Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Най вероятно отзад има Yatour или GROM какъв ти е плеъра?
- Ub4v3c4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: По Плевенските Улици !
- Мечтае да кара: БМВ :)
- Детайли за колата: Трудно е да са види :)
На мен ми трябва ето такава конзола като на колегата дето е с едно копче за АСЦ от къде и колко струва ако някой може да прати един линк... 

BMW Завинаги !
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
към 100лв. е оригинална в BMW иначе трудно ще намериш от ляв волан, трябва бая късмет да имаш.
Тоест вече имаш късмет,че си с отделните бутони, че другата конзола с целия блок копчета е към 200лв.
Тоест вече имаш късмет,че си с отделните бутони, че другата конзола с целия блок копчета е към 200лв.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Е има и афтърмаркет, това специално не е задължително да е оригинално. Аз взех оригиналната конзола и по някаква причина пепелника не се събира..
Май съм взел тази за non smokers package - някой ако има номера на "шкафчето" ще е много добре.
При мен се получи малко странно сега като конзолата е нова, на фона на другите стари пластмаси.
Май съм взел тази за non smokers package - някой ако има номера на "шкафчето" ще е много добре.
При мен се получи малко странно сега като конзолата е нова, на фона на другите стари пластмаси.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
Няколко страници по назад го бях пуснал тоя сайт, има ги тук.
http://www.mybimmer.net/howtos.htm
http://www.mybimmer.net/howtos.htm
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Аз конзолата съм я сменил вече, но имам предвид самия пепелник, който се слага вътре в конзолата, като се отвори (в дясно от запалката). При мен конзолата дойде без него, а моя не става тъй като са различни релсите..

- Ub4v3c4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: По Плевенските Улици !
- Мечтае да кара: БМВ :)
- Детайли за колата: Трудно е да са види :)
При мен е гадно че съм с врътки на парното и незнам ако взема конзолата дали ще стане да ги преместя доло някой правил ли го е. И линка с конзолите нещо не ми отваря цена и да поръчам....
BMW Завинаги !
- A-style
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: спокойно
- Мечтае да кара: по хубави български пътища
Един бърз отговор , че не ми се 4етът 95 страници .Мултимедия с windows CE как се държи ,знам че андроид е по-добре ,но нямам представа с виндов как е. Може ли мнение за точно този модел https://www.aliexpress.com/item/Car-DVD ... 41bf2ebb02
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
A-style написа:Един бърз отговор , че не ми се 4етът 95 страници .Мултимедия с windows CE как се държи ,знам че андроид е по-добре ,но нямам представа с виндов как е. Може ли мнение за точно този модел https://www.aliexpress.com/item/Car-DVD ... 41bf2ebb02
Аз съм с Erisin с Windows CE . От няколко години я ползвам и нямам никакви драми
A-style написа:Един бърз отговор , че не ми се 4етът 95 страници .Мултимедия с windows CE как се държи ,знам че андроид е по-добре ,но нямам представа с виндов как е. Може ли мнение за точно този модел https://www.aliexpress.com/item/Car-DVD ... 41bf2ebb02
Само за инфо ерисина с уинсе е на полвин цена...
- pac0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320ка, тихо и кротко
- Мечтае да кара: по читави пътища
Човек който се занимава с това ми препоръча медията с WinCE, по-бързо зарежда в началото и смяната през различните режими (флашка, диск, т.н.), не се нагрява вътре медията колкото при андроида и по-леко върви всичко. Минусите са, че ако си фен на андроидските приложения да си цъкаш, ги няма, и това че wince-то не можеш да му смениш скин-а а само фона, дървено е като визия... но си функционира добре, драми наистина няма.
П.С. това беше преди година и половина, ако новите модели са ги подобрили тия неща при андроида, е друго..
Аз също ползувам с Уин-ЦЕ и съм доволен. Не е идеално, но си върши работата.
След доста ровене и експерименти съм нагласил всичко, да работи добре и ме устройва напълно.
Имам и някои наблюдения на подобни уреди с Андроид и не съм особено впечатлен.
Андроидските уреди също си имат доста трески за дялане, не са толкова добри колкото ги виждаме по рекламите.
Другото което ме дразни при по-новите уреди с Андроид, е че почти всичките модели нямат вече опция за свързване на тв-тунер, който да го командваш от тъч скрийна или бутоните на волана. Единствен вариант за тв е да се закачи допълнителен тунер, който се командва само с дистанционно.
А някои уреди от по-новите даже нямат изходи за допълнителни монитори за пасажерите отзад или опция за камера за заден ход
За 150-170 долара никога не бих си купил такъв уред, защото съм убеден че ще има прекалено много недъзи.
Дори и тройно по-скъпите уреди са недоправени софт и хардуерно, а какво остава за най-най-евтините?
След доста ровене и експерименти съм нагласил всичко, да работи добре и ме устройва напълно.
Имам и някои наблюдения на подобни уреди с Андроид и не съм особено впечатлен.
Андроидските уреди също си имат доста трески за дялане, не са толкова добри колкото ги виждаме по рекламите.
Другото което ме дразни при по-новите уреди с Андроид, е че почти всичките модели нямат вече опция за свързване на тв-тунер, който да го командваш от тъч скрийна или бутоните на волана. Единствен вариант за тв е да се закачи допълнителен тунер, който се командва само с дистанционно.
А някои уреди от по-новите даже нямат изходи за допълнителни монитори за пасажерите отзад или опция за камера за заден ход

За 150-170 долара никога не бих си купил такъв уред, защото съм убеден че ще има прекалено много недъзи.
Дори и тройно по-скъпите уреди са недоправени софт и хардуерно, а какво остава за най-най-евтините?
Тези на Ерисин (новите с Андроид) си имат възможност за ТВ тунер, който си се управлява от тъчскрийна, имат видео изходи и вход за камера за заден ход, така че може би наистина има орязани, но май Ерисин и Дайнавин не са от тях.
Аз също съм убеден, че по-евтините има за какво да са по-евтини и със сигурност имат недъзи, за които си прав, че по-добре да минем без тях.
Аз също съм убеден, че по-евтините има за какво да са по-евтини и със сигурност имат недъзи, за които си прав, че по-добре да минем без тях.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Аз съм с този модел: https://www.erisin.com/erisin-es1046bo-7-hd-car-dvd-player-gps-ipod-tv-bmw-3-e46-m3_p430.html , който обаче е стар и не е наличн!
- DigitalExile
- ентусиаст
-
Ако се купува евтино нави по добре Win CE.
Андройд само от по скъпите Erisin-и и тн. защото евтините са майка плаче.
Аз съм с Erisin (Win CЕ) също съм доволен за парите си е супер.
Андройд само от по скъпите Erisin-и и тн. защото евтините са майка плаче.

Аз съм с Erisin (Win CЕ) също съм доволен за парите си е супер.