Transmission failure
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е90 320д
Transmission failure
Здравейте колеги,
Днес при запалване ми светна лампа и на навито ми изписа грешка в скоростите. Загасих, запалих, карах, кикнах го, няма проблеми.
От какво ли може да е.
Между другото мизасича навито и ми казаха да проверя акумулатора, та дали и тази грешка е на такава основа7
Днес при запалване ми светна лампа и на навито ми изписа грешка в скоростите. Загасих, запалих, карах, кикнах го, няма проблеми.
От какво ли може да е.
Между другото мизасича навито и ми казаха да проверя акумулатора, та дали и тази грешка е на такава основа7
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Transmission failure
Да от слаб акумулатор може да ти даде такава грешка.
Ако ти изостава часовника и ти забравя някои неща по паметта, можеш да си сигурен, че проблема е в него.
Ако ти изостава часовника и ти забравя някои неща по паметта, можеш да си сигурен, че проблема е в него.

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Засичането на навито ако си преди 2007ма без сензорните бутони е от самото нави и можеш да се подготвяш по някое време да изгасне.
А грешката може да е от акумулатор ама може и да е от други нща (обикновено ако е от акумулатор светват и други модули - абс, дсц и т.н.), прочети колата ако има подобни грешки недей да си караш така .
А грешката може да е от акумулатор ама може и да е от други нща (обикновено ако е от акумулатор светват и други модули - абс, дсц и т.н.), прочети колата ако има подобни грешки недей да си караш така .
- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
Ми в сервиза на колата няма грешки. На компютър дава само подревни свещи или реле.
Относно навито колата е 2005с голямата навигация. Какво да я правя нея
Относно грешката днес карам и нищо не излиза. Паля и карам. Нито слабо ускорение. Нито проблеми с превключването. Да я карам пак на диагностика?
Относно грешката днес карам и нищо не излиза. Паля и карам. Нито слабо ускорение. Нито проблеми с превключването. Да я карам пак на диагностика?
- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
Акумулатор,колега
- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
Ако е това ще е най-малкото зло.
- blagun
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 520d / E90 320d
При мен също беше от акумулатора!
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
sacrament написа:Ми в сервиза на колата няма грешки. На компютър дава само подревни свещи или реле.
Смени акумулатора, за да не виждаш повече коледната елха -относно навито тези 2005та са най-проблемни. Изчакай я да изгасне напълно и после от някоя морга търсиш от кола 2007ма година.
- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
Taruno написа:sacrament написа:Ми в сервиза на колата няма грешки. На компютър дава само подревни свещи или реле.
Смени акумулатора, за да не виждаш повече коледната елха -относно навито тези 2005та са най-проблемни. Изчакай я да изгасне напълно и после от някоя морга търсиш от кола 2007ма година.
Замерих акумулатора и ми казаха, че е в път.
А относно навито колко пари горе-долу е едно такова и от къде да го търся.
Не че ми засича и губи картина. Просто например музиката спира и забива, тоест не може да го ползвам с контролера и след секунди се оправя и пак така....
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Transmission failure
Или най-добре 2008ма, там са от последнитеTaruno написа:sacrament написа:Ми в сервиза на колата няма грешки. На компютър дава само подревни свещи или реле.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
10 мнения
• Страница 1 от 1