Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от bum_bum » 04 Дек 2016, 23:11

host написа:давам си 1/2 сек за реакция ...

Според проучванията около 95% от шофьорите реагират за 2.5 секунди. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 04 Дек 2016, 23:16

Аз не мога да разбера защо все ще се намери някой да защитава плужеците, които правят простотии. Щом не е на кеф, не може, не иска, не му се отдава, мястото му не е на зад волана. Какво толкова трудно за възприемане има? Никой не може да предвиди нечия глупост какви размери може да придобие...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Дек 2016, 23:40

И това какво ти помага в дадената ситуация ? :dunno:
Оня ден карам по главен път , пътя минава през някво село . По едно време се задава един в насрещното , минава в мойта лента и кара право срещу мене без да му пука , намалих - ляв в насрещното и гледам кавала си спря пред тях и си слезе като цар .
Да слизам да го бия , да скачам по капака , да чупя и да се тръшкам зарад някакъв селинджър ? :nono:
Точно щото не мога да предвидя размера на човешката глупост гледам да не ми се налага да го разбирам :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Дек 2016, 0:38

dextuar написа:Аз не мога да разбера защо все ще се намери някой да защитава плужеците, които правят простотии. Щом не е на кеф, не може, не иска, не му се отдава, мястото му не е на зад волана. Какво толкова трудно за възприемане има? Никой не може да предвиди нечия глупост какви размери може да придобие...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Не ги защитавам. Но това, че ти си прав, а другия не е утре няма да ти изправи ламарините или недай боже нещо повече.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Дек 2016, 6:15

Когато почвах да карам такси преди 12 години и отгоре, имаше случаи когато все някой ме блъскаше, все другите ми бяха виновни и все недоволствах, че заради тях не работя по седмица и отгоре докато оправя колата. И наистина според правилата все другите бяха виновни, в смисъл точно така ми излизат от някъде, секат ми пътя, един даже плюс това беше и пиян и тогава баща ми все ми викаше да гледам аз какво правя защото правилника не може да ме пази и че докато не се блъсна няколко пъти, няма да се науча да карам. Това понеже разликата да си такси и просто да идеш на работа или някъде си с колата е огромна, особено ако си такси с много часове. Както и да е, наистина стана така. Да не викам дявола или нещо си макар да не вярвам в такива глупости, но ПТП което да ми извади колата от строя за да не работи не съм имал от 2011-та когато докато бях паркирал на таксиметрова стоянка, един минаващ камион ми събори предната броня и огъна малко колата. Ето това не можеше да се предвиди вече, но пак влиза във формата много часове на пътя. Та за тия години безброй пъти някой кара срещу мен, някой ми взема предимствата на кръговите, излиза от разни улички и точно както казва Бум Бум, аз наближавайки уличка все си мисля, че някой може да излезе от там защото и такъв случай имах, оказа се 7 годишен дядка с Жигула, която не бе изкарвал от един месец и просто отивал до магазина. :mhihi: На един друг като ме чукна леко слизам и му викам "сляп ли си", той се оказа с едно око. Конфузна ситуация, затова ви казвам да не съдите строго. Мога много примери да ви дам, но закъснявам и трябва да тръгвам, та просто се замислете. Всякакви ситуации ще имате и ще нарастват пропорционално с часовете ви на пътя, а скоростта и невниманието учвеличават броя им. И да не помислите, че карам бавно да им се моля, съвсем не, просто мисля постоянно. :mhihi: И пак не съм 100%-та защитен, но гледам, че се получава.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 05 Дек 2016, 10:40

bum_bum написа:

Затова поне 3 секунди дистанция от предния лятото, зимата поне 5 го дават. Знаете как се брои. И се убедих, най-важното нещо в една кола са спирачките, гумите и после окачването. Вече имам няколко ситуации на косъм и то само градско, където съм се отървавал със спирания, буквално от които ми излитаха нещата по седалката директно в стелките.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 05 Дек 2016, 11:16

bum_bum написа:

За ирония чувал ли си нз... Виж пак целия пост

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 06 Дек 2016, 10:42

Superexstatic написа:Слизам от Тракия на изхода за Елин Пелин. Kарам със 100,110. На завоя изведнъж срещу мен се озовава некъв чичка с а-класа, решил да се качва на магистралата в насрещното. Даже не успях да реагирам. Фърли се в банкета и се разминахме на няколко сантиметра. Може би и защото возех важни за мен хора за около 2 десети от секундата превключих от приятно, добро настроение до степен сигурно на умопобъркване. Върнах се, извлякох го от колата и имам бели петна за следващите няколко минути. Ако нямаше кой да ме спре сигурно щех си го отрепа. След тоя случай да се нерва за некви дребни неща като тия, дето ги коментирате последните страници чак ми е смешно

Препоръчвам ти да не слизаш с тази скорост там .......Има олигофрени с камиони който се качват от там познай какво е чувството като е срещу теб. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 06 Дек 2016, 11:17

Хубавото в цялата лудница е, че водачите на ауди направо слагат в малкия си джоб водачите на бмв :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 06 Дек 2016, 11:17

Аман от толерасти и плужеци!!! Докога ще е така?

П.С: Не ми излизайте с оправданието, че са на ляво и да не чакат колоната от дясно, защото 90% от правещите нарушения там завиват надясно...

За себе си съм решил, че ще стегнем една ЛАДА, конструкцията ще бъде значително подобрена и като сме на кеф няколко приятелчета, батите в краката и всеки един ще го отнася, пък ако трябва и точки да ми вземат... Не говоря да ги бием, а само ако слязат да ни бият нас :mhihi:

http://sendvid.com/rf95znwb
Последна промяна Dextuar на 06 Дек 2016, 11:32, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 06 Дек 2016, 11:30

Оф, стига с тия бати, тупаници и побои.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 06 Дек 2016, 11:31

bum_bum написа:Оф, стига с тия бати, тупаници и побои.

Защото решението е...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 06 Дек 2016, 11:46

dextuar написа:

Защото решението е...

https://www.youtube.com/watch?v=IMjnQ1dvlJM
:mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Дек 2016, 11:52

като му се лежи в затвора, нека се бие... :ok:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 06 Дек 2016, 12:01

Този форум не е подходящ за обсъждане на такива теми. В този форум може да обсъждаме само това:
Изображение :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата