E30 от Дупница или Горубляне?!?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Е30-ски

E30 от Дупница или Горубляне?!?

Мнение от Memphys » 18 Дек 2006, 22:47

Здравейте, чудех се дали се намират 318 иС-ки в дупница или на горубляне и някой ходил ли е и въобще заслужава ли си? Ако някой си е купувал кола от там да каже впечатления. Мерси
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Re: E30 от Дупница или Горубляне?!?

Мнение от SlipKnoT » 18 Дек 2006, 22:49

Няма и да ти кажа да си знаеш, че читави колици излизат трудно и не тряя да чакаш по 1 седмица за да ходиш да ги гледаш щото както виждаш ги купуват и никога няма да можеш да се сдобиеш с такава.

steen: използвай бутона за цитат само когато е нужно ;)

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 18 Дек 2006, 22:56

на горубляне няма Е30-ки, а ако се намери някоя случайно то тя няма да е читава или ще е ''милионер-ка'' :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Memphys » 19 Дек 2006, 0:00

Ясно, пак ще се чака :cry:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e28 e30 e38

Мнение от prostia » 19 Дек 2006, 1:27

на горубляне няма е30-ки преди две седмици обикалях но не видях нито една не ми се вярва и в дупница да намериш просто тиа коли поостаряха и никои не ги внася по борсите можеш да си намериш само по часни обяви нещо по читаво но от борса просто забрави
уважаваи мързела тои ти помага
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Дек 2006, 1:53

преди 3 години като си взимах първата Е30, беше голяма мъка... поне 20 коли съм изгледал за 4-5 месеца. като се има предвид, че тогава нищо не отбирах от автомобили. така че само от познати от форума или с много търпение по частните обяви или внасяне от чужбина.
за мен този модел си е само за маниаци ;)

пожелавам ти късмет в търсенето!
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Niko M3 » 19 Дек 2006, 16:08

И според мен най добре е от чужбина , тука доста трудно ще намериш някоя читава :roll:
Супер. Сега отиди да си купиш opel нафтичка и ще се возиш от сервиз до сервиз икономично :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Memphys » 19 Дек 2006, 21:14

То и аз натам се насочвам, ама някой знае ли как ще са нещата след нова година, ще поевтинеят ли или напротив, защото чувам всякакви мнения?

steen: използвай бутона за цитат само когато е нужно
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 20 Дек 2006, 0:44

Най-добре изчакай то и без това останаха 2 седмици според мен ще ти е разход само докарването освен ако не искаш да си вземаш акцизна въпреки че то би трябвало и акциза да отпадне.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 20 Дек 2006, 12:07

вече не мога да се сдържам чакам да минат само две седмици и да хукна до ФРГ за едно Е30
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 20 Дек 2006, 17:06

@
Memphys написа:Ясно, пак ще се чака :cry:

:nono:

[steeN] написа:преди 3 години като си взимах първата Е30, беше голяма мъка... поне 20 коли съм изгледал за 4-5 месеца. като се има предвид, че тогава нищо не отбирах от автомобили. така че само от познати от форума или с много търпение по частните обяви или внасяне от чужбина.
за мен този модел си е само за маниаци ;)

пожелавам ти късмет в търсенето!

Търсене му е майката, с чакане нищо няма да стане;)

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Memphys » 20 Дек 2006, 21:39

Е да де, в сми че ще чакам да се появи обява
Изображение

Аватар

Мнение от saarak » 23 Дек 2006, 19:58

Преди 2-3 месеца като купувах мойта обиколих и Горубляне и Дупница. Нито в Дупница нито в Горубляне видях Е30. На връщане видях една в Перник, но то беше дизелово комби ... Най-добрия начин е по обяви - звъниш, гледаш и като ти хареса - отвличаш я - аз гледах няколко и в крайна сметка взех първата която си харесах още на картинката.

Успех пожелавам в търсенето. :D
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Дек 2006, 18:07

Преди 3 месеца като купувах моята я търсих около месец по обяви и най - накрая се ядосах хванах един авер и с неговата кола по градовете по всички обяви.
Резултата е 200лв. за бензин (и на двете коли) над 1000 изминати км. за два дни и BMW Е30 316 М40 1988г. за 2500лв. в ПЕРФЕКТНО състояние без забележки диамантено черен металик с някоя и друга екстра и нови гуми (само лети джанти нямаше).
В момента тече процеса по префасониране по мой вкус и по унищожаване на новите гуми.
Благодарен съм на човека че незнаеше какво бижу продава.
Смисълът на целия разказ беше да ти кажа да не се отчайваш и да не чакаш ами тръгвай по пътя и отнасяй любимата кола и успех!!!

И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Назад към E30