Какви жени харесвате?
Модератор: Общи модератори
Re: Какви жени харесвате?
нормално телосложение и на висок ток като е да е колкото мене висока... един вид без токове да е поне 172 и... да е умница и да не е неприятна за гледане.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Тва с височината не го разбирам, бил съм с жена 1.83, сегашната ми е 1.62
аз съм 1.92 и въпреки че с високата по си прилягам, точно тва миньонче ми е в пъти по-женствена от високата. Не малко от високите имат груби ръце, пръсти, което ми действа много Анти, все едно съм с мъж
Не че няма високи мадами с нежни пръстчета тип придворна принцеса, ама тука влизаме в графа моделки 
И не знам що, но всички лампички ми светват червено ако разбера че мацката не е учила/не учи. Колкооото и да е яка, колкото и да е красива, ако знам че няма акъл да си изкара пари за едни гащи, тва е про ковра дето цял живот ще разчита на половият си орган да си реди живота. Руският ми братовчед ходи с такъв модел, милия става в 5 за риболов да се успокоява

И не знам що, но всички лампички ми светват червено ако разбера че мацката не е учила/не учи. Колкооото и да е яка, колкото и да е красива, ако знам че няма акъл да си изкара пари за едни гащи, тва е про ковра дето цял живот ще разчита на половият си орган да си реди живота. Руският ми братовчед ходи с такъв модел, милия става в 5 за риболов да се успокоява

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тва с височината не го разбирам, бил съм с жена 1.83, сегашната ми е 1.62аз съм 1.92 и въпреки че с високата по си прилягам, точно тва миньонче ми е в пъти по-женствена от високата. Не малко от високите имат груби ръце, пръсти, което ми действа много Анти, все едно съм с мъж
Не че няма високи мадами с нежни пръстчета тип придворна принцеса, ама тука влизаме в графа моделки
Има един стар лаф за женския ръст - Висока за парад , ниска за креват !
Горе долу е вярно

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
То па днешното учение направо да избие рибата... един от махлата да хвана и да му плащам таксите и той ще стане вишист...
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Българското си е най- 'убаво! 
Сега да каже някой че не става

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Демирев написа:Българското си е най- 'убаво!
Отнася плувката

Откъде га изкопа,извеСна ли е нЕкаква?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Значи, май стигаме до консенсус, демек всички харесваме "леки" жени с разкрепостен характер 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
N.Mihaylovski написа:Значи, май стигаме до консенсус, демек всички харесваме "леки" жени с разкрепостен характер
Е.бем ги, но с отвращение

"Цици бомбастик,дупе фантастик и к.литор като ластик"

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Не, аз гледам по физиономията - много по-симпатична ми е, ако не е злобна, а някаква доброжелателна.
- без значение каква е, или как е облечена.
/edit: да не се бърка злобна с недое.бана - последната по-скоро има излъчване че е нервна, но не значи задължително, че е злобна./
Със скъпи дрехи, прическа и т.н. естествено, че всяка жена изглежда по-добре, но не всяка намира като смисъл на живота си да виси по цял ден във фризьорския салон, да ходи на маникюр и да обикаля по моловете. Затова казах, че доста от жените на снимките пускани из темата не ме кефят. Това, че някоя е известна, не значи че няма 10 такива по-хубави от нея, дето си имат други приоритети в живота.
(* иначе ако повечето погледи не стигат по-нагоре от циците - много ясно, че манекенките печелят.)
- без значение каква е, или как е облечена.
/edit: да не се бърка злобна с недое.бана - последната по-скоро има излъчване че е нервна, но не значи задължително, че е злобна./
Със скъпи дрехи, прическа и т.н. естествено, че всяка жена изглежда по-добре, но не всяка намира като смисъл на живота си да виси по цял ден във фризьорския салон, да ходи на маникюр и да обикаля по моловете. Затова казах, че доста от жените на снимките пускани из темата не ме кефят. Това, че някоя е известна, не значи че няма 10 такива по-хубави от нея, дето си имат други приоритети в живота.
(* иначе ако повечето погледи не стигат по-нагоре от циците - много ясно, че манекенките печелят.)
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
BorislavB написа:То па днешното учение направо да избие рибата... един от махлата да хвана и да му плащам таксите и той ще стане вишист...
Жена без диплома, па било и от някой забравен колеж, не може да работи нищо различно от сервитьорка, танцьорка или секретарка на шефо но с други задължения

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Не е вярно, че не може да работи друго - зависи в кой бранш е и къде иска да работи - някъде трябват дипломи, другаде не. Познавам много добри специалисти, които не са завършили никакво "вишо" и познавам вечните студенти с по 2-3 завършени, дето не са чак такива добри специалисти - просто мама и тате са били склонни да ги хранят докат си завършат "образованието". Защо да не уважаваме другите хора, които са предпочели през това време да работят и да трупат професионален опит?
Освен това мисля, че е все тая ако ще и баничарка да работи - какво значи да й покриваш издръжката? (трябва ли да харчи по 3000 лв. на месец, ако не ги изкарва?)
Освен това мисля, че е все тая ако ще и баничарка да работи - какво значи да й покриваш издръжката? (трябва ли да харчи по 3000 лв. на месец, ако не ги изкарва?)
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Да, има добри специалисти (например обущари) и без да имат вишУ, иначе трудно.... 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Половината ИТ нямат вишУ, ама сигурно, щото са много простиnqmam_bmw написа:Да, има добри специалисти (например обущари) и без да имат вишУ, иначе трудно....

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
dextuar написа:Половината ИТ нямат вишУ, ама сигурно, щото са много простиnqmam_bmw написа:Да, има добри специалисти (например обущари) и без да имат вишУ, иначе трудно....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
То само като си напишеш в Сиви-то, че си IT и си 3-4 К напред...

Ама за жените в БГ това не е важно, защото повечето не са меркантилни.

- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Дааа... първите 3 месеца не е важно, след това се променя картинката