Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Абе вие малоумни ли сте
???
За един клаксон да отбивате, да се биете ???
Този с аудито засича колегата - да , в лентата на колегата има дупка, и тоя с аудито така мина, че се наложи колегата да се натресе в нея...
Има 10 начина поне как да вземеш този десен завой от лява лента- без да притесняваш каращите по правилата. Редовно се прави точно там.
Просто тоя за аудито е не за бой - ами направо за затвора- предизвиква аварийна ситуация като спира по средата на двете ленти на моста, където разрешената скорост е 80, десетки летят там със 100 + ... На такива боклуци директна конфискация на колата, книжата за 5 години в КАТ и затвор 3 месеца или парична глоба (както е в Германия) - 150 евро на ден ( 150 евро х 90 дни = 13500евро). И следващият път да се замисли, ще засича ли - или ако си мисли, че той е правия - да отиде той в КАТ, а не, потърпевшият.

За един клаксон да отбивате, да се биете ???
Този с аудито засича колегата - да , в лентата на колегата има дупка, и тоя с аудито така мина, че се наложи колегата да се натресе в нея...
Има 10 начина поне как да вземеш този десен завой от лява лента- без да притесняваш каращите по правилата. Редовно се прави точно там.
Просто тоя за аудито е не за бой - ами направо за затвора- предизвиква аварийна ситуация като спира по средата на двете ленти на моста, където разрешената скорост е 80, десетки летят там със 100 + ... На такива боклуци директна конфискация на колата, книжата за 5 години в КАТ и затвор 3 месеца или парична глоба (както е в Германия) - 150 евро на ден ( 150 евро х 90 дни = 13500евро). И следващият път да се замисли, ще засича ли - или ако си мисли, че той е правия - да отиде той в КАТ, а не, потърпевшият.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Забелязвам обаче в много теми един неистов страх в хората да не би някой да те сметне за балък. Да не би някой да те командва нещо (в темите за смисъла от казармата). Да бе би някой нещо да те мине.
Алоуууу, тоя булевард беше ремонтиран през 2004-та за 2.2 милиона лева. И още един път през 2010-та за 15 милиона лев, а сега на него има дупка!
Я се огледайте пак и кажете кой е наглеца и кой балъка?
Алоуууу, тоя булевард беше ремонтиран през 2004-та за 2.2 милиона лева. И още един път през 2010-та за 15 милиона лев, а сега на него има дупка!

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
То аз ако тръгна да избягвам всички дупки без да се съобразявам с движещите се около мене ще трябва да катастрофирам преди да съм излезнал от квартала. Иначе и мен по ме дразни факта, че някой ще се опитва да спира друг така. Тъп ли е, не знам, ма нали като излезнеш с желязото и ще бърза да се прибира обратно.
bum_bum написа:Забелязвам обаче в много теми един неистов страх в хората да не би някой да те сметне за балък. Да не би някой да те командва нещо (в темите за смисъла от казармата). Да бе би някой нещо да те мине.
Ако търсим някой да ни е виновен за нечии чужди грешки - то нЕма смисъл.
Дупката е там - всеки я знае, защо е там - е тема на друг разговор. Но дупки в България - повече от звездите в небето ;-) демек нищо нетипично или необичайно.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Не, просто явно на всички малоумието им идва за нещо нормално в тази държава...
А пък други си мислят, че да си караш както си искаш е нещо съвсем в реда на нещата, че и да се заяждаш на нормалните за направена забележка. Явно никой не търпи критика
Тази случка е точно, ама точно в десетката на заглавието на темата!
А пък други си мислят, че да си караш както си искаш е нещо съвсем в реда на нещата, че и да се заяждаш на нормалните за направена забележка. Явно никой не търпи критика

Тази случка е точно, ама точно в десетката на заглавието на темата!
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Вижте колеги, в колата имам телескопична палка от тия полицейските, която ми седи постоянно във вратата и една бая здрава лопата в багажника, която сложих като заваля снега. Ако бях излязъл първи от колата, разтягайки палката, съм сигурен, че тоя щеше да дрисне, щото не съм от слаботелесните/180см, 98кг/. Но това щеше ли да ме направи по-различен от него?!? Пак се повтарям, но това е важното - ако беше слязъл и тръгнал към мен, нямаше да избягам, но тогава нещата щяха да стоят по друг начин...
И на мен ми се се случвало от келешлък да чукна някое огледало, да засека някой кофти, и винаги е имало извинявай, бутилки уискита или цветя и бонбони за някоя дама, на която съм й изкарал акъла или се е стреснала - дори да е била нейна вината (не спиране на стоп или друго ;-) .
Преди години един бързащ татко раздавайки газ по малките улички да заведе детето на детска градина не ми спря на стоп и го нацелих във вратите, но въпреки че беше виновен и ме изненада - направих всичко възможно да умекотя удара и да не го претрепя . И като излезнахме от колите оня вади от задната седлка детето от детското столче и ми се примоли да го заведе пеша до детската, докато дойде полиция. Е тогава ми премаля като видях детето. За щастие - нищо ни нямаше на никой, мойта кола на мармалад (качих се на бордюра в опит да го избегна), неговата на 2 години кола- с криво шаси . Най-важното в случая беше, че въпреки малоумното му шофиране на детето му нямаше нищо.
За благодарност ми плати колата и ремонта, та и отгоре. И го направи с желание, а не чрез натиск.
За уточнение - ударът беше с не повече от 40-50 км/ч , а колите бяха на мармалад.
Преди години един бързащ татко раздавайки газ по малките улички да заведе детето на детска градина не ми спря на стоп и го нацелих във вратите, но въпреки че беше виновен и ме изненада - направих всичко възможно да умекотя удара и да не го претрепя . И като излезнахме от колите оня вади от задната седлка детето от детското столче и ми се примоли да го заведе пеша до детската, докато дойде полиция. Е тогава ми премаля като видях детето. За щастие - нищо ни нямаше на никой, мойта кола на мармалад (качих се на бордюра в опит да го избегна), неговата на 2 години кола- с криво шаси . Най-важното в случая беше, че въпреки малоумното му шофиране на детето му нямаше нищо.
За благодарност ми плати колата и ремонта, та и отгоре. И го направи с желание, а не чрез натиск.
За уточнение - ударът беше с не повече от 40-50 км/ч , а колите бяха на мармалад.
Добре с тая палка ако го напердашиш после какво правиш с полицията ( ако се стигне до там) ?
Не се по никакъв начин. Просто нали защо я разнасяш и т.н. Ти поне имаш камера де...
Не се по никакъв начин. Просто нали защо я разнасяш и т.н. Ти поне имаш камера де...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Ако тръгне мен някой да ме пердаши, да имам с какво поне малко да си помогна. Тя тая камера хубаво, ама ако го пречукаш да се види, че е било самоотбрана, ако той тебе, за доказателство в съда с доста уговорки. Камерата няма да спре някой да те смели от бой...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ще се замислят... ама другия път...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
За мен най удачния вариант е никога да не слизаш от колата, че слезеш ли вече не се знае какво ще стане, стават много неизвестните.
Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Прегледах назад темата но не открих да е обсъждан този случай
Смърт заради клаксон: Мъж уби друг в центъра на София
накратко: някъв чака в задръстване и свири сякаш това ще му помогне да се придвижи, двама от тротоарното кафене му правят забележка да спре, той става и пребива единия, който умира 10 дена по-късно в болница
Това баткаджийство вече придобива някакви размери граничещи с повсеместно хронично и заразно психическо разтройство сред българските шофьори!
http://www.dnes.bg/crime/2016/12/03/smy ... iia.324368
Смърт заради клаксон: Мъж уби друг в центъра на София
накратко: някъв чака в задръстване и свири сякаш това ще му помогне да се придвижи, двама от тротоарното кафене му правят забележка да спре, той става и пребива единия, който умира 10 дена по-късно в болница

Това баткаджийство вече придобива някакви размери граничещи с повсеместно хронично и заразно психическо разтройство сред българските шофьори!

http://www.dnes.bg/crime/2016/12/03/smy ... iia.324368
То е де! Затова се говори.
Откъде такова самочувствие,че и живот да вземеш?
Поради липса на ВСИЧКО ,което е необходимо,за да си ти самият човек,се случва точно това.
Откъде такова самочувствие,че и живот да вземеш?
Поради липса на ВСИЧКО ,което е необходимо,за да си ти самият човек,се случва точно това.
каквото и да му е казал, който и да е "виновен" - нищо не ти дава право да пребиеш някой, понеже ти се издървил да не свириш.
а иначе голям мъж - в гръб ги намерил.
простотията намира толерантност, някак не е престижно да си културен и да пуснеш някой пред теб, когато бърза или се е объркал. по-гот е да го напсуваш, ако си по-висок левъл може и шамари да му предложиш. а като го изпреварва с-классе 2016 на магистрата батка отворен е по-нисък от тревата, убеден съм.
но не всичко е толкова черно, има и много културни хора, на които просто не се обръща толкова внимание
а иначе голям мъж - в гръб ги намерил.
простотията намира толерантност, някак не е престижно да си културен и да пуснеш някой пред теб, когато бърза или се е объркал. по-гот е да го напсуваш, ако си по-висок левъл може и шамари да му предложиш. а като го изпреварва с-классе 2016 на магистрата батка отворен е по-нисък от тревата, убеден съм.
но не всичко е толкова черно, има и много културни хора, на които просто не се обръща толкова внимание