и какво в крайна сметка трябва да сменя.
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
andreev_79 написа:Здравейте и при мен проблема е ........
Смени релето като за начало - 20тина лева е и ако тогава пак не я чуваш в дадени моменти, значи е тръгнала да си заминава .. Иначе в студа има вариант и нафтата да става на желе и затова да спира.
Другия приятелски съвет който бих дал на всички, е като сменяте помпата с нова, не правете компромис качеството ..
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2