Търся схема на задни ел стъкла за КУПЕ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- belial
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 320
Re: Търся схема на задни ел стъкла за КУПЕ
Може да минеш и без релетата. Релето, което е на снимката е за да ти затваря автоматично задните прозорци след като заключиш колата.
5-те кабела от копчетата съм ги вързал по следните начин: кафявият ти е масата, имаш доста опиции къде да го вържеш; червеният ти е "плюса", може да го вържеш така, че постоянно да имаш ток или само при завъртен ключ; лилаво-червеният съм го вързал към същия цвят кабел от предните копчета; останалите два кабела ги връзваш директно към моторчето. Така го вързах преди 2 години и нямам никакви проблеми. Нарочно не съм използвал релето, защото лятото си оставям отворени задните прозорци при заключена врата.
5-те кабела от копчетата съм ги вързал по следните начин: кафявият ти е масата, имаш доста опиции къде да го вържеш; червеният ти е "плюса", може да го вържеш така, че постоянно да имаш ток или само при завъртен ключ; лилаво-червеният съм го вързал към същия цвят кабел от предните копчета; останалите два кабела ги връзваш директно към моторчето. Така го вързах преди 2 години и нямам никакви проблеми. Нарочно не съм използвал релето, защото лятото си оставям отворени задните прозорци при заключена врата.
- iskrenchyy
- Потребител
-
Re: Търся схема на задни ел стъкла за КУПЕ
Да мислех за този вариант и аз, но това ще остане каот последен вариант ако нещо други не стане. Нарочно исках от колата донор да ми се свали и релето и кабелите към него защото искам да го направя да минава през релето както си е оригиналният им вид с оригиналната инсталация.
Все пак мерси за отговора, ако не успея да ги вържа така както трябва ще бъде този вариант.
Все пак мерси за отговора, ако не успея да ги вържа така както трябва ще бъде този вариант.

32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3