Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
don_gori написа:Колеги че е ясно за нарушенията на тия джигити от клиповете е ясно , надали някой ще седне да спори с вас че тоя с мерцедеса примерно си бил в правото.
Разликата е тънка, но много съществена между човек, който може да кара и наруши правилата, без обаче да застрашава другите и такъв като с ЦЛС-а, където очевидно прави глупости БЕЗ да може да кара. Мен лично 2-рия тип винаги са ме притеснявали най-много.
Каквото и да кажем ще сме прави , защото в момента наказателната сиситема е под всякаква критика и % на ПТП и смъртни случай вместо да намаля се увеличава.
Аз примерно не виждам смисъл от това да се пишат актове за 5000лв защото си превишил с 40км/ч градско , а ей такива маймуняци като тоя с мерцедеса си кара обезпокояван и си прави нарушение след нарушение
Аз поне не хващам логиката 
Аз примерно не виждам смисъл от това да се пишат актове за 5000лв защото си превишил с 40км/ч градско , а ей такива маймуняци като тоя с мерцедеса си кара обезпокояван и си прави нарушение след нарушение

Според мен този с мерцедеса гледаше следващия светофар и не е било умишлено да мине на червено, дори може и жена да е била. Като гледам как се буташе, според мен си мислеше на 100%, че той е на зелено. Ако беше толкова нагъл след това нямаше да изчака колегата(който снима), а щеше да мине пред него.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
(h)aman написа:Според мен този с мерцедеса гледаше следващия светофар и не е било умишлено да мине на червено, дори може и жена да е била. Като гледам как се буташе, според мен си мислеше на 100%, че той е на зелено. Ако беше толкова нагъл след това нямаше да изчака колегата(който снима), а щеше да мине пред него.
И аз така си мисля. Личи си, че се обърка.
Мдаа май спря да се извини публично на всички за объркването , после се е обадил и на полицията да дойдат да му напишат акт , задето обърка него си и всички участници в движението 

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
От къде да знае, че трамваите били с предиматво, а Славейков забранен за коли
(нищо лично към колегите от провинцията, просто поредно доказателство, че местните не правят ЧАК такива селски изпълнения)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
https://nova.bg/news/view/2017/01/05/16 ... %BA%D0%B8/
Снощи като прочетох си викам - журналистите пак преувеличават тия няма как точно срещу камерата да са се гонили
Обаче днес се срещам с познат дето са го разминали секунди преди инцидента - не е журналистическа измислица за съжаление състезавали са се двамцата.
И пак днес ме втрещиха с твърдението - "К'во им пука тя камерата там не хваща и двете платна"
Снощи като прочетох си викам - журналистите пак преувеличават тия няма как точно срещу камерата да са се гонили

Обаче днес се срещам с познат дето са го разминали секунди преди инцидента - не е журналистическа измислица за съжаление състезавали са се двамцата.
И пак днес ме втрещиха с твърдението - "К'во им пука тя камерата там не хваща и двете платна"

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
TheDriver написа:https://nova.bg/news/view/2017/01/05/169946/%D0%B4%D0%B2%D0%B5-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%81-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B0-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8/
Снощи като прочетох си викам - журналистите пак преувеличават тия няма как точно срещу камерата да са се гонили![]()
Ето го и директно линк-а
http://www.vbox7.com/play:75291f8940
Дали са форумни лъвчета?
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Да не можеш да караш бързо дори направо е това вече е нов левел на тъпота
Отделен въпрос е дали е трябвало да карат с 130++ там (като гледам пораженията по 3ката и Полото може и повече да е била скоростта).
Ако се познават водачите със сигурност ще изгорят за гонка

Ако се познават водачите със сигурност ще изгорят за гонка

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
https://vesti.bg//bulgaria/incidenti/te ... ni-6063705
началника на КАТ говори за два отделни инцидента... аз обаче не вярвам...
е90 и е60, ясно е, какво е ставало
кофти за жените, дано се оправят
началника на КАТ говори за два отделни инцидента... аз обаче не вярвам...
е90 и е60, ясно е, какво е ставало
кофти за жените, дано се оправят

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Отделни са. Тройката е дръпнала напред и е събрала полото, в този момент идващата петица се насмита и забърсва джипа, а оттам в царевицата 

Дано се намерят хора да свидетелстват, че са се гонили и да им вземат книжките.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Тук като цяло за мен проблема е в родителите. Някак не ми се вярва, че тоя 20 годишния от спестявания на закуски си я е купил колата.