e34 520i - реставрация - човъркане - закърпване на положение
Модератор: Технически модератори
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: e34 520i - реставрация - човъркане - закърпване на полож
Zinga за мазането в купето. 33 лева беше едно време. 1 кутия щи стигне. Има го в нета.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Мерси КРЕТЕН! 
Свалих задните части на лайсните, другите не смеях нещо, че още първата щипка се счупи кат тръгнах да напъвам. Май има някакъв пиниз да се бутнат леко откъм предната врата напред и след това да се издърпат, но така са запекли че не виждам как ще стане. Иначе изважданеъо на задните изглежда така:
С отверка се тръгва най отдолу от дебелата част и с подпъхване полека полека се вадят. Успях да прецакам една две тапички от по двете страни, но мисла че няма начин да се не преебат хич.

Поставя се в обратния ред.
Ps.Тия лайна по лайсната са от хартиено тиксо.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Свалих задните части на лайсните, другите не смеях нещо, че още първата щипка се счупи кат тръгнах да напъвам. Май има някакъв пиниз да се бутнат леко откъм предната врата напред и след това да се издърпат, но така са запекли че не виждам как ще стане. Иначе изважданеъо на задните изглежда така:
С отверка се тръгва най отдолу от дебелата част и с подпъхване полека полека се вадят. Успях да прецакам една две тапички от по двете страни, но мисла че няма начин да се не преебат хич.

Поставя се в обратния ред.
Ps.Тия лайна по лайсната са от хартиено тиксо.
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Здравейте колеги,
Качвам малко снимки как се движи подготовката за боя.

Имам и няколко въпроса и нужда от части, ако някой може да помогне.
1. Трябват ми 2 ел. фара с жълти мигачи в добро състояние
2. Шофьорската решетка около фара.
3. маската с малък бъбрек - права, изкривена си имам и няма смисъл да се изправя.
4. пръчката на габарита на пасажерския фар.
------------------------
5. пасажерската чистачка ми опира в капака. някой има ли представа защо се получава така? Моето единствено предположение е заради китайския капак, извивката пред стъклото не е достатъчна и опира в рамото на чистачката. Колега ми беше казал, че самото захващане на рамото, по някакъв начин се имзъквало нагоре и трябва да се оправя нещо за да се върне на мястото си (това е само преразказ по спомен, не съм сигурен дали го описвам правилно). По-рано преди години, когато бях с оригинален капак, не помня да имаше такъв проблем, след като го смених с китайски заради един удар, почна да ми прави впечатление, че опира.
някаква идея по този въпрос?

6. добавям, че търся и заден десен подкалник, че моя е напукан
Качвам малко снимки как се движи подготовката за боя.

Имам и няколко въпроса и нужда от части, ако някой може да помогне.
1. Трябват ми 2 ел. фара с жълти мигачи в добро състояние
2. Шофьорската решетка около фара.
3. маската с малък бъбрек - права, изкривена си имам и няма смисъл да се изправя.
4. пръчката на габарита на пасажерския фар.
------------------------
5. пасажерската чистачка ми опира в капака. някой има ли представа защо се получава така? Моето единствено предположение е заради китайския капак, извивката пред стъклото не е достатъчна и опира в рамото на чистачката. Колега ми беше казал, че самото захващане на рамото, по някакъв начин се имзъквало нагоре и трябва да се оправя нещо за да се върне на мястото си (това е само преразказ по спомен, не съм сигурен дали го описвам правилно). По-рано преди години, когато бях с оригинален капак, не помня да имаше такъв проблем, след като го смених с китайски заради един удар, почна да ми прави впечатление, че опира.
някаква идея по този въпрос?

6. добавям, че търся и заден десен подкалник, че моя е напукан

Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Имам маска само трябва да я погледна дали е права а чистачката опира в капака понеже е разбит механизма като хванеш рамото в долната част и се клати предполагам а не трябва
Всички пътища водят към НАДИН 

- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Мерси! Не е проблем ако я нямаш, 2-3 човека от фб се отзоваха с пълен комплект от необходимото, без подкалник
Клати се рамото да... доколкото разбрах трябва да се сваля целя механизъм за да се оправи ... което никак не ми се върши.

Клати се рамото да... доколкото разбрах трябва да се сваля целя механизъм за да се оправи ... което никак не ми се върши.
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
То не ти се върши, ама на всичкото което направиш и да пропуснеш това ще е срамно ...
А не е трудно колкото го мислиш !
И кефа после е голям !!
А не е трудно колкото го мислиш !

И кефа после е голям !!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
ивчо написа:То не ти се върши, ама на всичкото което направиш и да пропуснеш това ще е срамно ...
А не е трудно колкото го мислиш !![]()
И кефа после е голям !!
ти колко механизма поправи и смени, че аз няколко ..още повече в студа. Ако са износени осите на механизЪма а те са 100% , почва търсачка- колега перфектен имам , уникален няма грам луфт пълен с кал...измия го и лумбур.моля ти се с две думи.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Изглежда ми права ако си я харесаш е твоя
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Всички пътища водят към НАДИН 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:ти колко механизма поправи и смени, че аз няколко ..още повече в студа. Ако са износени осите на механизЪма а те са 100% , почва търсачка- колега перфектен имам , уникален няма грам луфт пълен с кал...измия го и лумбур.моля ти се с две думи.

Де па ти бе ... Не спиш ли ...
Два имам правени, единия в студа февруари миналата гОдин ...

За другото си прав ... Не знам как се намират читави все още

За миенето си прав, и не само .. Чек ти пусна една тема да си имаш да храниш

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
ивчо написа:ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:ти колко механизма поправи и смени, че аз няколко ..още повече в студа. Ако са износени осите на механизЪма а те са 100% , почва търсачка- колега перфектен имам , уникален няма грам луфт пълен с кал...измия го и лумбур.моля ти се с две думи.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Де па ти бе ... Не спиш ли ...
Два имам правени, единия в студа февруари миналата гОдин ...![]()
За другото си прав ... Не знам как се намират читави все още![]()
За миенето си прав, и не само .. Чек ти пусна една тема да си имаш да храниш
Пусни да ти сипя леща.. Направи си раздел-Драмите на Ивчо

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Мерси колеги. Сега в студа няма шанс да го правя това нещо. Ще им кажа да изпилят малко рамото на чистачката,колкото да не опира в капака. Като се стопли ще го мисля, дали мога да го ремонтирам тоз механизъм.
Sixtstraight - благодаря ти колега! Днес сигурно ще видя кое от кой ще взимам и ще ти пиша за маската, ако реша да я грабвам
Sixtstraight - благодаря ти колега! Днес сигурно ще видя кое от кой ще взимам и ще ти пиша за маската, ако реша да я грабвам

Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Подложи некви шайби под задните водачи на капака, колкото да не бара чистачката. След време само ги махаш. Имам и зел капак като за теб. Кат ще го боядисваш поне да е оригинален.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Момчетата в сервиза, настояха да свалят механизЪма и да ми го дадат да се разправям с него. Сега ще видим какво ще стане, защото ги убеждавах да не го свалят, за да си го оправям спокойно лятото, но не искали да правят полвинчати работи.
капак и те казаха да им занеса оригинален, ама слеь като разбрах че проблема не е точно в капака почти се отказах.
Трябва да ти върна сакчето междудругото, може да хвърля и едно око на твоя капак

Трябва да ти върна сакчето междудругото, може да хвърля и едно око на твоя капак

Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Вземи си един оригинален капак, остави тия китайци.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Сака лесен, капака ще видиш, ма и един механизъм за чистачки имам, да си играеш и с него. Звънни ала бала.