Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
spower написа:In_Memoriam написа:spower написа:Benord написа:B.Stoimenov написа:Добре Колеги да ви питам и аз за мнение/съвет.
Когато тренирам/натоварвам трицепса, започна всеки път да ме боли сухожилието зад лакетя, непосредствено до самия лакет (и на двете ръце).
Съвет с какво да го третирам ?
Как избутвате щангата,когато работите за гърди с подхват или надхват?
Палецът е под лоста! Така може с по-голяма тежест да се бута за лег
Не бих го препоръчвал на всеки. Колко хора са изпускали лостовете върху себе си заради този хват....
Определено не е за начинаещи, но баланса и разликата в избутаната тежест не е за подценяване
+1 точно така го правя и аз. Но незнам под или над - хват се води

Подхвата е, когато палеца е под щангата,а лоста лежи директно в основата му.Пръстите на ръката само докосват лоста и не го държат въобще.Така цялата тежест ляга на предмишницата, без участие на китката на ръката.Така се избягва и посукването на лактите при движението надолу-нагоре.Няма крива траектория при падането на лакътя надолу.Самото движение е по-чисто.
Надхвата е, когато палеца е обхванал щангата.Това обаче натоварва китката на ръката и точно това сухожилие,което е изрисувано по-напред в темата.После това свръхнатоварване понесено от китката се усеща точно по време на работата с трицепса.
Няма такъв случай,някой да е изтървал щангата,заради това,че е използувал подхват. Щангата така ляга,че и да искаш не можеш да я помръднеш.
Сега,ако си я подхвърляш щангата във въздуха от неправилно движение или натоварване, няма да се размине и белята.Уредите са правени за сериозна работа,а не за играчки в свободното време.
Не знам да има напълно безопасно упражнение в културизма.Напротив!
Надхвата е, когато палеца е обхванал щангата.Това обаче натоварва китката на ръката и точно това сухожилие,което е изрисувано по-напред в темата.После това свръхнатоварване понесено от китката се усеща точно по време на работата с трицепса.
Няма такъв случай,някой да е изтървал щангата,заради това,че е използувал подхват. Щангата така ляга,че и да искаш не можеш да я помръднеш.
Сега,ако си я подхвърляш щангата във въздуха от неправилно движение или натоварване, няма да се размине и белята.Уредите са правени за сериозна работа,а не за играчки в свободното време.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Аз сезон "лято 2017-та" го започнах на 7.11.2016 г. Има ли други? 

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Benord написа:Подхвата е, когато палеца е под щангата,а лоста лежи директно в основата му.Пръстите на ръката само докосват лоста и не го държат въобще.Така цялата тежест ляга на предмишницата, без участие на китката на ръката.Така се избягва и посукването на лактите при движението надолу-нагоре.Няма крива траектория при падането на лакътя надолу.Самото движение е по-чисто.
Много добре написано! Ето и снимка да не сме голословни:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Някой, ако има желание да прочете "Тайната на коремната преса" на Лазар Ангелов мога да му я изпратя имам я сканирана. Има хубави диети и разнообразни упражнения за корем, с които да се разбие тривиалната тренировка на корема. Пишете ми на ЛС и ми пускайте мейли за да я изпратя.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- T0nk00
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с колкото пари изкара
- Мечтае да кара: BMW S1000RR
- Детайли за колата: корава 316-ка (M40B20)
spower написа:Някой, ако има желание да прочете "Тайната на коремната преса" на Лазар Ангелов мога да му я изпратя имам я сканирана. Има хубави диети и разнообразни упражнения за корем, с които да се разбие тривиалната тренировка на корема. Пишете ми на ЛС и ми пускайте мейли за да я изпратя.
Благодаря на колегата spower! На пръв поглед изглежда интересна, като информацията е доста систематизирана.

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
T0nk00 написа:spower написа:Някой, ако има желание да прочете "Тайната на коремната преса" на Лазар Ангелов мога да му я изпратя имам я сканирана. Има хубави диети и разнообразни упражнения за корем, с които да се разбие тривиалната тренировка на корема. Пишете ми на ЛС и ми пускайте мейли за да я изпратя.
Благодаря на колегата spower! На пръв поглед изглежда интересна, като информацията е доста систематизирана.
Благодаря му и аз. Като имам малко повече време ще и върля едно око, пък да видим. Макар да съм скептично настроен - ама може пък да остана приятно изненадан.

Искам да попитам как става пазаруването от сайта на MYPROTEIN и къде идва поръчката и след колко време, че гледам, че IMPACT-a е 13 евро, а по наще магазини е минимум 40лв? Предполагам и всичко друго е по-евтино.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Benord написа:Няма такъв случай,някой да е изтървал щангата,заради това,че е използувал подхват. Щангата така ляга,че и да искаш не можеш да я помръднеш.
Пиши bench press fail в youtube и гледай. 80% от изпуснатите лостове са заради този хват и то със сериозни килограми, които не можеш да подхвърляш, както и аз лично съм го виждал с очите си. Иначе съм наясно, че има предимства, аз също го правя понякога. Просто не го препоръчвам на всеки. На някои хора повече им се потят ръцете, което помага доста да падне върху теб, след като няма палец, който да ограничава.

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
Bokrael написа:Искам да попитам как става пазаруването от сайта на MYPROTEIN и къде идва поръчката и след колко време, че гледам, че IMPACT-a е 13 евро, а по наще магазини е минимум 40лв? Предполагам и всичко друго е по-евтино.
поръчваш смело, аз съм правил поръчки за повечко пари от 13 евро (към 100тина бяха), а нещата пристигнаха на следващия ден. Да, не се шегувам. на Следващия ден !

B.Stoimenov написа:Bokrael написа:Искам да попитам как става пазаруването от сайта на MYPROTEIN и къде идва поръчката и след колко време, че гледам, че IMPACT-a е 13 евро, а по наще магазини е минимум 40лв? Предполагам и всичко друго е по-евтино.
поръчваш смело, аз съм правил поръчки за повечко пари от 13 евро (към 100тина бяха), а нещата пристигнаха на следващия ден. Да, не се шегувам. на Следващия ден !
Как мога да се сдобия с код за отстъпка за постоянно?

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
mit-kong написа:B.Stoimenov написа:Bokrael написа:Искам да попитам как става пазаруването от сайта на MYPROTEIN и къде идва поръчката и след колко време, че гледам, че IMPACT-a е 13 евро, а по наще магазини е минимум 40лв? Предполагам и всичко друго е по-евтино.
Как мога да се сдобия с код за отстъпка за постоянно?
за постоянно - незнам. Освен да правиш нови регистрации всеки път. Иначе за 10% (или май е 25%) от първоначалната мога да ти пратя.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
spower написа:Някой, ако има желание да прочете "Тайната на коремната преса" на Лазар Ангелов мога да му я изпратя имам я сканирана. Има хубави диети и разнообразни упражнения за корем, с които да се разбие тривиалната тренировка на корема. Пишете ми на ЛС и ми пускайте мейли за да я изпратя.
Не ми казвай, че не си гледал в youtube за тази книга?

Коремната преса е част от останалото.
Научете се да се храните!
Какво ядете,как го ядете,защо го ядете.
Всъщност,каква ви е целта????
Научете се да се храните!
Какво ядете,как го ядете,защо го ядете.
Всъщност,каква ви е целта????
- nqmam_bmw
- Потребител
-
Определено храната е най-важната част, която винаги се пренебрегва.