Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

Мнение от nick87 » 31 Дек 2016, 12:51

Tunturi написа:Че цената е много надута да ама че мотора е беля си зависи от екземпляра. Карах 5 години същия двигател и си бях доволен от него сменени бяха гарнитура глава, картер и при масления филтър, което за 5 години каране си е нормално (то ги смених малко след като я взех де). Ако търсиш икономия от разход на гориво бих казал че си е най сполучливия двигател и мощтноста му не е толкова лоша за годините си.

Много благодаря за коментара, колега! Возил съм се веднъж на кола с този двигател и много ми хареса! :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 31 Дек 2016, 17:02

nick87 написа:
Tunturi написа:Че цената е много надута да ама че мотора е беля си зависи от екземпляра. Карах 5 години същия двигател и си бях доволен от него сменени бяха гарнитура глава, картер и при масления филтър, което за 5 години каране си е нормално (то ги смених малко след като я взех де). Ако търсиш икономия от разход на гориво бих казал че си е най сполучливия двигател и мощтноста му не е толкова лоша за годините си.

Много благодаря за коментара, колега! Возил съм се веднъж на кола с този двигател и много ми хареса! :)

Ксенона май е слаган допълнително, съдейки по лайтмодула. Което не е лошо де, май е оригинален. Просто има врътката за настройване на фаровете, която на фабрично сложен ксенон май я няма.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Ba4kO » 02 Яну 2017, 19:42

vicho написа:
Yachev написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11409832818245947&slink=h5864i

Добре е направена като за обръщана дирекция. :mrgreen:

и по-добри сме виждали... :paranoid: , но да... момчета я кара и продава от години (буквално)

на мен ми се струва скъпа, липсват и 10-на ъпгрейда :angel:

Добре, при липса на други подобни обяви, тази заслужава ли си? Добавена е газчица. Много малко седани 6-таци с 4/5 врати има на добра цена.
Гледам и Швейцарската(синята).

Имам нужда от смяна на е36-цата, защото се редуват вече проблем след проблем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 03 Яну 2017, 14:02

Ba4kO написа:Добре, при липса на други подобни обяви, тази заслужава ли си? Добавена е газчица. Много малко седани 6-таци с 4/5 врати има на добра цена.
Гледам и Швейцарската(синята).

Имам нужда от смяна на е36-цата, защото се редуват вече проблем след проблем.

около 9,000лв - да, а при положение, че търсиш точно такава направо си изглежда примамливо...

аз не съм я гледал за да кажа, дали е добра колата, просто казвам историята, която знам... :roll:

п.с. ако мислиш, че с е46-ците няма проблеми и те станаха на някоя друга годинка (моята xls-ска таблица расте с часове) :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 03 Яну 2017, 14:29

vicho написа:п.с. ако мислиш, че с е46-ците няма проблеми и те станаха на някоя друга годинка (моята xls-ска таблица расте с часове) :mhihi:

То, ако си мислите, че при е90 се пести.. :lol:
Пробегът си е пробег.. Да, с годините се обаждат някои големи простотии, като радиаторче на парното, например, но винаги има какво да се прави по една кола втора ръка, еле пък ако си се кара.. :confused:
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

Потребител
Аватар

Мнение от Nikondo » 04 Яну 2017, 15:41

Кажете за тази:
http://www.cars.bg/c1940238
Изглежда доста добре( специално салона). По снимки нищо не се вижда, разбира се, но изглежда запазена. Дали е обръщан волана?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 04 Яну 2017, 16:59

Nikondo написа:Кажете за тази:
http://www.cars.bg/c1940238
Изглежда доста добре( специално салона). По снимки нищо не се вижда, разбира се, но изглежда запазена. Дали е обръщан волана?

Тази доста съм я гледал на обява и определено бих я видял на живо. Грабва окото, да не кажа, че си ми харесва направо.. Цената е много добра. Даже на един приятел я набутвах, да си вземе 2,8, но той си има други приоритети в момента.
Не мисля, че е обръщана, но на место ще вземеш ВИН и ще я провериш..
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 325i
Мечтае да кара: Балканче
Детайли за колата: M54B25

Мнение от Tunturi » 04 Яну 2017, 20:10

По снимките се вижда че екстрите не са всичките. Това което се вижда е че облегалката задната не пада, няма подгрев на предните седалки и не е с Hardman Kardman озвучение, ел щора също няма отделно то май преди фейса го нямат като екстра но не съм сигурен няма датчик за дъжд или светлина, въпреки това изглежда прилично, но нямаше как да не се хвана за това че пише че е с всички екстри. А и задния подлакътник не е като барче а сигурно и още има :dunno: . Но на тая цена толкоз съвсем в реда на нещата си е стига всичко да си и е наред :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0D 218 (2008)
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: Карал:
520i e39 (97г)
e46 coupe 323 (2.5) 170 HP (2000г)

Мнение от SlavchoSlavchev » 04 Яну 2017, 20:42

Здравейте колеги,

На кратко - карам е39, но го продадох. В момента съм се насочил към е46 купе (няма как да очаквам същото поведение). Ходих да гледам вече няколкото езкемпляра и общо взето стигнах до мнение, че много хора те смятат за балък от сорта на 328ца с обръщан волан (била е десен, сега е ляв), боята мисля, че нямаше елемент по който да не трябва пребоядисване, салона беше изкъртен и нямаше никакви екстри (само единия шибидах и ел. седалките). За тази кола ми поискаха 6.7 2000г на 250 хил (не се знае реални или не).

Харесах си една от Плевен - http://www.cars.bg/c1916642.

Някой да сподели как му се вижда, дали пък случайно не е ходил да я гледа. Всеки коментар ще е от полза, защото не ми се пътува от София за някои таралясник дето са го спретнали за някоя друга снимка :)

Благодаря на отзовалите се !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530D

Мнение от bmw20009 » 04 Яну 2017, 21:30

SlavchoSlavchev написа:Здравейте колеги,

На кратко - карам е39, но го продадох. В момента съм се насочил към е46 купе (няма как да очаквам същото поведение). Ходих да гледам вече няколкото езкемпляра и общо взето стигнах до мнение, че много хора те смятат за балък от сорта на 328ца с обръщан волан (била е десен, сега е ляв), боята мисля, че нямаше елемент по който да не трябва пребоядисване, салона беше изкъртен и нямаше никакви екстри (само единия шибидах и ел. седалките). За тази кола ми поискаха 6.7 2000г на 250 хил (не се знае реални или не).

Някой да сподели как му се вижда, дали пък случайно не е ходил да я гледа. Всеки коментар ще е от полза, защото не ми се пътува от София за някои таралясник дето са го спретнали за някоя друга снимка :)

Аз не биях я купил, най вероятно е ръждилник, с АСЦ е, няма мулти и др екстри :) Като цяло колкото и да изглежда запазена цената не е оправдана :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 04 Яну 2017, 22:19

Стои от лятото?? Това е малко притеснително.
Има хубави екстри.
Трябва да се види на живо.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0D 218 (2008)
Детайли за колата: Карал:
520i e39 (97г)
e46 coupe 323 (2.5) 170 HP (2000г)

Мнение от SlavchoSlavchev » 05 Яну 2017, 9:44

bmw20009 написа:

Аз не биях я купил, най вероятно е ръждилник, с АСЦ е, няма мулти и др екстри :) Като цяло колкото и да изглежда запазена цената не е оправдана :)

То на снимки всичките ги догаждат, но честно казано не мога да разбера защо купетата са толкова скъпи? Ако сравним седан и купе разликата е г/д 1, 1.5к отгоре. Какво против АСЦ-то имаш? Аз на е39та имам, но нищо лошо не съм забелязал.

Като цяло гледах форумите, но съветите са след като я купиш - за преди това си е голяма доза късмет, защото доста добре замазват положението :dunno:

Потребител
Аватар
Кара: E46 330D
Мечтае да кара: E92 M3

Мнение от DanielXS » 05 Яну 2017, 11:21

Здравейте, предстои ми покупката на първото БМВ и съм се спрял на E46 Ci. Интересно ми е обаче какви са стандартните екстри на 320Ci примерно. Виждал съм седан с климатик, но пък никога не съм виждал купе без климатроник, което ме навежда до мисълта че е стандартна екстра при купето и всички го имат. По същия начин май всички купета имат 4 ел. стъкла. В много от обявите доста преувеличават с екстрите. Пишат предни, задни и странични еъгбегове, борд компютър, макар че няма BC копчето, даже съм виждал най-обикновен салон да го пишат че бил RECARO. Искам да се информирам малко преди да купувам, за да знам поне за какво си давам паритe :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Яну 2017, 12:43

айде на промоцията

BMW 330I M-Sport
Vraca, Vratsa, Bulgaria
8,500 лв.

BMW 330I М-Sport пакет с газов инжекцион. Обслужен, без забележки. За повече инфо на лични или 0883360237

Изображение

Изображение
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар
Кара: каквото намери

Мнение от s0me0ne » 05 Яну 2017, 14:54

8500 за обръщалка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По коледа стават чудеса... ама май мина :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към E46