Търся схема на задни ел стъкла за КУПЕ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320

Re: Търся схема на задни ел стъкла за КУПЕ

Мнение от belial » 18 Дек 2016, 11:48

Може да минеш и без релетата. Релето, което е на снимката е за да ти затваря автоматично задните прозорци след като заключиш колата.
5-те кабела от копчетата съм ги вързал по следните начин: кафявият ти е масата, имаш доста опиции къде да го вържеш; червеният ти е "плюса", може да го вържеш така, че постоянно да имаш ток или само при завъртен ключ; лилаво-червеният съм го вързал към същия цвят кабел от предните копчета; останалите два кабела ги връзваш директно към моторчето. Така го вързах преди 2 години и нямам никакви проблеми. Нарочно не съм използвал релето, защото лятото си оставям отворени задните прозорци при заключена врата.

Потребител
Аватар

Re: Търся схема на задни ел стъкла за КУПЕ

Мнение от iskrenchyy » 18 Дек 2016, 13:09

Да мислех за този вариант и аз, но това ще остане каот последен вариант ако нещо други не стане. Нарочно исках от колата донор да ми се свали и релето и кабелите към него защото искам да го направя да минава през релето както си е оригиналният им вид с оригиналната инсталация.
Все пак мерси за отговора, ако не успея да ги вържа така както трябва ще бъде този вариант. :bchug:

Предишна

Назад към E36