Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Бързи въпроси и отговори
Номер 2 ще се връзва повече с пиано лака. Ако беше като при мен алуминий и бях с автоматик бих си избрал първата.
Знае ли някой колко е пик -а и ход-а на моя кош, че се сложих водомерче, но не знам какво да очаквам.
Всичко е сток.

Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Всичко е сток.

(h)aman написа:А защо ти е уред, като можеш през Инпа да го гледаш?
В смисъл?
motofan написа:(h)aman написа:А защо ти е уред, като можеш през Инпа да го гледаш?
В смисъл?
Налягането на турбото може да се гледа през Инпа- колко трябва да е и колко реално е. Като дадеш газ докрая се вижда максималното налягане, което компютъра иска (това ще отговори и на въпроса ти колко трябва да надува) и налягането което турбото създава реално в момента. Не виждам смисъл от подобен уред?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
1.4 му е пика по спомен, в натоварен режим, демек докато ускорява.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Колеги тези сплитери за Мбронята има ли ги като оригинална част за модела или са някакви китайски измислици:

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
vld написа:1.4 му е пика по спомен, в натоварен режим, демек докато ускорява.
Разгеле един смислен отговор

А ако колегите карат с постоянно включен лаптоп и си следят налягането ,моля

Когато трябва да го видя си карам с включен лаптоп, за какво ми е иначе да го гледам постоянно ? Все едно да си сложа на таблото уред за налягането на гумите.
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
(h)aman написа:Когато трябва да го видя си карам с включен лаптоп, за какво ми е иначе да го гледам постоянно ? Все едно да си сложа на таблото уред за налягането на гумите.
Налягането във гумите си е важно, не е хубаво след потегляне по пътя да разбереш че едната гума е спаднала понеже не ще обикаляме колата всеки път нали

awful написа:(h)aman написа:Когато трябва да го видя си карам с включен лаптоп, за какво ми е иначе да го гледам постоянно ? Все едно да си сложа на таблото уред за налягането на гумите.
Налягането във гумите си е важно, не е хубаво след потегляне по пътя да разбереш че едната гума е спаднала понеже не ще обикаляме колата всеки път налиа ако запалиш и ти покаже налягането на гумите си е друго, т ака че за мен това си е хубава екстра.
Затова си има датчици, ако спадне да писка лампата. Иначе си прав, ако ти го показва на CID ще е хубаво, ама предполагам няма да си сложиш такъв уред отгоре на таблото.

(h)aman написа:awful написа:(h)aman написа: ама предполагам няма да си сложиш такъв уред отгоре на таблото.

Да не си се сбъркАл и да си мислиш,че тее навеси които караме са от класата на Бентли и са с табла от кожа шити на ръка
Колега, къде видя да съм казал нещо за съсипване на интериор? Изобщо не съм коментирал естетиката на уреда, а необходимостта му. За мен много по-полезен уред ще е за температурата на охл. течност. Не знам защо толкова навътре го приемаш, просто ми е интересно за какво ти е точно.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
(h)aman написа:Колега, къде видя да съм казал нещо за съсипване на интериор? Изобщо не съм коментирал естетиката на уреда, а необходимостта му. За мен много по-полезен уред ще е за температурата на охл. течност. Не знам защо толкова навътре го приемаш, просто ми е интересно за какво ти е точно.
Има логика с темп на охладителна течност,а турбото или работи или не

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5