БМВ Х3 понякога не запалва
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
БМВ Х3 понякога не запалва
здравейте колеги,колата е бмв х3 2004г 3.0 дизел
проблема е ,че
понякога стрелката на температурата забива в крайно дясно и не пали,когато върна няколко пъти ключът след няколко пъти и стрелката си застане на реалното си положение и пали веднага
проблема е ,че
понякога стрелката на температурата забива в крайно дясно и не пали,когато върна няколко пъти ключът след няколко пъти и стрелката си застане на реалното си положение и пали веднага
Re: БМВ Х3 понякога не запалва
Може да е датчика за температурата на антифриза ,пробвай да му напръскаш буксата с контактен спрей.
Закачи го на диагностика все пак ,трябва да е записало грешка.
Закачи го на диагностика все пак ,трябва да е записало грешка.
Последна промяна hummer на 13 Дек 2016, 20:45, променена общо 2 пъти
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
hummer написа:Може да е датчика за температурата на антизриза ,пробвай да му напръскаш буксата с контактен спрей.
колега става вапрос за този датчик където е на термостата ли
Виж къде е при мен на е39 3.0д ___
http://workshop-manuals.com/bmw/5_serie ... ystem_(m57)/62__sensor_for_control_unit/2_ra__replacing_coolant_dual_temperature_switch_(m57)/page_915/
http://workshop-manuals.com/bmw/5_serie ... ystem_(m57)/62__sensor_for_control_unit/2_ra__replacing_coolant_dual_temperature_switch_(m57)/page_915/
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
hummer написа:Виж къде е при мен на е39 3.0д ___
незнам защо но немога да го отворя този линк,може ли да ми кажеш горе доло каде се намира този датчик
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
да видях го каде е ,мерси колега за инфото,благодарности
- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Не се занимавай с температурни датчици, забива ти К-bus шината или не се възбужда компютъра на двигателя. Причини много, трябва коректен подход към проблема.
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
DiGital написа:Не се занимавай с температурни датчици, забива ти К-bus шината или не се възбужда компютъра на двигателя. Причини много, трябва коректен подход към проблема.

Няма ли да е записало някаква грешка, аз като имах проблем с I-bus показваше някаква грешка (не помня беше отдавна) И една сурия неща не работеха.
- oci
- старши ентусиаст
-
hummer написа:Няма ли да е записало някаква грешка, аз като имах проблем с I-bus показваше някаква грешка (не помня беше отдавна) И една сурия неща не работеха.
По скоро няма CAN комуникация
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
oci написа:hummer написа:Няма ли да е записало някаква грешка, аз като имах проблем с I-bus показваше някаква грешка (не помня беше отдавна) И една сурия неща не работеха.
колеги благодаря ви за полезната информация,ще я вода на диагностика

- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
igra4a_bmw написа:oci написа:hummer написа:Няма ли да е записало някаква грешка, аз като имах проблем с I-bus показваше някаква грешка (не помня беше отдавна) И една сурия неща не работеха.
колеги проблема започва да става все по често-даваш контакта стрелката на температурата забива в червеното,не пали
на диагностика няма грешки,някой може ли да даде съвет
- oci
- старши ентусиаст
-
igra4a_bmw написа:igra4a_bmw написа:oci написа:hummer написа:Няма ли да е записало някаква грешка, аз като имах проблем с I-bus показваше някаква грешка (не помня беше отдавна) И една сурия неща не работеха.
колеги проблема започва да става все по често-даваш контакта стрелката на температурата забива в червеното,не пали
Или проблем с кан комуникация или моторен компютър
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
oci написа:igra4a_bmw написа:igra4a_bmw написа:oci написа:hummer написа:Няма ли да е записало някаква грешка, аз като имах проблем с I-bus показваше някаква грешка (не помня беше отдавна) И една сурия неща не работеха.
Или проблем с кан комуникация или моторен компютър
а има ли вероятност да няма хубава връзка или неработещ сензор ниво вода ,които дава сигнал на релето там и забранява на автомобила да запали.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2