Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

Мнение от vicho » 09 Яну 2017, 12:29

:!: 330cd са само с диодни стопове, какво правят тези на снимката - НЕ ЗНАМ и не искам да знам :kuku:
:!: рекарото е от преди фейслифт, но поне е рекаро...
:!: менте ///м3 предната броня стои отвратително
:!: доколкото виждам е монтиран китайски парктроник върху оригинална м-техник задна броня :shock:
:!: 10,000 лв ... аз не бих...

все пак, ако се позанимае човек с дребни средства може да заприлича на кола :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E92 335xi
Мечтае да кара: BMW E92 M3 / BMW M2 Competition

Мнение от dpopov » 09 Яну 2017, 14:04

poznatatrupka написа:Здравейте,оглеждам се за Е46 дизел,фейслифт.Някакви впечатления за тази?

http://www.cars.bg/c1923586

Може и по снимките,разбира се,всичко ще ми е от полза.

Струва ми се, че има разлика в луфта на предния капак. Отдясно е малко повече, но това нищо не значи, просто си струва да се погледне повече там. Гумите са показани, че имат грайфер, но е добре да се погледне кой DOT са.

Дясната седалка ми изглежда по-износена oт лявата, може и да се бъркам. 7к за толкова орязана кола и със съмнително минало, аз никога не бих дал. Да не говорим ,че никога не бих отишъл в Автокъща да си купувам кола. Има доста читави в мобилето за 9-10к, та дори и 330д купе (което е уж най-скъпото).

Дано съм помогнал с нещо. Това е личното ми мнение, btw.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car,
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 325i
Мечтае да кара: Балканче
Детайли за колата: M54B25

Мнение от Tunturi » 09 Яну 2017, 14:38

В тази кола няма нищо М в нея нито седалки, нито волан, нито таван, нито задна броня. Предната очевидно е сменяна с такава от М и до там, а може би и да е била удряна от пред. А екстрите са никакви, трудно е да намериш с толкова малко ексти facelift-ов модел. Другите неща изглеждат прилично, но на тая цена е пълен абсурд.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 09 Яну 2017, 18:57

Tunturi написа:В тази кола няма нищо М в нея нито седалки, нито волан, нито таван, нито задна броня. Предната очевидно е сменяна с такава от М и до там, а може би и да е била удряна от пред. А екстрите са никакви, трудно е да намериш с толкова малко ексти facelift-ов модел. Другите неща изглеждат прилично, но на тая цена е пълен абсурд.

Остави че има само една измислена М броня отпред ами е безумно скъпа за годините и екстрите си.
Барем регистрация да имаше.
Изобщо не си заслужава!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше M54 , сега N53
Мечтае да кара: нормално
Детайли за колата: КомБееее

Мнение от Stoqnchev » 09 Яну 2017, 22:12

vicho написа::!: 330cd са само с диодни стопове, какво правят тези на снимката - НЕ ЗНАМ и не искам да знам :kuku:
:!: рекарото е от преди фейслифт, но поне е рекаро...
:!: менте ///м3 предната броня стои отвратително
:!: доколкото виждам е монтиран китайски парктроник върху оригинална м-техник задна броня :shock:
:!: 10,000 лв ... аз не бих...

все пак, ако се позанимае човек с дребни средства може да заприлича на кола :roll:

Видях , че си доста активен в тази тема ( и още няколко човека ) та имам следния въпрос ,
мой приятел си е харесал пълен М- пакет за неговата Е46-ца , но понеже е свален от колата и не знае дали е оригинален или някое Тайванско менте , има ли някакви отличителни белези по броните за достоверност за оригинал или поне по какво се различават ментетата от оригинала ??
Големия мотор е като спестените пари , имаш ги! ама не винаги ти трябват.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: спокойно
Мечтае да кара: по хубави български пътища

Мнение от A-style » 10 Яну 2017, 0:17

dpopov написа:
A-style написа:Това някой гледал ли го е, някакви впечатления на живо http://m.mobile.bg/details/11473702510671373

Колега, виждам, че питаш само за впечатления наживо, но дано си забелязал разминаванията в предна броня и няколко лайсни. Явно като са я пребоядисвали са изпочупили щипките и са ги закрепили :D От там може да се предположи, че и самото пребоядисване не е било мн качествено (или пък не).

На едната снимка ауспусите са сток, на други са сменяни. Обърни внимание на задницата, ако ходиш наживо. Също, копчелъците за прозорците ми изглеждат да са от седанче, в което няма нищо лошо, но щом е сменяно - може да има скърцащи елементи от счупени щипки (again).

Колата е със pre-facelift стопове, а със facelift фарове (в което няма нищо лошо), увери се, че тия пръскалки отпред работят.

Като цяло количката въобще не е лоша, правена е с вкус (дано да е правена качествено). Наблюденията ми са само от снимките и горните неща са само предположения/предложения да се погледнат нещата наживо по-отблизо. Не твърдя, че са истина. :–)

P.S. : На мен лично не ми допадат толкова много тунинг компоненти, но това си е само за мен :)

Благодаря Ви колеги за професионалната критика към купето , задната броня си личи на една от снимките ,че е с нова боя(даже е на облаци) задължително е имала интервенци отзад с тези стопове и бронята ! :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 10 Яну 2017, 1:14

То това купе сивото смени сигурно 5 собственика за 2 години.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 10 Яну 2017, 10:00

Stoqnchev написа:Видях , че си доста активен в тази тема ( и още няколко човека ) та имам следния въпрос ,
мой приятел си е харесал пълен М- пакет за неговата Е46-ца , но понеже е свален от колата и не знае дали е оригинален или някое Тайванско менте , има ли някакви отличителни белези по броните за достоверност за оригинал или поне по какво се различават ментетата от оригинала ??

парт номера и щампи на bmw :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар
Кара: e39 530d
Мечтае да кара: e39 M5
Детайли за колата: 98''

Мнение от L0wTeCh » 11 Яну 2017, 18:32

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=16fbv0

Колеги, мнение за този автомобил? Изглежда доста истински, но и малко висока цена.Някой гледал ли го е на живо ? :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Мнение от choio » 11 Яну 2017, 21:42

L0wTeCh написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11473408452848370&slink=16fbv0

Колеги, мнение за този автомобил? Изглежда доста истински, но и малко висока цена.Някой гледал ли го е на живо ? :yes:

Колата е на колега от форума разгледай обявата и си го питай направо него :yes: и не бих казал че цената е висока...колко според теб трябва да е цената на такъв автомобил...както ти каза истинска кола има истинска цена :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E92 335xi
Мечтае да кара: BMW E92 M3 / BMW M2 Competition

Мнение от dpopov » 11 Яну 2017, 22:39

L0wTeCh написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11473408452848370&slink=16fbv0

Колега, колата изглежда като истинско бижу. Вярно, че влиза в ценовата категория на купетата, ама напълно си заслужава, по снимки. Ходи да я гледаш и да я качваш на компютър и ще намериш отговори на всичките си въпроси.

Успех!
Understeer is when you hit the wall with the front of the car,
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3 F25 35i LCI M sport

Мнение от dobry46 » 12 Яну 2017, 9:49

viewtopic.php?f=46&t=412178

ето я линка на обявата във форума и съответно профила на продавача :yes:
заслужава си според мен колата и цената съответно :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от ivan 330d » 13 Яну 2017, 9:41

10000 за е46??? Защо изобщо се коментират такива коли незнам. Тея 15-20 годишни таралясници на такива цени,трябва да се игнорират,или да им се обръща внимание с насмешка.
иванко

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 325i
Мечтае да кара: Балканче
Детайли за колата: M54B25

Мнение от Tunturi » 13 Яну 2017, 12:38

ivan 330d написа:10000 за е46??? Защо изобщо се коментират такива коли незнам. Тея 15-20 годишни таралясници на такива цени,трябва да се игнорират,или да им се обръща внимание с насмешка.

Тя ако е обслужена и всичко не е чак толкова много. Аз взех моята за 7.5к(бая по скромна от тази и като екстри и като цена, ама цената уж) после имаше еко такси кат и т.н. Отделно боднах навигация и вложих някакви пари за да я направя по мой вкус да я обслужа и да и оправя някои друг проблем и нови зимни гуми. Общо взето пак 10к отидоха нещата. Докато тука ако всичко е наред а и колата с вкус е пипната се качваш и караш. Трудно е да се намери читава е46 и точно за това която е в топ състояние ще си държи цена, а и като има екстри като тези...Да не говорим и че колегата дето продава колата се предполага че сигурно ще смъкне някой лев надоло. Но трябва да се види на място все пак дали няма проблеми по нея че се пак пък да дадеш 10к за стара кола на по както каза 15-тина готинки и да е с дефекти пак не върви.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 13 Яну 2017, 12:40

Някой скоро не е гледал цените в autoscout и се чуди на е46 за 10к, ми то има и за 20к да ти кажа :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E46