Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
90% от хората дето бързат, бързат я за кино, я за среща с некоя кифла или затова, че са се замотали да тръгнат на време. ЗАради тия, останалите 10% не получават разбиране, когато наистина бързат. Заради тия 90% и аз не правя път, просто не ми дреме... На мен ако ми се наложи, квот такова...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Тука всички се изкараха много примерни водачи и спазващи закона. Дали е така наистина обаче 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
@bum: като нацапат гащите при подобна ситуация може и да се замислят, че нещо не е било както трябва в изпреварването им. Не е моя работа да ги пазя, след като те самите не искат да го правят.
и въпросните бързаци с коли мой набор (89) със сигурност знаеха, че има кола в насрещното тъй като карах на дълги преди въпросния завой (завиващ би-ксенон във фар на около метър от земята)
и въпросните бързаци с коли мой набор (89) със сигурност знаеха, че има кола в насрещното тъй като карах на дълги преди въпросния завой (завиващ би-ксенон във фар на около метър от земята)
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Ето това трябва да го разберят повечето, че никой не е длъжен да ги пази, пуска, глези и каквито и да е там щуротии.Don_Diego написа:Не е моя работа да ги пазя, след като те самите не искат да го правят.
Колега, ами ако се бяха натресли в теб?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Попринцип не трябва ли да пазим себе си и околните?
Някои карат като мухи без глави и е трудно това да се изпълни де...
Някои карат като мухи без глави и е трудно това да се изпълни де...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
dextuar написа:Ето това трябва да го разберят повечето, че никой не е длъжен да ги пази, пуска, глези и каквито и да е там щуротии.Don_Diego написа:Не е моя работа да ги пазя, след като те самите не искат да го правят.
в 99.9% от случаите - той печели A8L си е сериозна кола за челен удар...
друг е въпроса, че това е доста неприемливо от морална гледна точка

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
vicho написа:dextuar написа:Ето това трябва да го разберят повечето, че никой не е длъжен да ги пази, пуска, глези и каквито и да е там щуротии.Don_Diego написа:Не е моя работа да ги пазя, след като те самите не искат да го правят.
в 99.9% от случаите - той печели A8L си е сериозна кола за челен удар...
друг е въпроса, че това е доста неприемливо от морална гледна точка, все едно тези с камионите нарочно да ни блъскат...
Е за какво да ни блъскат, ако си стоим в лентите

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Е дай да изпреварваме вече без да се съобразяваме с насрещния трафик на двулентов път щом е неприемлива постъпката ми
Цъкаш левия мигач и тия отсреща да спират и да чакат да си направиш изпреварването
Ако бях с осмицата вчера на това място може би щях да мина с поне 40км/ч отгоре на скоростта, с която бях снощи. Щях да мина така защото виждам, че маркировката забранява изпреварване, няма кола пред мен и честно казано не предполагах, че някой виждайки, че идва кола ще хване да изпреварва при това на забранено място с малка видимост

Ако бях с осмицата вчера на това място може би щях да мина с поне 40км/ч отгоре на скоростта, с която бях снощи. Щях да мина така защото виждам, че маркировката забранява изпреварване, няма кола пред мен и честно казано не предполагах, че някой виждайки, че идва кола ще хване да изпреварва при това на забранено място с малка видимост
Дам, тва за мен е полу-престъпление, надминаването в завой. От всички възможни нарушения ми е в топ 3 на хейт-листата.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Don_Diego написа:Е дай да изпреварваме вече без да се съобразяваме с насрещния трафик на двулентов път щом е неприемлива постъпката ми
Би било чиста доза толерастия...
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
bum_bum написа:Don_Diego написа:
Освен това не знаеш кой колко е на зор. Лятото имах един случай та бързах към болницата. Направих една камара глупости за да стигна по-бързо, защото бях наистина много притеснен. Трябваше ли някой да ме засича, че да ме учи как се кара без да знае защо го правя?
В малкото пъти, когато съм бързал наистина много (а именно, за към болница - всичко друго е оправдано и майната му), просто съм бил аварийните и газ колкото може. Не, аварийните не ми дават ник'во предимство, ама се предполага, че щом съм ги пуснал, значи има защо, а не съм поредния кретен, разбързал се за някъде. Аз съм на мнението, че "Един човек не е закъснял на пътя, закъснял си е вкъщи".
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мислех да ги пусна ама в час пик, дето минах през 100 места през които не трябва предпочитах да мога да показвам поне на къде отивам.
Don_Diego написа:Е дай да изпреварваме вече без да се съобразяваме с насрещния трафик на двулентов път щом е неприемлива постъпката миЦъкаш левия мигач и тия отсреща да спират и да чакат да си направиш изпреварването
Колега, не че се заяждам, но малко си бие на заяждане, защото според мен и ти имаш вина.
Don_Diego написа:И аз снощи имах подобна ситуация с бързаци искащи да изпреварват на непозволено място с почти нулева видимост ама не намалих ами ускорих и пляснах дългите да видят по-хубаво, че има кола в платното, в което са навлезли. Голямо засичане, спиране и скачане в банкета падна и със сигурност е имало нацапани гащи
Значи, ОК не ги оправдавам, че изпреварват неправилно и без видимост. Но пък и ти си усложнил ситуацията, като освен, че си "ускорил" за да не ги пуснеш, си "пласнал дългите" та да заслепиш и насрещно движещият се автомобил, който таман е видял ситуацията с двете коли срещу него.

P.S.
Пак казвам, не оправдавам постъпката на изпреварващите, не ме започвайте с подобно.
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Аз друго разбрах, че той си кара в платното, а срещу него две коли - едната се опитва да изпревари другата.
-- светнал им е, за да видят по-добре, че по лентата където мислят да минат, неговата кола върви срещу тях.
Или просто, защото се имат за по-печени от другите и им е под достойнството да се наредят и да чакат като някакви балъци.
* Същите тези, ако са ти някакви колеги, ще гледат да те натопят, за да се изкарат съвестни и старателни пред ръководството (въпреки, че реално ще е точно обратното). Ако са ти бизнес партньори, ще гледат да те цакат и все от теб да минава. А ако имат работници, ще се кефят как им бавят заплатите и им удържат по някоя глоба.
Изобщо високото самочувствие при някои индивиди се гради изцяло върху това да цакат всеки, който им падне.
-- че няма да наглеят по улиците, за да минат по-бързо ли?
Само много заблудени хора си мислят, че може би на бързака точно в момента жена му ражда и ще е жалко, ако не го пуснат да се предреди и да мине пръв.
А на онзи мозъкът му постоянно цикли - я тук да се навра пред този, хоп--гледам спира, видял ме е - ха така, преебах го..! kef kef - я там следващият дали ще ме пусне.. не ме пусна, ама аз ще пробвам този пред него ще ме пусне и ще ги прееба и двамата - хе хе хе!
(- точно така става, аз не пускам някой, а онзи газ - и пред мен го пускат дееба..
-- светнал им е, за да видят по-добре, че по лентата където мислят да минат, неговата кола върви срещу тях.
KPETEH написа:90% от хората дето бързат, бързат я за кино, я за среща с некоя кифла или затова, че са се замотали да тръгнат на време.

* Същите тези, ако са ти някакви колеги, ще гледат да те натопят, за да се изкарат съвестни и старателни пред ръководството (въпреки, че реално ще е точно обратното). Ако са ти бизнес партньори, ще гледат да те цакат и все от теб да минава. А ако имат работници, ще се кефят как им бавят заплатите и им удържат по някоя глоба.
Изобщо високото самочувствие при някои индивиди се гради изцяло върху това да цакат всеки, който им падне.
-- че няма да наглеят по улиците, за да минат по-бързо ли?
Само много заблудени хора си мислят, че може би на бързака точно в момента жена му ражда и ще е жалко, ако не го пуснат да се предреди и да мине пръв.
А на онзи мозъкът му постоянно цикли - я тук да се навра пред този, хоп--гледам спира, видял ме е - ха така, преебах го..! kef kef - я там следващият дали ще ме пусне.. не ме пусна, ама аз ще пробвам този пред него ще ме пусне и ще ги прееба и двамата - хе хе хе!
(- точно така става, аз не пускам някой, а онзи газ - и пред мен го пускат дееба..

- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
randity написа:bum_bum написа:Don_Diego написа:
Освен това не знаеш кой колко е на зор. Лятото имах един случай та бързах към болницата. Направих една камара глупости за да стигна по-бързо, защото бях наистина много притеснен. Трябваше ли някой да ме засича, че да ме учи как се кара без да знае защо го правя?
В малкото пъти, когато съм бързал наистина много (а именно, за към болница - всичко друго е оправдано и майната му), просто съм бил аварийните и газ колкото може. Не, аварийните не ми дават ник'во предимство, ама се предполага, че щом съм ги пуснал, значи има защо, а не съм поредния кретен, разбързал се за някъде. Аз съм на мнението, че "Един човек не е закъснял на пътя, закъснял си е вкъщи".
И аз съм бързал за болница. Същата вечер се бях прибрал от морето и просто исках да се наспя блажено. По едно време ме будят резко, чв съседката ражда и нямала транспорт. Ставам естествено, въпреки че в тоя момент, ако някой ме беше питал как са ми трите имена едва ли щях да асимилирам. Карах из София с по над 150 до Шейново и последното нещо, което щях да направя е ПТП. Снимаха ме 2 камери и като ме викнаха в КАТ, хората разбраха случая и изтриха всичко. Снимките бяха толко ясни, че се виждаше даже как на задната седалка мъжа й държи ръката й, а аз съм се филмирал като Вин Дизел. Още ме е яд, че не ми дадоха да си я взема тая снимка