Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Бързи въпроси и отговори
drago9205 написа:Колега според мен не се занимавай с глупости - няма как да изкараш впечатляващ звук от 4-цилиндров дизел. 100% съм сигурен, че и от останалите колеги ще получиш подобно мнение
По-добре парите за подобни интервенции ги вложи в поддръжка, ретрофит, ремап или нещо, на което наистина ще се зарадваш
Не съм много убеден в това,колегата Митака е с прави тръби ,с два изхода тип 335 и звучи дооста добре ,на същия мотор.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
b00st написа:По темата, наскоро ми светнаха лампите на ABS, DSC и спирачката в жълто, при което нямах DSC и никакъв тракшън контрол.
e36-цата редовно го правеше, но след като пренощува в гараж всичко беше ОК..
Ако и при теб гасне след това си мисля, че не трябва да се притесняваш.
Нямам търпение да се вдигне малко над 0-та да измия тая химия, че направо съм бесен като си гледам колата така

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Bexim написа:b00st написа:По темата, наскоро ми светнаха лампите на ABS, DSC и спирачката в жълто, при което нямах DSC и никакъв тракшън контрол.
e36-цата редовно го правеше, но след като пренощува в гараж всичко беше ОК..
Ако и при теб гасне след това си мисля, че не трябва да се притесняваш.
Нямам търпение да се вдигне малко над 0-та да измия тая химия, че направо съм бесен като си гледам колата така
И аз искам да я измия, много е гадно... Явно тия коли са направени за пътища, където ги чистят.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
и аз днеска прибуксувах 2-3 мин напред назад, да изскоча от един сняг/лед и малко едната кора от единия край към подкалника се е поотворила и само утре да качи над 0 я измивам преглеждам корите отдолу и я затварям вече за постоянно в гаража!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Gqbriel написа:drago9205 написа:Колега според мен не се занимавай с глупости - няма как да изкараш впечатляващ звук от 4-цилиндров дизел. 100% съм сигурен, че и от останалите колеги ще получиш подобно мнение
По-добре парите за подобни интервенции ги вложи в поддръжка, ретрофит, ремап или нещо, на което наистина ще се зарадваш
Не съм много убеден в това,колегата Митака е с прави тръби ,с два изхода тип 335 и звучи дооста добре ,на същия мотор.
Ще се радвам да чуя подобна интервенция на живо. Все пак аз съм леко против подобни неща на коли без много потенциал (пак има потенциал де, с ремап на 200-тина коня далеч не е бавна кола, но не е и състезателна/спортна).
- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е90 320д
Колеги, за дългите светлини на е90ка с оригинален ксенон, какви крушки да сложа. Искам да свети бяло, защото сега ме дразни този халоген. Но искам също и да светят добре. Някъква марка лед крушки или направо ксенон
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Nukem написа:и аз днеска прибуксувах 2-3 мин напред назад, да изскоча от един сняг/лед и малко едната кора от единия край към подкалника се е поотворила и само утре да качи над 0 я измивам преглеждам корите отдолу и я затварям вече за постоянно в гаража!
Абе пука ти,ама ти пък я продаваш май,аз газя наред,ще гледам на пролет,а и май факта,че влиза за цялостна боя малко ме успокоява и не мисля въобще.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
sacrament написа:Колеги, за дългите светлини на е90ка с оригинален ксенон, какви крушки да сложа. Искам да свети бяло, защото сега ме дразни този халоген. Но искам също и да светят добре. Някъква марка лед крушки или направо ксенон
osram nightbreaker ама животът им е по-къс от този на обикновената H7
- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е90 320д
Как да я махна тази емблема без да надраскам боята. Май е метална или алуминиева, твърда е на допир и не е двоино залепваща.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Пистолет за топъл въздух / сешоар, WD40 и търпение или мега силна пароструйка.
sacrament написа:Колеги, за дългите светлини на е90ка с оригинален ксенон, какви крушки да сложа. Искам да свети бяло, защото сега ме дразни този халоген. Но искам също и да светят добре. Някъква марка лед крушки или направо ксенон
Аз си поръчах ЛЕД крушки бели, оня ден дойдоха, но много студено и не ми се занимава сега да ги разгадавам как се сменят. Ако някой знае лесен начин да се сменят, може да каже, че като гледам в нета свалят гуми, подкалници... Мен ме дразни понеже енджъла ми е бял, а дългите са ми като дневни и е кофти да са жълти.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
Gqbriel написа:Nukem написа:и аз днеска прибуксувах 2-3 мин напред назад, да изскоча от един сняг/лед и малко едната кора от единия край към подкалника се е поотворила и само утре да качи над 0 я измивам преглеждам корите отдолу и я затварям вече за постоянно в гаража!
Абе пука ти,ама ти пък я продаваш май,аз газя наред,ще гледам на пролет,а и май факта,че влиза за цялостна боя малко ме успокоява и не мисля въобще.
Ти виж какви пари са корите отдолу, а то при е90, не е като да няма...
Айде филм да ви вкарам - на старата като й свалих корите, че имах една ревизия изкарах над кило кал и пръст.. `Гениално` са измислени..

FREE SPIRIT
Колега, принципно караме кой знае какви коли, ама се предполага, че 2 кори няма да ни оставят гладни.
Аз не съм си купил хДрайв да го държа зимата в гаража. Не че имам гараж, ама..
Нали цялата идея е да ти доставя удоволствие, а не да броиш колко пари си дал за нея, че иначе трябва да сменяме марката. 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Bexim написа:Gqbriel написа:Nukem написа:и аз днеска прибуксувах 2-3 мин напред назад, да изскоча от един сняг/лед и малко едната кора от единия край към подкалника се е поотворила и само утре да качи над 0 я измивам преглеждам корите отдолу и я затварям вече за постоянно в гаража!
Ти виж какви пари са корите отдолу, а то при е90, не е като да няма...
Айде филм да ви вкарам - на старата като й свалих корите, че имах една ревизия изкарах над кило кал и пръст.. `Гениално` са измислени..
Споко, със сигурност са по-добре направени от старите. В Е36-цата като погледнеш отгоре се виждаше земята долу и мотор, ролки, ремъци ставаше на г*с зимата. Сега всичко е чисто поне като отворя капака.
И аз мислех моята да я забутам в гаража зимата и да карам няква друга кола, ама кат помислих логика не видях. Плащам ѝ каско, граждански, данъци, нови зимни гуми, обслужване не знам си кво, хвърлил съм сумати пари само за да се движи тая кола на пътя и кво да я туря в гаража за 3 месеца къде през тва време само ще и пада пазарната цена, като на всяка 3та серия, ако беше Bentley Continental сигурно щях, ама не е

Карайте си колите и си носете новите дрешки.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
b00st написа:Карайте си колите и си носете новите дрешки.
Много точно казано, а и всичко се прави! На мен са ми плащали подкалник по каско..

Другото е, че като е зверски мръсна също много ме кефи..

FREE SPIRIT