.. и понеже се оплаквате ама все залитате натам...
Модератор: Общи модератори
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
Re: .. и понеже се оплаквате ама все залитате натам...
Жена и кола - са на късмет!
Мъж и куче - както ги научат!

Мъж и куче - както ги научат!

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Имаше един лаф навремето..."в деня, в който мъжете почнат да разбират жените ще настъпи края на света". С времето и опита съм се убедил, че "съвременната" пикла....пардон "жена", освен (евентуално и с известни условности) да ти изпразни топките, за нищо друго не става, а някои и за тва даже не стават
Или както има един друг ингилизки лаф "woman should make man's dick hard, not his life" 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
K_Ilkov написа:Няма рецепта за мен.
Малко мъдрост от запада:

и малко от изтока:
Сын: Папа, я хочу жениться.
Отец: Сначала извинись.
Сын: За что?
Отец: Извинись.
Сын: Но за что? Что я сделал?
Отец: Сначала ты извинись.
Сын: Но... В чём моя вина?
Сын: Но почему???
Сын: Пожалуйста, хотя бы скажи мне причину!
Сын: Ладно, папа... Прости!!
Отец: Теперь ты готов. Твоё обучение завершено. Когда ты научился извиняться без всякой причины, ты можешь жениться!
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Ще се включа за пореден път по този въпрос, с риск да бъда линчувана отново. Но така е, когато съм сама срещу вълците. Лично аз мисля, че за да бъде избегната женската изневяра, трябва мъжът ни постоянно да поддържа интереса ни. Освен това той трябва да бъде поне на нашето или на по-високо ниво, за да не се чувства комплексиран и волно или неволно да избива к-си, което неминуемо се отразява на отношенията. Тук не визирам само финанси, което е болна тема на повечето български мъже и ги удря право в егото. Уточнявам, че става дума и за визия, социален живот, характер, ценностна система, образование и т.н. Когато нашият партньор се чувства уверен и със самочувствие, ние инстинктивно изпитваме нужда да го задържим и също да бъдем достойни за него. Но когато той започва да ни тъпче чрез обиди или всяване на вина, за да погали егото си, разбира се, че чувствата ни ще се разклатят доста с течение на времето, дори и да става дума за редки инцидентни случаи на кавги. Понякога една кавга (зависи от типа й) може да остави трайно увреждане върху връзката, въпреки че не го показваме. Това е, просто е заложено на мъжа да бъде силен, а жената с една идея по-слаба във всеки един аспект. Обратната комбинация винаги завършва лошо, дори да не е веднага.Другите важни фактори за успех са внимание, нежност, хубав секс, отлична комуникация, общи забавления и силна загриженост и подкрепа в трудни моменти. Рутината рано или късно ще се появи, но трябва да се научим да виждаме красивото в нея. Никой, който се чувства напълно щастлив и в хармония с тази връзка, не би захвърлил това чувство заради мимолетна нужда от разнообразие. Предполагам, дори съм сигурна, че малко от вас ще ме разберат, защото над 80% от хората влачат компромисни отношения с куп недостатъци от страх да започнат отначало и да потърсят и изградят нещо истинско. И преди да ме нападнете с нещо от сорта, че ние жените сме си боклуци, на които и злато да им дадеш, пак ще го хвърлят, ще кажа да внимавате къде и какво търсите. Едната визия не е достатъчна, ама основно това гледате. А една празноглава девойка, която влага всичко във визията си, естествено, че ще търси възвръщаемост и ще ви замени за първия, който й предложи по-добра такава. Красивата и стойностна жена, обаче, трябва да се печели всеки ден. И вие не сте цвете за мирисане, но цяла вечност няма да ми стигне, за да давам примери, така че ще спра до тук. Всичко е до човек!
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Rainy написа:...Предполагам, дори съм сигурна, че малко от вас ще ме разберат, защото над 80% от хората влачат компромисни отношения с куп недостатъци от страх да започнат отначало и да потърсят и изградят нещо истинско...
И точно такъв тип хора разсъждават генерално за тва какви били жените/мъжете. Жени като казвали ДА, тва значело не, като кажела добре съм значило не съм добре... сърдили се без причина и пак мъжа бил виновен без вина и тряало да се извинява.. Ае аз вече се чудя с кви жени контактувам, че нещо не се вписват в описанието.. Мъжете пък сме били комплексирани - оня ден отварям вратата на банката, за да влезе (непознато) момиче до мен - погледна ме все едно ще я таксувам, а аз просто бях учтив/културен - и ся след тоя поглед вече ставам некултурен и ви споделям, че не беше толкова хубава, че да го правя от друго освен от учтивост и възпитание

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
За себе си понякога мисля, че разбирам жените, понякога - не. Понеже с моята жена почти не се разбираме като семейство, явно не ги разбирам, от друга страна тя пък ми е дясната ръка в работата. Когато се скараме, тя веднага решава да напуска, а аз понеже вече имам всичко от което се нуждая и ѝ казвам, че като напусне и се махне, ще разпродам всичко и ще се отдам на живот. После се сдобряваме и пак се караме и пак и пак... Забелязал съм че развалям хората около мен с толерантноста си, вниманието, старанието винаги да угодя, мекушавия си характер и винаги все от мен да мине. За толкова години разбрах, че мъжът не трябва да е най-добрия, а трябва да държи жена си изкъсо и понякога да ѝ показва любов, а понякога да скръцне със зъби. Аз обаче не мога. Много е лошо когато си млад и глупав и виждаш само външната красота у една жена. Когато сте коренно различни и нямате общи теми освен секса и някой филм или манджа. Ако днес си мисля, че разбирам по-добре една жена, то бих споделил, че задължително и много важно нещо е дали тя се усмихва постоянно. Мръщи ли се, злобее ли за дребни и безпричинни неща - бягай далеч. Усмихва ли се, спокойна ли е дори да има някакъв дребен проблем - имаш шанс да си щастлив цял живот. За съжаление дори човек като мен, който си гледа семейството, не пие, не пуши, не гледа футбол и допреди няколко години не е изневерявал, не се оценява добре от една жена и тя не е доволна. Ако всяка сутрин правиш сандвичи, първите две сутрини жена ти ще ти благодари, третата ще им намери кусур, а на четвъртата ще ти каже: Айде отивай да правиш сандвичи, стига си се мотал, че съм гладна. Накрая, като се наяде, може и да ти се скара, че си нацапал кухнята. Така разбирам аз жените. Затова сега на 40 години си мисля за свободата и необвързаноста, това да можеш да правиш каквото си искаш и да ходиш където си искаш без да се съобразяваш, че на другия му се яде/сере или там не му харесва/не му се ходи. За да разбереш една жена според мен първо трябва да си приятел с нея, да имаш общи теми, общи спортове, общи интереси, да се допълвате взаимно. Но все пак трябва да се знае, че хората си омръзват, когато са заедно постоянно и се пресищат един от друг, трябва да знаеш къде е границата на близоста и границата на пресищането. Според мен от жените, които казват "не", а мислят "да" и обратното, трябва да се бяга далеч. Когато се роди детето, жената намира нов извор на любов и засища жаждата си, тогава може и да поотритне мъжа до себе си, опитва се да обсебва детето и смята, че то ще е вечно нейно. В повечето случаи започва да мисли, че е закрепостила мъжа до себе си и се отпуска да го командва и шантажира. Нека не забравяме, че хората са различни и може би не съм прав, но единственото, което си мисля сега, че е най-важно - това е свободата. Може би защото съм я позагубил...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Rainy написа:...трябва мъжът ни постоянно да поддържа интереса ни. Освен това той трябва да...
Първо една снимчица:

Тва примерно, но се отнася абсолютно и за всичко друго, което можеш да се сетиш. Не може да си тъпа, като галош и да искаш умен и/или интелигентен мъж и обратното. Не може да си дебела свиня и да искаш мускулест мъж и обратното. Не може да вадиш 1000лв. на месец, мъжът ти 3000лв. и да ми говориш, че си финансово независима и обратното. Под обратното в примерите имам предвид разменени ролите на мъжа и жената. И т.н. и т.н., примери за двоен стандарт, предимно от женската част и примери "мъжа/жената трябва да е" много. Всеки иска, ама никой не казва "аз хубаво искам, ама кво мога и да предложа реално". Щото го има и този момент, че на приказки човека отсреща е примерно много точен, много "пекан" и т.н., обаче, като опре яйцето до гъза, демек, като стане време за действия и се почва - я оправдания, я скатавки, я нещо друго и се оказва, че въпросния/ата са просто въздух под налягане.
Madafaka_donkele, пфф, явно си типичен пример за онези 80%. Изопачавай думите ми колкото искаш, аз няма да си правя труда да ги обяснявам, защото който трябва, е разбрал какво искам да кажа.
Едва ли някой красив, богат и успял мъж би тръгнал с някоя тъпа като галош, дебела и уродлива свиня. Обаче дори смотани и недостойни мъже се точат на агнешкото и на красивото, и се напъват месеци наред да ухажват някоя такава жена, правят я принцеса, създават й фалшива представа за себе си... и после се сърдят, когато тя ги употреби финансово, сексуално и емоционално и ги захвърли. Ама на себе си ли трябва да се сърдят, че лапат твърде голяма лъжица, или на нея? Да, една такава жена е боклук, но се питам кой е по-големият идиот - този, който яде баницата...или този, който му я дава?
Едва ли някой красив, богат и успял мъж би тръгнал с някоя тъпа като галош, дебела и уродлива свиня. Обаче дори смотани и недостойни мъже се точат на агнешкото и на красивото, и се напъват месеци наред да ухажват някоя такава жена, правят я принцеса, създават й фалшива представа за себе си... и после се сърдят, когато тя ги употреби финансово, сексуално и емоционално и ги захвърли. Ама на себе си ли трябва да се сърдят, че лапат твърде голяма лъжица, или на нея? Да, една такава жена е боклук, но се питам кой е по-големият идиот - този, който яде баницата...или този, който му я дава?

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Само жена може да ти прости за нещо, което не си направил

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- abracadabra
- младши ентусиаст
-

Според теорията на вероятностите може и да има и протовополжния тип жени....., но в другия край на Вселената(или друга Вселена) и изградени от антиматерия......,- ама нье е сигОрно!
Мери Кристмас.

Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Общо взето от всичките мнения до тука се стигна до един извод. 
Не може мъжете само да дават, да ухажват и да се борят всеки ден и жените отсреща нищо.
Нито пък жените само да дават, а мъжете нищо.
Все нормални неща
Но с горното мнение не съм на 100% съгласен, не всички жени са еднакви.

Не може мъжете само да дават, да ухажват и да се борят всеки ден и жените отсреща нищо.
Нито пък жените само да дават, а мъжете нищо.
Все нормални неща

Но с горното мнение не съм на 100% съгласен, не всички жени са еднакви.

abracadabra написа::D Щом пикае клакнала.....-не я брой.... Например, мензиса им влияе на психиката -научно доказано! Не приемам оспорване. Всеки месец?! да се отбележи за протокола. Искат еманципация, а все те прави и с права.... Малко като малцинствените групи са. И, що им разрешиха да гласуват? Тръгнете например навън, 6 пъти ще подпикне и ще се облича 1 час и 59 минути. Колебливи. Неориентирани. Плиткоумни. Често ниско интелигентни. Сифона винаги е с косми и не си го чисти след баня. Инатливи, непрощаващи и злопаметни. Интроверти. След 40, като влезнат в климакса откачат. Да, едно време са се хвърляли в бунарите(мани че се затрие, а и отрови водата....), -това е от народния фолклор -но има истина. Занемаряват се. В леглото стават като пън, бичме и траверса. Децата и работата стават единственото в живота им. По-бързо от мъжете се амортизират, и се поразкриват.... -и като я видиш у гръб в Кауфланд и си викаш: "тая стана бабичка..." , -ама зла бабичка. И само лайкват идиотски клипчета със забавни котета и кученца във ФБ. .... Феминистите и феминистките може да се ядосат, -но това е лично мнение. 100% грешно.Но, това че: "трябвало всеки ден да се борим за вниманието и уважението им...." , "да ги печелим всеки ден...". А, кои жени се печелят всеки ден..... ? Тетките от село, да не си мислят че са самото съвършенство.... Е, такива нЕма кой да ги печели всеки ден. Никой!
Според теорията на вероятностите може и да има и протовополжния тип жени....., но в другия край на Вселената(или друга Вселена) и изградени от антиматерия......,- ама нье е сигОрно!
Мери Кристмас.
Къци Вапцаров може да умре спокойно, намерил си е достоен наследник.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
@Мордехай
Страхотно написано,напълно вярно!
Аз самият съм си създавал многократно проблеми и усложнения от прекалено добро ,толерантно и отстъпчиво отношение..И за другото си прав..
Абракадабра-как можа
-и в твойте думи има много истина,не за всички валидна (надявам се..)
А избягалата женка може да е избягала -защото е нямала проблеми и всичко и е било наред..
Ако е така-ще се върне с наведена глава-рано или късно,не е като да не се случва и да се сещат след време-понякога години

Страхотно написано,напълно вярно!
Аз самият съм си създавал многократно проблеми и усложнения от прекалено добро ,толерантно и отстъпчиво отношение..И за другото си прав..
Абракадабра-как можа

А избягалата женка може да е избягала -защото е нямала проблеми и всичко и е било наред..
Ако е така-ще се върне с наведена глава-рано или късно,не е като да не се случва и да се сещат след време-понякога години

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Vra4anin написа:Плиткоумно и несериозно е да се делим на мъже и жени и да се превръща и тази тема катонвечен спор левски-цска и да приказваме приказки на едро, без реално значение.
Май доста хора си помислиха, че тамата е сериозна

А аз като гледам накъде отиват нещата, май целта на alx е да влезе в класацията за тема на годината

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Гледам някой колеги, залагат на това, че се опитват да разбират жените що и как...
Това е най-голямата грешка, и тя важи за всички аспекти от живота, освен ако не ви е професия.
Човек не трябва да се опитва да разбира, трябва просто да ти е приятно в живота
Това е най-голямата грешка, и тя важи за всички аспекти от живота, освен ако не ви е професия.
Човек не трябва да се опитва да разбира, трябва просто да ти е приятно в живота