Какви жени харесвате?
Модератор: Общи модератори
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Re: Какви жени харесвате?
nqmam_bmw написа:Ама за жените в БГ това не е важно, защото повечето не са меркантилни.
И един мармот там шоколад, станиол, а-у

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Много замря тука е! Явно доста отидоха в темата за тунинга без чип, ама като я заключиха можете да се връщате... 

- dreadx
- младши ентусиаст
-
ха така - жената, какъвто и тунинг да си направи - ако нема чип.. не ми я хвалете.. ;)
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
dreadx написа:ако нема чип...

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Във фитнеса дето ходя има една доста дърта, доста тунингована и ... много ѝ шарят очите... 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Понеже е доста интересно какво в същност е мнението на другата страна , след кратко търсене по темата се оказва че жените не си избират мъжете по вторични полови белези ! Те ги избират по критерии които следния коментар напълно обобщава
Е, не напълно де .
Тезата доразвита :
Незнам дали има някаква връзка , но поговорката "хубавите ябълки прасетата ги ядат " силно ми напомня някои факти от реалноста

идеалът ми за мъж е
много богат, не толкова умен и не толкова красив за да не ми го вземат.
Е, не напълно де .
Тезата доразвита :
Моят идеал за мъж е Вин Дизел....честно, и фигурата и лицето и темперамента (може би защото и моя е подобен), и гласа му...да ми мърка на уше...Еххх, мечти, мечти. Освен това забравих да кажа, че трябва да е и богат, и да обича животните, да може да готви вкусно, в леглото да е лъв и да ме кара да крещя от удоволствие (в отговор на въпроса за сантиметрите-колкото повече, толкова по-добре!). Но, скъпи ми приятели, това е само мираж и го има само във фантазията ми, наравно и на един рафт съм ги сложила със големите шоколади,които "ям" постоянно(мислено) и детската ми мечта "да съм принцеса
Незнам дали има някаква връзка , но поговорката "хубавите ябълки прасетата ги ядат " силно ми напомня някои факти от реалноста

Последна промяна Jordana на 22 Дек 2016, 22:37, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Jordana написа:Моят идеал за мъж е Вин Дизел....честно, и фигурата и лицето и темперамента (може би защото и моя е подобен), и гласа му...да ми мърка на уше...Еххх, мечти, мечти. Освен това забравих да кажа, че трябва да е и богат, и да обича животните, да може да готви вкусно, в леглото да е лъв и да ме кара да крещя от удоволствие (в отговор на въпроса за сантиметрите-колкото повече, толкова по-добре!). Но, скъпи ми приятели, това е само мираж и го има само във фантазията ми, наравно и на един рафт съм ги сложила със големите шоколади,които "ям" постоянно(мислено) и детската ми мечта "да съм принцеса
Toва със сантиметрите е "мечта" докато не си намерят баш майстора. После вият на умряло

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Е аз покривам 2/3 - тъп и грозен съм... Значи съм почти идеален!
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Мордехай написа:Е аз покривам 2/3 - тъп и грозен съм... Значи съм почти идеален!
Не се прави, също си и богат за критерия на над 90%-та от Българките - минимум.

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Да бе, всички тук, дето караме 12 (и повече) -годишни таралясници, сме все баровци...
Аз чак се плаша, като гледам колко комерсиални са станали жените... Едно време (преди 30 години) май не беше (чак) така? С един поглед те "сканират" - дрехи, телефон, обувки, часовник и други дрънкулки и за секунда тепреценяват "колко струваш", с точност до лев. Аз ходя с яке от Лидл, G-шок, обувки Стенсо от магазин за работно облекло и телефонът ми е копчета - та втори път не ме поглеждат... Само ако се случи да съм спрял Баварчо наблизо, понякога чувам въпроса "С какво се занимаваш?", демек - колко изкарваш? Отговарям: "Строител съм" и... разговорът приключва.
Всъщност съм строителен инженер - конструктор, имам 22 години стаж по специалността, бил съм на доста отговорна ръководна длъжност, работил съм за голяма международна компания по няколко ядрени проекта, а в момента съм консултант в международен консорциум... Но досега не съм стигал дотам в разговора, като видят, че часовникът ми е пластмасов и нямам интернет на телефона - край...
Аз чак се плаша, като гледам колко комерсиални са станали жените... Едно време (преди 30 години) май не беше (чак) така? С един поглед те "сканират" - дрехи, телефон, обувки, часовник и други дрънкулки и за секунда тепреценяват "колко струваш", с точност до лев. Аз ходя с яке от Лидл, G-шок, обувки Стенсо от магазин за работно облекло и телефонът ми е копчета - та втори път не ме поглеждат... Само ако се случи да съм спрял Баварчо наблизо, понякога чувам въпроса "С какво се занимаваш?", демек - колко изкарваш? Отговарям: "Строител съм" и... разговорът приключва.
Всъщност съм строителен инженер - конструктор, имам 22 години стаж по специалността, бил съм на доста отговорна ръководна длъжност, работил съм за голяма международна компания по няколко ядрени проекта, а в момента съм консултант в международен консорциум... Но досега не съм стигал дотам в разговора, като видят, че часовникът ми е пластмасов и нямам интернет на телефона - край...
Excellent! Steven is my name!
- nqmam_bmw
- Потребител
-
Borymeckata написа:Да бе, всички тук, дето караме 12 (и повече) -годишни таралясници, сме все баровци...
Кратко, точно, ясно.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Честно, къде ги срещате само такива?
Иначе си прав, че прекалено много жени кълват на тези неща. Но то няма и как иначе като избора им за мъже е горе-долу същия. В смисъл, пълно е с мъже, които се вълнуват първо от това да притежават тези неща(дори и на "лизинг"(във всичките му форми))и чак след това нещо да се обогатят културно и/или интелектуално.
Иначе и аз съм забелязвал контраста към себе си от хора, които не ме познават когато ме видят с една кола и когато с друга, с "подходящи" дрехи или не. А пък на пътя хич не ми се коментира - с едната кола е едно, с другата съвсеееееем друго.
Та не са виновни само жените искам да кажа, а самите хора като цяло. Ценностната система съвсем се изроди и не мога да разбера какъв е тоя етикет да имаш най-скъпия телефон защото иначе видиш ли си алък?
Колега, моя не е с копчета единия, но пък като го видят и го подиграват. А той се крепи някак, батерията му пада бързо, но ако се предаде в близките година-две съм решил да се връщам и аз на копчетата.

Иначе си прав, че прекалено много жени кълват на тези неща. Но то няма и как иначе като избора им за мъже е горе-долу същия. В смисъл, пълно е с мъже, които се вълнуват първо от това да притежават тези неща(дори и на "лизинг"(във всичките му форми))и чак след това нещо да се обогатят културно и/или интелектуално.
Иначе и аз съм забелязвал контраста към себе си от хора, които не ме познават когато ме видят с една кола и когато с друга, с "подходящи" дрехи или не. А пък на пътя хич не ми се коментира - с едната кола е едно, с другата съвсеееееем друго.
Та не са виновни само жените искам да кажа, а самите хора като цяло. Ценностната система съвсем се изроди и не мога да разбера какъв е тоя етикет да имаш най-скъпия телефон защото иначе видиш ли си алък?

Колега, моя не е с копчета единия, но пък като го видят и го подиграват. А той се крепи някак, батерията му пада бързо, но ако се предаде в близките година-две съм решил да се връщам и аз на копчетата.

- nqmam_bmw
- Потребител
-
Top Gun Maverick написа:Честно, къде ги срещате само такива?![]()
Принципно в БГ, въпреки че всички знаем, че 99 % от българките са скромни, възпитани, немеркантилни и работливи, ... визираният 1% разваля "картинката".

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Top Gun Maverick написа:Честно, къде ги срещате само такива?![]()
Е, не съм казал, че САМО такова срещам... Всъщност, доста рядко срещам такива, защото просто не се движа в такива среди. Но понякога се случва...
Excellent! Steven is my name!
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Мен пък отдавна не ме питат с какво се занимавам, само ми казват да оставя парите на масичката... Все такива ги срещам напоследък...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!