e70 3.0 sd тунинг съвет
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
e70 3.0 sd тунинг съвет
здравейте колеги , мисля да отида в пловдив да си махна dpf филтъра защото е запушен и леко да е ремапна , дайте съвет до колко да я увелича , дали ще издържи тази кутия, ако някой е правил на този модел какви са му впечатленията, благодаря
- astrapower
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d
Re: e70 3.0 sd тунинг съвет
Здравей колега, направи оптимизацията, но не се цели много на високо. Тунера знае какво да направи със сигурност. И да се похвалиш какво си направил в последствие. А и друго качи колата задължително за един рън преди и след интервенцията. И не на последно мяст, няма да си познаеш колата
Успех !

мерси надявам се да има промяна и да съм доволен, последно като говорих с тях madness се разбрах за 29ти , забравих да кажа че става дума за '' маднес'', надявам се също и да не пуши, ще пиша какво се е получило,
- astrapower
- младши ентусиаст
-

- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
lub78 написа:здравейте колеги , мисля да отида в пловдив да си махна dpf филтъра защото е запушен и леко да е ремапна , дайте съвет до колко да я увелича , дали ще издържи тази кутия, ако някой е правил на този модел какви са му впечатленията, благодаря
Колега помисли добре преди да правиш каквото и да е. Предполагам знаеш, че SD двигателите са най-уязвими от към късане на верига.
Здравейте Колеги, доста време мина и реших да споделя какво се случи, не искам да влизам в спорове и разни такива, малко.история за моя автомобил купувана от м кар. Пловдив чисто нова аз съм втори собственик със сервизна история , какво да обяснявам първия собственик я гледал защото може да си я позволи с всички екстри, на 260000 км , отидох в маднес много културни хора , много добра база, уговорката беше да се махне дпф и ремап, до тук всичко е супер, след това започва интересното , взимам колата и всичко е супер нямаше как да я тествам много бях с дъщеря ми, почивка планина сняг и така, всичко е розово , забелязах че нещо пуши обаче не винаги и си помислих че е от други коли в задръстване но след това изведнъж както я настъпвам забива след 2700оборота, трябва да я загася за да се оправи, звънях им и ми казаха че може би някой маркуч се е скъсал или взима въздух, отивам да я закача на компа няма грешки всичко е супер, между другото не ми пратиха и от дино стенда нищо, наложи ми се да замина в Дубай и оставих всичко на жена ми , по набързо историята след ходене по мъките какво се оказва дпф махнат но не е спрян софтуерно , чипа или ремапа както се казва голяма грешка няколко пъти го връщаха и уж поправяха , наложи се да сложа оригиналния и колата заспа, само дпф го спряха както трябва, обаче бях си наумил да ремапна и го направих, човека който го прави се смя на този техния софтуер,няма да казвам кой е да не си помислите че е за реклама,софтуера мога да го изпратя на всеки и ако малко разбира ще види, а аз давам пари за телефони да звъня от дубай , просто съм толкова разочарован от тези маднес нямам думи, а и още нещо даже сензор на за температурата беше спрян , супер , това мое ходене до пловдив при невероятните маднес ми излезе доста евтино , добре дошли в Бг
- astrapower
- младши ентусиаст
-
Колега, това което са сътворили не е много професионално...... меко казано. Не съм си мислил, че уважаваща себе си фирма ще подходи толкова безотговорно. Но така става когато рекламата и приказките по форумите вървят с пълна сила... и понякога силно надценява "продукта". Въпрос: А ти не присъства ли на интервенцията......при такива обстоятелства аз бих следил всичко отблизо
Както и да е, важното е че нещата са се случили макар и по-трудния начин.

7 мнения
• Страница 1 от 1