.. и понеже се оплаквате ама все залитате натам...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: .. и понеже се оплаквате ама все залитате натам...

Мнение от Bogat-Beden » 21 Дек 2016, 19:36

Някои жени или са страшно наивни или просто поддържат мъжки екземпляри наоколо в случай на спешна нужда

На полусъединител :mrgreen:

Към колегата r19
Не знам на теб персонално какво ще ти помогне ако направиш.
НО знам (не питай откъде..) какво да НЕ правиш. Не я търси по абсолютно никакъв повод,особено ако и тя не го прави,най-вече,ако тя е теглила чертата категорично.Често почват да те въртят по схемата с приятелството-както казва ФБ това е малко като кученцето ти умря,но можеш да го задържиш..
Това значи,че се колебае между теб и новата алтернатива-винаги има такъв(той и е по-интересен,но я е страх как ще потръгне) и така.. НЕ ходи на места ,които са били "ваши" ,заведения ,песни и т.н.- това си е чиста психология и удря силно върху подсъзнанието,което работи с асоциации.
Ако ти излезе нещо-под ножа,не връщай ,щото "страдаш" Виж-да търсиш нова "романтична " или сериозна връзка -няма сми,но ако излезе нещо рязко -берекет версим (или както е там на английски...)
Като ти се пие-пий,като не ти се пие-не пий.Гледай да си сред хора,добронамерени и подкрепящи.Или поне да не си сам,занимавай съзнанието с нещо и -успех :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

.. и понеже се оплаквате ама все залитате натам...

Мнение от Dextuar » 21 Дек 2016, 19:51

acer написа:Мъж и жена приятели може, само ако тя е грозна или дебела :mhihi: Ако е засукана красавица и има физ.привличане, "приятелите" са просто гладни вълци, чакащи точният момент :winky:
Е много грубо сега, аз гледах да съм по-деликатен, но това е реалността...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Дек 2016, 20:03

Писобелла(женската ми котка се казваше Белла)не казах това, че едните са оправдани, а другите не. Казах, че една жена може да има хиляда причини да направи нещо, но това, че тоя до нея направил въпросното, съвсем не значи, че тя ще иде да си го навре някой в нея. Ако се стигне дотам, то тя си е такава и просто го ползва за извинение.

Приятелство жени-мъже...няма. Тоест има, но в главата на жената. Всички изключения са плод или на отминала връзка, или тя е жена, приятелка на негов най-добър приятел, кум или нещо си. Макар и в тези случаи да съм виждал издънки. Обяснявал съм го това на жени, казвали са ми, че еди кой си им е приятел, но накрая ВИНАГИ аз излизам прави, че той просто си чака реда. Жените обикновено не държат някой си на полу-съединител да му дойде реда. Ще ме прощавате, ама тия не са жени, а обикновени миндили и не струват повече от едно-две боцкания. Толкова по тия теми. Затваряйте я тази, вече се напълни с разни крайни мнения как мъжете се заблуждавали, че някоя жена била тяхна(явно има хора, които не познават истинската обич все още и я бъркат с влюбването)и тя само си стои и се оглежда кой да и го набоде. Да ви кажа, че проблема тука може да е и в мъжете и докато жена може и да търпи доста неща заради любов, но голяма част от тях някога вече не издържат, то една задоволена обичаща жена, забравете да погледне някой друг. Жената като цяло е доста по-сложно същество от мъжа, като почнеш от това, че тя дава живот и стигнеш до това, че на нея и трябвало повод, на мъжа място, колкото и клиширано да звучи.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Пантерка...
Аватар

Мнение от Rainy » 21 Дек 2016, 20:52

acer написа:Мъж и жена приятели може, само ако тя е грозна или дебела :mhihi: Ако е засукана красавица и има физ.привличане, "приятелите" са просто гладни вълци, чакащи точният момент :winky:

Някои жени или са страшно наивни или просто поддържат мъжки екземпляри наоколо в случай на спешна нужда :mhihi:

Как позна?! Разкрита съм!!! :roll: Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 21 Дек 2016, 21:18

Рени, стига се напъва де ... ;)

Нито ще промениш нещо, нито ще ни "отвориш очите" ...

пп. До сега търпях ама ако ше пускаш такива снимки :nono:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 21 Дек 2016, 21:24

Другият живот ще се роди мъж, ще застане пред него някоя със засукани крака, вирното дупе, цици и тя(той) ще каже.. аз съм ти само приятел бре :mhihi: но не вдигай предмети от земята когато съм зад теб :mrgreen:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 21 Дек 2016, 21:52

Rainy написа:

Някои жени или са страшно наивни или просто поддържат мъжки екземпляри наоколо в случай на спешна нужда :mhihi:

Как позна?! Разкрита съм!!! :roll: Изображение
Дано момичето не чете форума, че ще и създадеш комплекс. Типична женска несъобразителност...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 21 Дек 2016, 22:18

Зарежи, момето почна вече да злобеее и да иронизира щото вижда, че не и минават превъзпитателните мерки за форума :mrgreen:

Не успя да накара никого да се запознае с женската душевност,
да рови в джаджите на жена си за да разбере какво е нужно да и се купи и тн.

Изобщо неуспеха доведе до проява на женска злоба в най-суров вид :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D
Мечтае да кара: S62B50

Мнение от Evkata » 21 Дек 2016, 22:24

Тя колежката си личи от 500 км че е доста "люта" :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 21 Дек 2016, 22:25

ФеминизЪма не прощава :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 21 Дек 2016, 22:33

Evkata написа:Тя колежката си личи от 500 км че е доста "люта" :mhihi:

Мен ми иде малко повече кисела отколкото люта :mrgreen:
Изображение

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 21 Дек 2016, 22:39

acer написа:Другият живот ще се роди мъж, ...
:yes: При всички положения ще трябва да научи тези неща - дали в този или в следващия си живот като мъж - но по-добре сега, затова и не се престаравам да съм тактичен.

Принципно е добре ако не друго, колежката поне да разбере, че повечето жени докато се опитват да си държат някакви като въпросните пичове за "приятелки", току-се нашият с някой абсолютен тъпак. След няколко такива неуспеха и след няколко години, ако някой от пичовете е прекалено упорит, за да продължава да се усуква около въпросната, в крайна сметка се стига и до секс. От друга страна, сексът най-често не прераства в сериозна връзка, понеже не може онзи да седи и да гледа години наред какви глупости прави момата и да чака момента, в който тя натрупвайки опит да реши, че той е най-свестният. (- след всеки такъв опит тя за него остава все по-малко свястна и ги свързва единствено желанието му за секс с нея, което се изчерпва след като се осъществи сексът).

А сега жените ще кажат ли - какво е толкова лошо да си изберат мъж, който може да им е и приятел? - защо хем искат да си ги държат под ръка, хем докато ИМ изнася да са си САМО приятели?
(- мислите ли, че е ок? - нали все пак животът е с ограничена продължителност - за да им губите времето?)

-- ясно е, че ако така правите, в следващия си живот ще бъдете мъже - за да ви държи някоя натокана убавица за "приятелки" -- това в случай, че сте се отнасяли така към другите в този си живот.

Въпросът ми е как си обяснявате подобно поведение за пред себе си - оправдано ли е това, че реално ги ИЗПОЛЗВАТЕ, за приятели. (освен подсъзнателното оправдание за всичко: - така ми изнася.)
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 21 Дек 2016, 23:15

Уха колко много мнения се събраха. :)
Благодаря отново на всички!
"Другият вариант е, че тя самата за себе си не може да изброи причините - просто чувства в момента, че ЗА НЕЯ това е правилното решение. А нека хората да се научат по-добре да анализират причините за нещата, ама и ще видят, че 90% от нещата за които се карат са пълни глупости, а останалите 5% могат с общо желание да се преодолеят. А ако все пак няма за какво да са повече заедно, то защо са били 3 год. - не може ли поне накрая да си направят една равносметка за ползите от общуването им и кой какво е научил от другия, но и заради какво смята, че е време да се разделят"
Точно затова ме е яд най-много...
Така и не разбрах защо точно се разделяме... То е ясно, че като всяка връзка си имахме някакви проблеми(не толкова големи според мен)
Тя като цяло е много променлива и психически лабилна и явно това си указва влиянието. :roll: По 10 пъти на ден си променя мнението и настроението...
Все пак съм почти сигурен, че ще ме потърси в някой момент от бъдещето. :mhihi:
Иначе се чуствам по-добре когато съм с хора, но се случи 1-2 пъти да остана сам и да се сдухам.. :no:
Хванах се сериозно да си тренирам и излизам и ми е много добре засега.
А по въпроса за приятелството между мъжете и жените да кажа, че и аз имам няколко много добри приятелки, но при други обстоятелства бих правил нещо с повечето от тях :mhihi: . Но с едната бих си останал само приятел защото хич не е мой тип, но пък е супер добрия събеседник за разговор. :mhihi:
Та правилния отговор според мен е, че 99% от мъжките приятели на жените биха правили нещо с тях. :ok:
Поздрави! :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 21 Дек 2016, 23:16

Враца, нападай... https://shapinguppaleo.wordpress.com/tag/fitness/
Няма да си кривя душата, не ме привлича физически, но бих могъл да съм приятел с нея. Не страня от хората, и не избирам приятели по външния вид. Много си личи кой какъв опит има с жените, а и за напред какви ще му се "падат". Какъв ще си, ако жената с която си имал връзка с години е "комплексарка"? ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 21 Дек 2016, 23:22

Rainy написа: Изображение

Само едно ме притеснява - мацката как е минала през тази врата? :roll: :roll: :roll:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата